این جوابتونهنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6081279&postcount=2602[/PHP]
میتونی بعد از نصب از فرمول J_JALALDATE استفاده کنی جواب میده همه تاریخ ها رو تبدیل به شمسی میکنه
Printable View
این جوابتونهنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6081279&postcount=2602[/PHP]
میتونی بعد از نصب از فرمول J_JALALDATE استفاده کنی جواب میده همه تاریخ ها رو تبدیل به شمسی میکنه
قابل شما را نداشتنقل قول:
تابع Cells مقدار يك سل را برمي گرداند كه عدد اول شماره سطر و عدد دوم شماره ستون سل مي باشد يعني تابع Cells(2,3) l مقدار سل سطر دوم و ستون سوم (C2) را بر مي گرداند
سلام
من حدود 200 نام و نام خانوادگي رو به همراه شماره رديفشون نوشتم.بعد نام و نام خانوادگيها رو به ترتيب حرف الفبا كردم و بعد از اين كار شماره رديف كلا به هم ريخت.مثلا كسي كه اول نام خانوادگيش ا بود و شماره رديفش 180 بود اومده بود اول و من مجبورم دوباره شماره رديف رو از اول مرتب كنم
نميشه يه كاري كرد كه شماره ها به ترتيب از 1 تا آخر برن؟!
سلام
من می خوام در ستون A که فرضا اعداد 1 تا 100 درج شده اعداد بالای 70 را برام سورت یا نشان بدهد چگونه باید این کار را بکنم
با تشکر
اکسل آیتمی برای این کار داره اما من دقیقا نمی دونم کجاست !نقل قول:
شما فعلا میتونید از این روشی که میگم استفاده کنید تا یکی از دوستان راه اصلی شماره گذاری رو توضیح میده !
فرض کنید اعداد 1-200 رو قراره در سلول های A1 تا A200 بنویسید
خانه اول (A1) رو بذارید عدد 1 !
خانه دوم (A2) رو هم بذارید این مقدار :
حالا فقط کافیه خانه A2 رو کپی و در خانه های A3 تا A200 پیست کنید !کد:=1+A1
ستون اول عدد 1 رو بنویسنقل قول:
ستون دوم عدد 2 رو بنویس
هر دو سلول رو انتخاب کنید و کرسی موس رو گوشه سلول پایینی بگیرید تا به حالت + در بیایید بعد بکشید پایین تا به ردیفمورد نظر برسید
با استفاده از فیلتر می تونی این کار رو انجام بدینقل قول:
ابتدا باید گزینه فیلتر رو بر روی همون ستونی که میخوی جستجو کنی ایجاد کنی بعد در قسمت number filters گزینه between رو انتخاب کنی در کادر بالایی عدد کمترین حد مثلا 70 و در کادر پایین حد بالای عدد مورد نظر مثلا 100 رو بنویس و okکنی
اگر بخواهم با دستور شرطی اعداد بالای 70 را نشان بدهد باید چکار بکنمنقل قول:
براي مرتب كردن اطلاعات ستون رديف را انتخاب نكنيدنقل قول:
از همان گزینه فیلتر قسمت Greater than فقط در کادر بالایی عدد 70 رو بنویسنقل قول:
چه جوری میشه توی اکسل کاری کرد که وقتی روی یک خانه کلیک میکنی یک لیست کشویی باز شه و بعد یک عددی رو انتخاب کنی...؟ممنون..
دوستان
میشه لطف کنید بگید که در اکسل چه جوری میشه تاریخ خورشیدی را نمایش داد و البته چیزی شبیه دستور Now ساعت را هم در جلوی خودش نشان بدهد. یک چیزی مثل زیر:
28 مرداد 1390 - 2:19
حالا هم خود تاریخ شمسی را نشان بدهد برایم خوب هستش.
ممنون
سلام به دوستان عزیز
من میخوام توی اکسل توی یکی شیت کد و نام و قیمت کالا رو وارد کنمبه اینصورت که توییک سطر توی ستون اول کد کالا ستون بعد نام کالا و در ستون بعد قیمت کالا
خوب بعد هم میخوام یه جدول درست کنم توی یک شیت دیگه که توی یک ستونش که کد کالا رو وارد میکنی بصورت اتوماتیک نام و قیمت کالا جلوش پر بشه
دوستان اگر امکان پذیر هست لطف کنید بگید چطور میشه انجامش داد در ضمن از اکسس نمیخوام استفاده کنم
با تشکر
سلام به دوستان عزیز
من میخوام توی اکسل توی یکی شیت کد و نام و قیمت کالا رو وارد کنم به اینصورت که توی یک سطر توی ستون اولش کد کالا ستون بعد نام کالا و در ستون بعد قیمت کالا
خوب بعد هم میخوام یه جدول درست کنم توی یک شیت دیگه که توی یک ستونش که کد کالا رو وارد میکنی بصورت اتوماتیک نام و قیمت کالا جلوش پر بشه یعنی از اطلاعات همون شیتی که قبلا ساختیم استفاده کنه
دوستان اگر امکان پذیر هست لطف کنید بگید چطور میشه انجامش داد در ضمن از اکسس نمیخوام استفاده کنم چون تا حالا باهاش کار نکردم
با تشکر
:11:
ابتدا مقادیری که میخواهید در لیست نشان داده شود را در یک ستون از بالا به پایین تایپ می کنید (مثلا دیپلم-لیسانس-فوق لیسانس و...)نقل قول:
خونه ای که میخواهید در اون لیست باکس رو درست کنید انتخاب می کنید واز منوی Dataگزینه Data validationرو انتخاب میکنید
از سربرگSettingمقدار Allowرا list می گذارید در قسمت Sourceخانه هایی را درگ کنید
وبعد OK
من فقط همین یه راهو میدونم:نقل قول:
که با نرم افزار انجام میشه(نرم افزارو دانلود کنید تا تاریخ شمسی رو هم داشته باشید یا میتونید باهمین نرم افزار عدد رو میتونیم به حروف تبدیل کنیم)
میتونید اینجا دانلود کنید
کد:http://www.freedanload.com/excell-persian-date/
من عکسی نمی بینم:13:نقل قول:
سلام.من چندتانموداراکسل دارم می خوام روی نموداراحرف انگلیسی بذارم وبرای محورهااسم انتخاب کنم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.سپاس
باید از فرموی ولکاپ استفاده کنی این و ببین بدردت میخورهنقل قول:
[PHP]http://up6.--------.com/uploads/13138183081.xls[/PHP]
در اکسل یک لیست دارم 1000 تا اسم داره
می خوام اسم های تکراری رو برام مشخص کنه و بشماره
توی کاندیشن فرمت یک چیزایی هست اما برام نمی شماره
با COUNTIF میشه شمرد؛ حالت کلی اینه:نقل قول:
مثلا شمردن تعداد تکرار مقدار سلول A1 در ستون A:کد:=COUNTIF(Range;Criteria)
کد:=COUNTIF(A:A;A1)
سلام
سوالي داشتم كه اگر پاسخ بدين ممنون ميشوم:
چگونه ميتوانيم راست كليك كردن را براي برخي از سلولها محدود كرد، به نحوي كه سلول قابل كپي كردن نباشد
با تشكر
فايل زير در رنج A1:C3 راست كليك نمي شود ولي با Ctrl+C قابليت كپي داردنقل قول:
کد:https://docs.google.com/leaf?id=0B2rQ_NPhWNcoMDM1MzhkZDgtYTQ2YS00MGU2LTkzYzAtYmY0NDEyMGJkMGMz&hl=en_US
سلام به همه دوستان عزیز
خیلی ممنون می شم اگر من را راهنمایی کنید
من چند سری اطلاعات آماری در فایل اکسل دارم که اینها Time series هستن . در بین این اطلاعات روزهای تعطیل وجود داره و سلول مربوط به این روزها وجود نداره . حالا من می خواهم بدانم آیا امکانش هست با نوشتن یک فرمول یا الگوریتم در اکسل، خود نرم افزار این سلول ها رو ایجاد و مقادیر این سلول ها رو از سلول قبلیش که روز تعطیل نیست پر کنه؟ به خاطر اینکه حدود 7000 داده هست و مرتب کردن به صورت دستی خیلی وقت گیره.
مثلن :
12 آوریل---------------- دوشنبه--------- 12.2
13 آوریل---------------- سه شنبه--------- 14
14آوریل---------------- چهارشنبه--------- 13.2
15آوریل---------------- پنجشنبه--------- 12.9
16آوریل---------------- جمعه--------- 14.2
19آوریل---------------- دوشنبه--------- 16.82
...
خیلی ممنون از توجه شما
1- در يك شيت جديد در ستون اول تاريخ تمام روزها (از اولين روز موجود تا آخرين روز) را بنويسنقل قول:
2- در ستون دوم با دستور Vlookup مقادير موجود را از شيت اصلي جستجو كن (با اين دستور اگر مقدار تاريخ در شيت اصلي موجود باشد داده تو را برمي گرداند وگرنه مقدار N/A را برميگرداند)
3- در ستون سوم با يك دستور if مقادير N/A را مي تواني به مقدار دلخواه (مثلا صفر) تبديل كني
براي راهنمايي بيشتر مي تواني فايل ضميمه را دانلود و مشاهده كني
اگر مشكل حل نشد ميتواني فايلت را برايم بفرستيکد:https://docs.google.com/leaf?id=0B2rQ_NPhWNcoNmRiMzU0NjItMGM1Mi00NWM5LWI5ZDgtOGFjMWIwMjQ5ZjU2&hl=en_US
خیلی تشکر می کنمنقل قول:
مشکل برطرف شد
سلام.
میخواستم بدونم نقش context در زبانه ی alignment در برنامه ی excel چیست؟
ممنون.
1-برای نام گذاری یک جدول که وقتی توی تبع Vlookup بخوای بگی مثلا ستون دوم جدول X باید چه جوری کنیم که شناخته بشه..از همون name define یا فرق داره نام گذاری جدول
مثلا
vlookup(b4, hokm,3) a
این یک فرمول مثلا..اون محدوده حکم رو چه جوری بهش بفهمونیم که ستون دوم جدول حکم چیه؟
2- سه گرینه Fill و Distribute و Center across selection چه جوری تراز میکنند توی Format cell?
3- این که یک عددی رو مینویسی اگه تعداد رقمش نمیدونم چند تا باشه باعث میشه به صورت نماد علمی در بیاد چیکار کنیم که هر عددی رو میزنیم به نماد علمی تغغییر نده..منظورم اعداد خیلی زیاده با اینکه از توی قالب بندیش هم جنرال رو انتخاب کردم
گزينه Text direction در زماني كه نوشته ما شامل كلمات فارسي و انگليسي باشد خيلي اهميت دارد. اگر نوشته ما به فارسي است و در داخل آن از كلمات انگليسي استفاده شده باشد بايد گزينه Right to left و اگر برعكس باشد از گزينه Left to right استفاده كرد. گزينه Context جهت نوشته را با توجه به اولين كلمه نوشته شده در متن به صورت خودكار انتخاب مي كند.نقل قول:
در اكثر نرم افزارها براي تغيير جهت نوشتار ميتوان از كليدهاي Cntl + Shift چپ و راست استفاده كرد
1- براي نام گذاري يك محدوده ابتدا محدوده مورد نطر را انتخاب كرده و بعد در قسمت Name box نام محدوده را وارد مي كنيم. اكنون در تمام توابع كه نياز به وارد كردن محدوده است مي توانيم از اين نام استفاده كنيمنقل قول:
2- گزينه Fill مقدار يك سل را در تمام عرض سل تكرار مي كند. مثلا اگر مقدار سل برابر a باشد و گزينه Fill انتخاب شود سل بصورت aaaaaaa نمايش داده مي شود. البته مقدار سل همان a مي ماند.
گزينه Distributed (indent براي Indent دو طرفه استفاده مي شود (صد در صد مطمئن نيستم)
اگر شما چند سل انتخاب كنيد كه فقط يكي از آنها مقدار داشته باشد و گزينه Center across .. را انتخاب كنيد مقدار آن سل در وسط محدوده انتخاب شده قرار مي گيرد (ممكن است بيرون سل نمايش داده شود)
3- در زماني كه در يك سل يك مقدار عددي وارد مي كنيد كه پهناي آن از پهناي سل بيشتر است اكسل بصورت خودكار عدد را بصورت نماد علمي نشان مي دهد. اگر عرض ستون را به اندازه كافي بزرگ كنيد، عدد درست نمايش داده ميشود.
سلام
من یک سوال دارم خواهش میکنم جوابشو بدین خیلی برام حیاتیه
من یک سری آمار دارم که مربوط به دبی رودخانه هستش و داخل یک شیت اکسل وجود داره که از سمت راست از ماه شهریور شروع شده و آخرین ماه مهر هستش.میخوام اعداد یک ردیف رو کپی کنم و داخل یک اکسل دیگه پیست کنم منتها این شیت از سمت راست از ماه مهر شروع شده. چطوری میتونم اینکارو بکنم که جای اعداد بعکس بشن و هر عددی جای خودش قرار بگیره؟ممنون میشم سریعتر جواب بدین.درضمن روش Sheet right to left و امتحان کردم جواب نداد :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- در فايل مورد نظر يك شيت جديد باز كنيد
2- در رديف اول از سل B1 به بعد اعداد 1 2 3 را وارد كنيد (تعداد اعداد برابر تعداد ستونهاي ناحيه اي است كه مي خواهيد مقادير آنها بر عكس شود
3- در ستون اول از سل A2 به بعد اعداد 1 2 3 را وارد كنيد (تعداد اعداد برابر تعداد سطرهاي ناحيه اي است كه مي خواهيد مقادير آنها بر عكس شود)
4- در سل B2 فرمول زير را وارد كنيد:
ناحيه A1:H9 ناحيه اي است كه مي خواهيد بر عكس شود و در فرمول شما تغيير مي كند ولي علامت $ بايد حتما ثبت شودکد:=INDEX(Sheet1!$A$1:$H$9;$A2;9-B$1)
بجاي عدد 9 در قسمت آخر تعداد ستونهاي ناحيه مورد نظر به اضافه 1 مي شود
5- فرمول بالا را در تمام سلولهاي جدول كپي كنيد
6- در اين جدول مقادير ناحيه مورد نظر برعكس شده است و شما مي توانيد اين مقادير را با copy و Paste special/value به محل مورد نظر منتقل كنيد
مسئله شما شايد راه حلهاي خيلي آساني هم داشته باشد كه من بلد نباشم
اگر نتوانستيد اين كار را انجام دهيد فايلتان را بفرستيد تا من انجام دهم
از راهنماییتون واقعا ممنونم.ولی اگه راهی بود که بدون فرمول نویسی این کار انجام میشد خیلی خوب بود .
دوستان سلام
من یه لیست دارم مربوط به 1000سند مالی حالا سوالم اینه که ممکنه من یه شیت درست کنم که شامل نام این 1000سندباشه ویکی از سلولها بشکل لینک باشه که با کلیک روی اون سند باز بشه
سندها همگی پی دی اف هست
سلام دوستان
اگه کسی جواب این سوال رو بلده لطف کنه سریع جواب بده بدجوری گیر افتادم
من می خواستم یه عکس پشت نوشته هام توی اکسل 2007 بندازم ، چطوری باید این کار رو بکنم .( توی ورد گزینه ای است به نام text wrapping که بوسیله اون عکس رو در جلو یا پشت نوشته قرار می دهیم ولی در اکسل این گزینه رو پیدا نمی کنم .
اگه کسی جواب این سوال رو بدونه واقعا استاده )
امیدوارم درست متوجه شده باشم:20:نقل قول:
pagelayout>>backgroundعکس بک گراند شیت میشه نه cellبرعکسشinsert است
نقل قول:
دستت درد نکنه دوست من
من می خواستم یه نمودار رسم کنم روی تصویر دلخواه خودم . هر کاری می کنم عکس پشت نمودار قرار نمی گیره . عکس فقط جلو نمودار قرار می گیره که اینجوری نمودار من دیده نمیشه . لطفا کمکم کنید
نقل قول:
شما اول نمودارتون رو رسم کنید.بعد روی پنجره نمودار کلیک راست کرده و گزینه Format Chart area رو انتخاب کنید.بعد گزینه fill و سپس گزینه picture or texture fill رو انتخاب کنید.حالا در قسمت insert from روی file کلیک کنید و عکس دلخواه خودتو رو انتخاب کنید.
امکان داره تو یه ستون داده ها یی که پراکنده هستند (حاصل فرمولن و ردیف یا ردیفهایی بینشون خالیه) فقط با فرمول بترتیب از بالا به پایین مرتب بشن ( سطرهای خالی حذف بشن مثه AutoFilter ) بدون استفاده از ریبون و VBA ؟
دستتون درد نکنه واقعا عالی بود :11:نقل قول:
دیگه ناامید شده بودم فکر نمی کردم اکسل همچین امکاناتی داشته باشه
1- فرضا توی خونه a1 یک عدد داریم (مثلا 100)
چه فرمولی رو در یک خونه دیگه بنویسیم که بیاد مقدار خونه a1 رو بگیره و در صورتی که a1 بزرگتر از مثلا 5000 بود خونه b2برابر با یک متنی بشه و یا در صورتی که بین 2000-4000 بود خونه b2 برابر با یک متن دیگه بشه؟..میشه همچین چیزی با چه فرمولی؟ ممنون
نقل قول:
فقط در خانه B2 این فرمول نوشته میشه - تا جایی که من میدونم بدون استفاده از کدنویسی نمیشه در داخل اکسل مقداری رو به یک سلول دیگه انتقال داد:41:
=IF(A1>5000;"Your first phrase here";IF(AND(A1>=2000;A1<=4000);"Your second phrase here";0))