احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد:31:نقل قول:
Printable View
احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد:31:نقل قول:
این از اون ماموریتهایی هست که باید چیزی رو ازش بدزدی.باید پشت سرش و با فاصله حرکت کنی عجله نکن وقتی فرصت مناسب بود بهش نزدیک شو و ازش دزدی کن.
در ضمن توی هر قسمتی دوتا از این ماموریتها هست که انجام دادن یکیش کفایت میکنه.:20:
امتحان میکنم مگه دزدی یا shiftخالی نیست خب انجام نمیشه!کلا یه جاهایی مکث داره ولی هر کاری میکنم نمیشه!
اينم امتحان كننقل قول:
نقل قول:
بابا عکس رو که گذاشتم اگه بازی رو کسی تموم کرده باشه حتما باید بلد باشه دیگه !
این یارو همش تو 20 متر جابجا میشه و بعدش هم حتی هلش که میدی میزنه زیر گریه و فرار میکنه چه برسه با اینکه بزنیش!نقل قول:
احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد
f رو روش بزن بعد وقتی حرکت کرد با Shift جیبشو میزنه به همین راحتی به همین خوشمزگی dude .
آقا حل شد ممنون از همگی که کمک کردید
باید در هنگام حرکت ازش میزدم نه هنگام مکث!
راستی در 5هدف باقیمانده کدوم یکی از همه قویتره؟آیا المعلم قویترین هدفم هست؟
همشون یجورن ... فوق العاده راحت .نقل قول:
این بازی دیگه داره من رو دیوانه می کنه!؟
اولش روی vista 64 بیتی ریختم . هی گیر میکرد بعد پچ و کرک پچ رو دانلود کردم گیرش برطرف شد !! ولی سیو بازی پرید!!
دوباره از اول شروع کردم بعد از کشتن دومین نفر وارد شهر چهارم نمی تونم بشم!؟(تو نقشه بالا سمت راست) و وقتی از دروازه شهر رد میشم و وارد اون فضای سفید رنگ میشه همونجا می مونه تا ابد!!؟ و مجبورم از بازی بیام بیرون.
دوباره رو ویستا 32 بیتی و xp هم ریختم و پچ رو هم اجرا کردم ولی از اون دروازه شهر رد نمی شه!!!!!!!!!!!>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟
دیگه چیکار باید بکنم!؟؟؟
همه این بازی رو حداکثر 2 روزه تموم می کنن من 8 روزه دارم باهاش ور میرم تا درست شه!!؟؟ خیلی داره بازیش حال میده!!
نفر اول که تو شهر دمشق هست. نفر دوم رو هم که حق انتخاب دارین. یا از شهر اکرا یا اورشلیم.نقل قول:
نتیجه اینه که تو شهر سوم یعنی اورشلیم نمتونین وارد بشین که میشه در نقشه, پایین تصویر سمت راست! مانند خیلی از کاربرهای دیگه که همین مشکل داشتن.
کسی امکان نداره هنگام رفتن به شهر دمشق گیر کرده باشه که میشه در نقشه, بالا سمت راست (حرف خودتون)
اما نتیجه اینکه نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
سلام .
من نسخه نهایی رو دارم .
اما تو همون اول اول اول موندم
توی توتوریالش فکر کنم . جایی که شهری نیستش . یه محیط خیالی هست و خود الطیر و گاهی اوقات چندن فر
یه قسمتش بود باید یه سربازو میکشتم . منم کشتمش دوستش رسید هی با شمشیر منو میزد (تو همون محیط خیالی)
یه ساختمونم هستش با یه نردبون
من نمیدونم چیکار کنم . لطفا کمک کنید
شما از نردبون برو بالا و برو توی اون محلی که شبیه آلاچیق هست
همون کحلی که بالای پشت بام هست
با چی (چه دکمه ای) از نردبون برم بالا ؟
آخه تازه بازیو خریدم چیز زیادی بلد نیستم :d
شما با همون کلیدهای حرکتی میتونی از نردبان بالا بری
نیازی به کلید خاصی نداری
دوستان اون اول یادتون هست که بازی بیرون اومده بود نمی تونست به یک شهری بره. یادم نیست فکر کنم اورشلیم بود.
حالا من می خوام دوباره این بازی رو نصب کنم و دی وی دی من همچین مشکلی داشت.
یادمه اون زمان یه فایلی بود که این مشکل رو درست می کرد. البته می دونم حجمش زیاده
کسی می تونه لینکی از این فایلا رو بده یا بگه چیکارش کنم. الان همه جا تعطیله و دلمم نمی آد دوباره پول بدم بخرم!!!
همه جا تعطیل بودن یه بحثه, دوباره پول ندادن هم یه بحث دیگه! :46:نقل قول:
اینقدر اون پچ غیر رسمی روسی 900 مگی از لحاظ نصب و اجرا دنگ و فنگ داشت که کسی مطمئنا اون رو پیشنهاد نمی کنه چون نسخه نهایی دیگه بیرون موجوده و هیچی مثل این نمیشه.
حتی اون پچ هم در خیلی جهات درست هم عمل نمی کرد و جلوتر ممکن بود باگهای دیگه هم نمایان بشه که مجبور بشین پچ رو حذف کنین و بازی رو ادامه بدین! البته نسخه ناقص هم باگ داره.
خلاصه اینکه فقط نسخه نهایی رو بازی کنین.
من از یه جایی نسخه نهایی رو خریدم قیمتشم دی وی دی 450 بود . یعنی با خود بازی 900
1600 پول پستش
خوب می شه بگید از کجا می شه آنلاین خرید که زودی بیاره، و مطمئن باشه (تو عید)
تو عید که پست باز نیست پسر خوب .
بیا پروفایل
درسته . من اشتباه کردم . اورشلیم پایین سمت چپ:41:نقل قول:
نسخه هم که ناقص است!؟ و همه اون مشکلاتی که گفتین رو داشت.
اگه یه کرک دیگه بگیریم درست نمیشه؟!
کرک نبود....یک پچ روسی بود که مشکل اورشلیم رو برطرف می کرد
دوستان بعد از اینکه المعلم رو کشتی دیگه لیست هم تموم شده بر میگرده تو دنیای خودمون اما دیگه هیچ کار مفیدی انجام نمیده!
آیا بازی تموم شده؟
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ...نقل قول:
تو اورشلیم حوصلم سر رفته
میگم کی خارج میشیم ازش ؟ این اولش فقط مراحل جیب بری و یه مراحل دیگه بود .
حوصلم سر رفت از بس مردمو از دست سربازا نجات دادم
شما میتونی پرچم ها رو جمع کنی
یک سری افراد هم هستن که میتونی ماموریتهای فرعی رو ازشون بگیری
شما وقتی ماموریت ها رو انجام دادین میتونی از اورشلیم خارج بشی
این روند بازیه که باید یک سری ماموریت های تکراری رو انجام بدین (از دید من هیچ گونه ایردای نداره) ولی مشکل از همین جاست که اصلا به داستان و صحبت ها کاری ندارین و دوست دارین فقط بازی رو زود تموم کنین... همین مورد باعث میشه که بازی خسته کننده و تکراری براتون بشه. این از اون بازیهایی هست که باید کم کم و با حوصله انجام بشه و سعی کنین در همه جا چرخ بزنین. همچنین از همه توانایی هاتون هم استفاده کنین نه اینکه فقط دو سه توانایی رو بچسبین و با اونا بازی رو تموم کنین.نقل قول:
خب همه توانایی ها چیه ؟
من زیاد وارد خط داستانش نشدم . میدونم چیه . ولی نفهمیدم الطیر برای چی اومده اورشلیم !
ولی من تا حالا وارد داستان (تو عمق) بازی نرفتم جز Gta IV .
میگم نیمشه این بازی دیالوگاش زیر نویس بذاریم تا چیزی بفهمیم ؟ یعنی توی تنظیماتش نداره چیزی ؟
----------------
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و F میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
چکار داری چی میگن...؟
اصل اینه که ماموریت به پایان میرسه یا نه؟
خب وقتی نفهمی که فایده نداره !
من تو ویکی پدیا یه سرچ کردم . چیزایی مهم فهمیدم
اینکه گروه حشاشین واقعا وجود داشته و حسن صباح موسسش بوده و المعلمی هم یه رابطه ای با حسن صباح داره !
واقعا دتاستانش خیلی پیچیدست !
دوست من من هم دیشب تمومش کردم به نظرم بهترین بازی بوه که انجامش دادم!خیلی عالی بود و اصلا هم واسم تکراری نبود میگم واسه اینکه ماموریتها بیاد هم از برجهای محله های فقیر نشین بالا برو هم از برجهای محله های ثروتمند بعد هرکدوم ماموریتی رو میده معمولا محله ثروتمند یا اسراق سمع هست یا دزدی یا اعتراف گیری ولی از اون یارو رفیقه که هی میگه بیا اسکورتم کن یا بعضی وقتا میگه برو کماندارها رو بکش یا سخت تر 3 دقیقه یا 5 دقیه وقت میده میگه برو 3 نفر رو بکش یا 5 تا رو بدن اینه از حالت سفید خارج بشی من یه بار تو عکره سه تا از مامورای صلیبی رو هرکار میکردم نمیشد اینکه آقای havas_1980 گفت باید از همه توانایی ها استفاده کرد من ا پرتاب خنجر کشتمشون!
در کل خیلی بهتر از gta ivدوستش دارم یعنی اصلا به من نچسبیده gta iv!یعنی با اینکه زبان انگلیسیم هم بدک نیست اما نمیچسبه!
راستی دوستان یعنی چی با یه eagle eyeبازی تموم شد منظور assassin creedهست؟مثلا که چی یعنی شماره 2 هم میاد!چون به نظرم بی سر و ته تموم شد
کی التطایر واقعی رو دیده میگید نه بیییییییییا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
- در پست اول, بخش پایان داستان, دو خط آخر - در این مورد (سوال شما) صحبت کردم...نقل قول:
- ادامه این بازی برای سال 2010 منتشر میشه.
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و f میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
درسته منم خونده بودمش اما ذدرست متوجه نشدم میاد یا نه!نقل قول:
اون دو نفر که کل داستان بازی رو تعریف نمی کنننقل قول:
یک سری حرف هایی است که اگر هم متوجه نشی میشه ماموریت رو انجام داد
قضیه داستان بازی فرق می کنه و مهمه
اول f را میزنی تا قفل کنی به هدف بعدش با eگوش میدی به حرفاشوننقل قول:
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و f میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
آقا من گیر کردم!
من ماموریت های 3 شهرو انجام دادم دیگه نمیدونم چه کنم؟!!!
تمامه برج ها هم رفتم فقط citizine ها رو نشون میده که نجات بدم و ماموریت نمید...
توی نقشه بالا سمت راست که میگه باید چه کاری انجام بدم یا نه نوشته که باید با اون 3 نفری که توی 3 تا شهر هستن و بهت ماموریت میدن حرف بزنی ..که پیش اون ها هم میرم ولی خبری نیست!!
این بازی که از قارچ خور هم راحت تر بودش خیلی وقته که تمومش کردم فقط بدیش اینه که تکراری میشه .
خدا کنه نسخه ی دومش زودتر بیاد !
میگم گاهی اوقات باگ داره .
من میرم یه زنه رو نجات بدم . دو سرباز میان بالا . میکشمشون دوباره میبنم همون زنه کمک میخواد . دوباره نجات میدم بازم میخواد . دوباره نجات میدم بازم کمک میخواد !
مگه چند تا سربازن ؟ نزدیک به 10 بار کشتم ولی بازم اومدن !!
Very funny
تا حالا اینجوریشو ندیده بودم.