ممنون رسول جان طبق توضيحات سايته ظاهرا اين فقط براي پي اس پي فت هاست برو بچ اسليم نصب نكنن خطرناكه !نقل قول:
اقا جاوید اینم کرنال 1.5 منم الان دارم دانلود میکنم امشب میریزم.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون رسول جان طبق توضيحات سايته ظاهرا اين فقط براي پي اس پي فت هاست برو بچ اسليم نصب نكنن خطرناكه !نقل قول:
اقا جاوید اینم کرنال 1.5 منم الان دارم دانلود میکنم امشب میریزم.ممنون
من اگه باشم فت میگیرم،چون 1.50 میخوره!
ولی مهمتر از اون،اینک 3.80m33 در دسترس شماست!کسی که PSP بریک نکرده موقع نصبش؟
خوب من میخوام هفته دیگه psp بخرم شماها کجا رو پیشنهاد میکنید و نکات مهم موقع خرید رو هم لطفا ذکر کنیذ
كرنل 1.5 هم رو PSP خودم نصب كردم حواستون باشه كرنلي كه الان ارائه شده فقط مخصوص PSP فته رو اسليم نصب نكنيد براي نصبشم پوشه آپديت رو بايد تو شاخه PSP/GAME380 بريزيد نه PSP/GAME خود فريم ور 1.5 هم بايد تو روت مموري باشه و اسمشو به 150.pbp تغيير بديد ...
آها!پس بگو چرا نصب نمیشد!مرسی!
منم دیشب 3.80 نصب کردم.این Visual Player جدیده خیلی حال میده!
ببخشید من این firmware 3.80 رو دانلود کردم بلد نیستم نصب کنم یکی به طور کامل بگه چیکار کنم ممنون
از نظر گرافیکی اره ولی از نظر هیجان اصلا call از نظر گیم پلی خیلی بهتر بود هم این که مراحلش متنوع تر بودنقل قول:
اقا رسول شما مودم wifi رو از دبی چند خریدی؟
اقا جاوید امکانات جدید چی اضافه شده به 3.80
----------------
من درست دانلود کردم خود 3.80 m33 حجمش 180 kb بود همین قدره؟
توپ خونهنقل قول:
نکات مهم هم صفحه های قبل هست
یعنی هیچ کی comix zone نداره؟اصلا این بازی هست؟
جاوید جان منظورت اینه که نرم افزاریه ؟ یا نه منظورت کابلش بود ؟نقل قول:
در مورد سوال دومتون به خاطر اينه پورت Usb كامپيوتر شما سرعتش پايينه يا بهتر بگم ورژنش 1.1 ولي اين كه بهش وصل مي كني 2.0 واسه همين همين پيغام رو مي ده ... اوصولا كاريشم نمي تونيد بكنيد تنها پيشنهادي كه م يتونم بدم اينه كه موقع كپي بازي آنتي ويروستون رو غير فعال كنيد ...
از پیشنهادتم ممنونم.
اگه قبلا اين مشكلو نداشتي كه هيچي ...نقل قول:
جاوید جان منظورت اینه که نرم افزاریه ؟ یا نه منظورت کابلش بود ؟
از پیشنهادتم ممنونم.
كاميكس زون بازي سگا اگه بخواي بايد با تبديل كننده سگا رو پي اس پي بازي كني !!نقل قول:
یعنی هیچ کی comix zone نداره؟اصلا این بازی هست؟
امكاناتشو تو Read Me ش نوشته ! براي نصب هم بايد همون فايل 3.80 M33 رو دانلود كنيد با كه حجمش همون حدوداست(180 كيلو بايت ) با فريم ور اصل 3.80 سوني (حدود 22 مگ ) بعد پوشه آپديته اون 180 كيلو بايتي رو بريزيد تو شاخه PSP/GAME بعد اون آپديت اصله هم كه دانلود كرديد اسمشو به 380.pbp تغيير بديد و بريزيد تو همون پوشه آپديت ... بعد از تو PSP اجراش كنيد ...نقل قول:
اقا جاوید امکانات جدید چی اضافه شده به 3.80
----------------
من درست دانلود کردم خود 3.80 m33 حجمش 180 kb بود همین قدره؟
حواستون باشه شارژتون هم كامل باشه و نصبشم زياد طول نمي كشه نسبت به قبلا نا !
فريم ور اصلي 3.80 هم مي تونيد از اينجا بگيريد ( يه وقت اينو به تنهايي نصب نكنيد !!!! ) حجمشم 22 مگه تقريبا ...
براي 3.80 M33 هم من توصيه مي كنم هميشه از سايت رسمي دارك الكس بگريد :کد:http://www.psp-hacks.com/file/1377
کد:www.dark-alex.org
خواهش مي كنم اين ويژال پليرش كه قبلانا هم همينا بود !نقل قول:
آها!پس بگو چرا نصب نمیشد!مرسی!
منم دیشب 3.80 نصب کردم.این Visual Player جدیده خیلی حال میده!
salam
bebakhshid kheyli sari javab bedid age mishe man hame kar haro mikonam va battry ro ham tabdil mikonam bad ke mikham 3.71 ro nasb konam tamam karha ro anjam mide vali akharesh ke x ro mizanam va kharej mishe mikham ke roshan konam roshan nemishe komak konid chi kar konam
ta bad bedrod
بچه ها من امروز يه بازي از وست گيم گرفتم به اسمه donkey xote . هنوز نريختم رو پي اس پي . ولي تو هر سايتي رفتم هيچ اطلاعاتي از اين بازي وجود نداشته . كسي ميدونه تاريخ ريليزش كي بوده ميخام ببينم ماله چه وقتيه . يا اينكه اصلا كسي بازي كرده ؟
salam
aghayan man alan daram pandora ro ejra mikonam bad hameye marahelo raftam vali onjayie ke bayad x ro bezanam ta 3.71 m33 ro bezam bad az inke install tamom mishe dobare miad? manzoram ine ke man vaghti x mizanam ta 3.71 ro berize on menu dobade miad toro khoda komak konid sari
جاوید جان مرسی عزیز.... یه سوال دیگه.. دیدم خدایا چرا این Smack Down 2008 یه جورایی عجیبه ..د دیدم ایول تم شاگرا رو حذف کردن.. می خواستم بدون مال شما هم همینجوریه ؟
2006 و 2007 هم تماشاگراش حذف شده ؟ منظورم تماشاگرای قسمت صندلی هاست نه اونایی که ایستادن..
salam
man downgrade kardam vali alan baraye bargardondane batri moshkel daram vaghti mikham barname pandorara ro ejra konam mige the game could not be playef
(800201138)
mishe zodtar komak konid
ta bad bedrod
من اين بازي رو دارم ولي راستشو بخواي تا حالا نصبش نكردم !!نقل قول:
جاوید جان مرسی عزیز.... یه سوال دیگه.. دیدم خدایا چرا این Smack Down 2008 یه جورایی عجیبه ..د دیدم ایول تم شاگرا رو حذف کردن.. می خواستم بدون مال شما هم همینجوریه ؟
2006 و 2007 هم تماشاگراش حذف شده ؟ منظورم تماشاگرای قسمت صندلی هاست نه اونایی که ایستادن..
من دارم ولي تماشاگر داره . چيزي حذف نشده .نقل قول:
كسي donkey xote را بازي نكرده ؟؟
والا من اينو تو IGN سرچيدم هيچي پيدا نكرد شايد از اين بازي خانگي هاست !نقل قول:
كسي donkey xote را بازي نكرده ؟؟
خودمم تو همه سايتا گشتم هيچي نبود . امروز ريختمش بد نبود كلي خر سواري داشت . كلا يه بازي كارتوني تو مايه هاي شرك يا راتاتويه بود .نقل قول:
وا؟(:31:)یه دونه اضافه شده!یعنی میخوای بگی ندیدیش؟نقل قول:
راستی اونایی که از توپخونه بازی میگیرن:
من رفتم توپخونه،بعد از کلی گشتن یه مغازه پیدا کردم به اسم دنیای دمو.ازش 3 تا Collection گرفتم،محظ رضای خدا یه دونه از بازیایی که گفته بود توش هست توش نبود!همش مزخرفات ثانویه(!) بود!دفعه ی بعد از کجا بگیرم؟
عزیزان من یه جا خوندم برای این که 3.80 رو نصب کنی باید حداقل 3.52 داشته باشید من هم ندارم حالا بعد از کلی زحمت رفتم همه ی فایل هایمورد نیاز رو دانلود کردم تو ی گیم هم رفتم و
3.52 m33- رو نصب کردم بعدش اپدیت رو که اجرا میکنم میگه
incorect psar
این یعنی چه
فریم ورم همoe-3.40 هستش
عزیزان سلام
امروز امتحاناتم تموم شد و تونستم دوباره یه سر به اینجا بزنم.
راستی یه سوال: IR SHELL رو از کجا دانلود کنم؟ فرم ویرم هم 3.80 m33 هستش(البته با تشکر از آقا جاوید)
من از گلچین می گیرم باز ها ی جدید و خوبی هم داره.آدرس:چند پست قبل.نقل قول:
من که آخرش یه آموزش درست حسابی از نصب 3.80 نددم!:41:یه کمکی برسونید.
خوب شما كه داري مي گي فريم ورت 3.40 !!!! شما بايد اول از 3.40 بريد رو 3.52 m33 بعد اون آپديت رو نصب كنيد !نقل قول:
عزیزان من یه جا خوندم برای این که 3.80 رو نصب کنی باید حداقل 3.52 داشته باشید من هم ندارم حالا بعد از کلی زحمت رفتم همه ی فایل هایمورد نیاز رو دانلود کردم تو ی گیم هم رفتم و
3.52 m33- رو نصب کردم بعدش اپدیت رو که اجرا میکنم میگه
incorect psar
این یعنی چه
فریم ورم همoe-3.40 هستش
من كه گفتم چجوري بريزيد !نقل قول:
من از گلچین می گیرم باز ها ی جدید و خوبی هم داره.آدرس:چند پست قبل.
من که آخرش یه آموزش درست حسابی از نصب 3.80 نددم!یه کمکی برسونید.
شما هر جاشو متوجه نمي شي بگو من توضيح بدم !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2004973&postcount=2813
والا من از MP3 Player ش زياد استفاده نكردم ! متوجه نشدم يكي اضافه شده ! من فكر كردم شما اصلا ويژرال ها رو قبلا نديده بوديد !!!نقل قول:
وا؟()یه دونه اضافه شده!یعنی میخوای بگی ندیدیش؟
راستی اونایی که از توپخونه بازی میگیرن:
من رفتم توپخونه،بعد از کلی گشتن یه مغازه پیدا کردم به اسم دنیای دمو.ازش 3 تا Collection گرفتم،محظ رضای خدا یه دونه از بازیایی که گفته بود توش هست توش نبود!همش مزخرفات ثانویه(!) بود!دفعه ی بعد از کجا بگیرم؟
خواهش مي كنم . سايت رسمي برنامه :نقل قول:
عزیزان سلام
امروز امتحاناتم تموم شد و تونستم دوباره یه سر به اینجا بزنم.
راستی یه سوال: IR SHELL رو از کجا دانلود کنم؟ فرم ویرم هم 3.80 m33 هستش(البته با تشکر از آقا جاوید)
موفق و پيروز باشيدکد:http://irshell.org
جاويد
مرسی جاوید جان(دمت گرم)
باید 3.81 رو نصب کنم؟
مرسی جاوید جان:40::10:نقل قول:
کسی تامب ریدر psp رو بازی کرده؟ قسمت مقبره شاه آرتور چطور میشه غول دریایی رو کشت؟:41:
اینم اپدیت 4 برای کاستم فرم ویر 3.80 تازه شانس اوردیم میخواست براش اپدیت نده اگه میخواست بده دیگه چی میشد.
کد:http://dax.st/380m33_4.rar
مهدی جان منظورم تماشاگرای بالان سن بودا.. نه اونایی که ایستادن..نقل قول:
من دارم ولي تماشاگر داره . چيزي حذف نشده .
راستی حجمش چنده ؟ iso یا cso ؟
توم ریدر...نقل قول:
تامب ریدر
:31:من تو این 3 ماه وقت نکردم نگاه به psp بکنم ...بسوزه پدر بی کارت خدمتی:46:
بالاي سن هم تماشاگر داره . ماله من iso هست . 1.7 گيگ هم حجمشه .نقل قول:
سلام دوست عزیز من این بازی رو تموم کرده بودمنقل قول:
کدوم مرحله گیر کردی بیشتر توضیح بده اگه عکس بزاری که چه بهتر
رسول جان خوب خوبه ايراد ها رو مي گيره ديگه ! البته اين خبر كه مي گي مي خواست واسش آپديت نده اينا رو سايت هاي ديگه شايعه مي كنن وگرنه شما تا حالا ديدي دارك الكس تو سايت خودش چيزي بگه !! الان نصف سايت هاي فعالم در مورد PSP ادعا مي كنن كه دارك الكس پسر خالشونه و به نقل از اون خبر واسه خودشون مي دن بيرون !!!!!نقل قول:
اینم اپدیت 4 برای کاستم فرم ویر 3.80 تازه شانس اوردیم میخواست براش اپدیت نده اگه میخواست بده دیگه چی میشد.
کد:http://dax.st/380m33_4.rar
موفق و پيروز باشيد
جاويد
راستم میگی هاااااااااا نه جایی ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون
احسان،باید به اون 4 تا چیز گنده فلزیا(!) که دورشن شلیک کنی،بعد که نگاشون کرد با Grapple دسته ی بغلشونو بکشی پایین.یه قفس میخوره تو سرش خورد و خاکشیر میشه!
جاوید؟!یعنی فکر کردی من اینقدر مشنگم که بعد 1سال و خورده ای هنوز ویژوال پلیر ها رو ندیدم؟!
بابا اين حرفا چيه ... يعني من مشنگم كه بعد از يه سالو خورده اي حالا كه يه ويژال جديد اضافه شده نفهميدم كدومه !!!! D:نقل قول:
احسان،باید به اون 4 تا چیز گنده فلزیا(!) که دورشن شلیک کنی،بعد که نگاشون کرد با Grapple دسته ی بغلشونو بکشی پایین.یه قفس میخوره تو سرش خورد و خاکشیر میشه!
جاوید؟!یعنی فکر کردی من اینقدر مشنگم که بعد 1سال و خورده ای هنوز ویژوال پلیر ها رو ندیدم؟!