خوب کرک رو از اینترنت دانلود کن
Printable View
خوب کرک رو از اینترنت دانلود کن
من بازي True Crime NYC رو خريدم نصب هم كردم ولي بعد از لود بازي از بازي مياد برون بعني قبل از اينكه وارد منوي اصلي بشه
كارت گرافيك من GeForce FX 5200 هستش اين بازي با اين كارت گرافيك سازگاره؟
يا فكر مي كنيد مشكل از كجاست؟
دوستان directx مورد نياز براي بازي فير fear را ميخواستم مرسي.
سلام دوستان.کسی می تونه اینو ترجمه کنه؟برای اجرای بازی با پیکسل شدر پایین
Reboot the system to the samertert panel in the system configuration and invert the 3D carter from the folder c:/carter.pixelshadersupport and make two supplamentary backing devices capable of copying a neutralised CD. The semi-horizontal panal will now indicate the your system shall reboot in 10 seconds and having done so do the following: delete the folders, pixel shader info and psi and trace their routes to their initial folders and convert the distil to the D drive insuring that you uninstall the accelerator drivers and reinstall them to the same backing device you deleted the pixel shader to. Having done this you now comply the capacity disc involking the standard cell in such a way, that the fluctual device inside is decomposed of and install to the reber device situated in the usb port 2, XL-S 700. The file 98SE should be added to the games initial requirments insuring the the unautharised acces box shall be ticked. Invert the 360 degree pixel utraliser and undergo a max boot discharge, hence a manual corperate. In the del capacitor you need to trace the motherboard and install a Tb and TL capable standard 56.61 BD support video compramiser allowing a maximum flow of pixel shading detectors and click the "DB installation startup" button situated on the rear end of your dolby device. This shall install in aproxamately 15-20 mins and should dictate the capable flow of pixels to the capable requirments of your PC. Download Dort DB pixel manulator XL 2 from: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] insuring they are installed AFTER the pixel drivers have been detected. Allow the computer to auto start the CD-R 80 XL-S menu, and select to copy main components manually. This will allow you to choose ONLY the 10 and 20 gate cells. Having done this you finally have to restart the computer and ENJOY PLAYING SPLINTER CELL.
Email me back to let us know if you get it and if it doesnt work email me and i'll send you a program that will allow you to set the requirments easily- would have done it now but only prob is it takes 3 hours to send. Rite-o
ارور چینقل قول:
این گرافیک با این بازی سازگار نیست
مال دوست منم همین مشکل رو داشت .نقل قول:
من بازي True Crime NYC رو خريدم نصب هم كردم ولي بعد از لود بازي از بازي مياد برون بعني قبل از اينكه وارد منوي اصلي بشه
كارت گرافيك من GeForce FX 5200 هستش اين بازي با اين كارت گرافيك سازگاره؟
يا فكر مي كنيد مشكل از كجاست؟
البته اون XFX 5500 Axtorm بود . با CPU 1.7 Full
خداییش ati خیلی بهتر از geforce هستش
من وقتی ati 128 داشتم تو هیچ بازی ریستارت نمی کرد فقط تو پرنس 2 می پرید بیرون که ویندوز عوض کردم مشکل حل شد ولی این geforce 256 6200 دم به دم ریستارت می کنه هر بازی که اولش ننویسه geforce ریستارت می کنه
نمونش hitman رو با 128 بازی می کردم ولی geforce 256یستارت می کنه :13:
down with geforce
برای این مشکل تاپیک جداگانه ای زده بودم که جناب Oracle_Eldorado گفتند اینجا بزنم بنده هم به حرف ایشون گوش میکنم و اینجا هم این مشکل را ذکر میکنم:
دوستان سلام بنده بازی Call Of Duty 2 را نصب کرده ام و لی وقتی روی ایکن بازی برای اجرای بازی کلیک میکنم Error هایزیر بوجود میآید همچنین مشخصات سیستم بنده به شرح زیر است:
P4 2000 CELERON
RAM 512 MB KINGSTONE
GRAPHIC GEFORCE FX 5500 256MB 128BIT
=====
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش که دوباره روی آیکن کلیک میکنم پیغام زیر میآید:
و روی YES , NO هم فرقی نمیکند دوباره پیغام زیر ظاهر میشود:
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
منم با virtua tennis 3 همین مشکل و داشتم قسمت video setting دستکاری کردم درست شد . ولی فعلا اسلومیشن اجرا میشه .
سلام دوستان.
من به تازگی بازی جدید Test Drive رو از فروشگاه همین سایت خریداری کردم. اما مشکل نصب Directx 9.0c رو روی ویندوز XP سرویس پک 2 دارم و با 2 تا Next بدون اینکه کاری انجام شه نصبش تموم میشه. اینو میدونم که Directx کنونیم 9.0b هست و من این مشکلو همواره با سرویس پک 2 دارم (نصب 9.0c روی این ویندوز).
وقتیم که اقدام به کپی دستی فایل هایی مثل d3d9.dll میکنم بعد از چند ثانیه دوباره فایلهای 9.0b جایگزین میشن و بازی پیغام نبود فایل صحیح d3d9.dll یا ... رو میده.
فکر میکنم این مشکل خیلیاست.
اگر ممکنه راهنماییم کنین که این مشکل چگونه بطور کامل رفع میشه و چکار باید کنم تا این دایرکتX روی ویندوزم کامل و صحیح نصب بشه؟
(ضمنا چندین 9.0c مختلف از جمله نمونه روی DVD بازیو امتحان کردم اما هیچ کدام نصب نمیشن.)
ممنون
خوب وقتی شما همه ی مشکلات ویندوز service pack 2 رو میدونی ، چرا نصب میکنی ؟نقل قول:
سلام دوستان.
من به تازگی بازی جدید Test Drive رو از فروشگاه همین سایت خریداری کردم. اما مشکل نصب Directx 9.0c رو روی ویندوز XP سرویس پک 2 دارم و با 2 تا Next بدون اینکه کاری انجام شه نصبش تموم میشه. اینو میدونم که Directx کنونیم 9.0b هست و من این مشکلو همواره با سرویس پک 2 دارم (نصب 9.0c روی این ویندوز).
وقتیم که اقدام به کپی دستی فایل هایی مثل d3d9.dll میکنم بعد از چند ثانیه دوباره فایلهای 9.0b جایگزین میشن و بازی پیغام نبود فایل صحیح d3d9.dll یا ... رو میده.
فکر میکنم این مشکل خیلیاست.
اگر ممکنه راهنماییم کنین که این مشکل چگونه بطور کامل رفع میشه و چکار باید کنم تا این دایرکتX روی ویندوزم کامل و صحیح نصب بشه؟
(ضمنا چندین 9.0c مختلف از جمله نمونه روی DVD بازیو امتحان کردم اما هیچ کدام نصب نمیشن.)
ممنون
ممکنه از لحاظ قشنگی از ویندوز معمولی بهتر باشه ولی از خیلی جاها مشکل داره .
من که به شما توصیه میکنم که ویندوز زیر رو نصب کنید :
Microsoft Windows XP Professional
از همه ویندوزها بهتره .
واسه شما هم که قبلا گفته شد .نقل قول:
منم با virtua tennis 3 همین مشکل و داشتم قسمت video setting دستکاری کردم درست شد . ولی فعلا اسلومیشن اجرا میشه .
گرافیک و CPU پایینه .
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTSنقل قول:
2 GHz Pentium 4® or equivalent AMD® processor. The processor should support SSE2
- 512MB RAM
- 3.9GB of uncompressed free hard disk space (We recommend 1Gb free disk space after install for performance)
- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest
drivers
- 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest
drivers
- DirectX® 9.0c
- 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support
and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c
compatible*. Nvidia GeForce® 6 or ATI Radeon® 9800
are the recommended minimum hardware.
- Monitor must be able to display 640X480 resolution or
above
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی که خود سگا اعلام کرده . . .
مشکل من که با نصب ویندوز xp سرویس پک 1 حل شد و تونستن direct x9c را نیز نصب کنم
با عوض شدن ویندوز درست شدنقل قول:
خوب عالــــــــــــــــــــــ ــــیه
سلام
من در حين نصب بازي پروساكر 6 با اين ارور مواجه ميشم
1607:unable to inistall shield scripting
اول فكر كردم از سيدي هست با يك سي دي ديگر امتحان كردم باز هم همين مشكل هست
لطفا راهنمايي كنيد
راست میگی دوست من. به لعنت خدا نمی ارزه. البته موقتی نصبش کردم چون سی دی مدیا سنترم دست دوستم بود. حالا خود مدیا رو نصب کردم و همه چی درسته.نقل قول:
خوب وقتی شما همه ی مشکلات ویندوز service pack 2 رو میدونی ، چرا نصب میکنی ؟
ممکنه از لحاظ قشنگی از ویندوز معمولی بهتر باشه ولی از خیلی جاها مشکل داره .
من که به شما توصیه میکنم که ویندوز زیر رو نصب کنید :
Microsoft Windows XP Professional
از همه ویندوزها بهتره .
البته عجیب اینجاست که من این مشکلو (نصب دایرکت 9.0c) با سرویس پک 1 ندارم و فقط در 2 نمایان میشه!
کلا این سرویس پک 2 سرطانه. دیشب سه بار برداشتمش و نصبش کردم چون ولیدت نمیشد و اینترنت اکسپلورر 7 رو که روش نصب میکردم میرفت هوا!
دستتون درد نكنهنقل قول:
منم geforce 6200=256 دارم تا حالا يكبار ريستارت نشده ..
و نشده كه يك گيم را باز نكنه ...
احتمالا مال شما ايراد دارد...
دوستان دو سوال داشتم :
يكي اينكه Directx مورد نياز براي بازي فير Fear را لازم داشتم
و دوم اينكه بازي Metal Gear Solid 2 در سيستم من خوب باز نميشه
بدين صورت كه سياه باز ميكنه
يعني اصلا نميشه بازي كرد
و مشخصات سيستم من اينه :
CPU : 3000 Intel Ful
Graphic : Geforce 6200
Ram ddr2 1GIG
سلام عزیزم
برای روا اجرا شدن
توی تنظیمات کرافیک بازی 2 تا گزینه ی اول را کم کم کم کن و دو تای پایین را پر کن
یه سری بزنید
سلام به بچه هاي تلاشگر در سايت p30world :
من بعد ازنصب بازي test drive unlimated . وقتي وارد بازي ميشوم بعد از پايان دمو ازمن يك شماره سريال ميخواهد
((authentication key)) . كرك اين بازي را هم درست اجرا كردم و نرم افزار daemon tools ورژن 4.8 است.
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
سریالش اینه دوست خوب:نقل قول:
1HQG - HMTD - M3X2 - 6W1H
اون Direct X معمولا در خود سی دی نصب بازی هست .نقل قول:
دوستان دو سوال داشتم :
يكي اينكه Directx مورد نياز براي بازي فير Fear را لازم داشتم
و دوم اينكه بازي Metal Gear Solid 2 در سيستم من خوب باز نميشه
بدين صورت كه سياه باز ميكنه
يعني اصلا نميشه بازي كرد
و مشخصات سيستم من اينه :
CPU : 3000 Intel Ful
Graphic : Geforce 6200
Ram ddr2 1GIG
ببین باید درایو جدید کارت گرافیکتو دانلود(ابدیت)کنینقل قول:
با سلام
من بازی Infernal رو نصب کزدم با DirectX که توی خود DVD بازی بود. اما هنگام اجرا این Error رو میده :
Fatal error
Infernal requires DirectX 9 compatible graphics card
کارت گرافیکم : 9250 - 128 ATI Radeon
در ضمن هر چی DirectX داشتم نصب کردم اما بازم همین Error رو میده . Crack ) هم نداشت . )
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
عزیزم به احتمال زیاد شما ویندوز SP2 ( Service Pack 2 نصب کردی .نقل قول:
چون روی این ویندوز Direct X 9C نصب نمیشه مشکل میگیره .
مینویسه که نصب شد ولی نصب نشده .:27:
شما راست ميگين در خود سيدي موجود بايد باشهنقل قول:
ولي برا خودم كه نميخوام بلكه براي يه نفر ديگه
خودم دارمش چند بار خواستم آپلود كنم وسطاي آپلود ارور داد واسه همين خاطر خواستم از شما كمك بگيرم.
تا اونجايي كه يادمه آپديت كارت گرافيكم را Geforce گرفته بودمنقل قول:
اما اگر شما نسخه جديدي دارين برام بدين لينكشو
ممنون
كيفيت بازي رو پايين بيارين مشكل حل ميشه. تا اونجايي كه يادمه براي من روي Normal درست شد. بيشتر از اون حدي كه كارت گرافيكتون ساپورت مي كنه بذارين كيفيت رو، همينجوري ميشه.نقل قول:
كارت گرافيك شما DirectX9 رو ساپورت نمي كنه. اين كه روي يه سيستم بشه DirectX 9.0 رو نصب كرد به اين معني نيست كه كارت گرافيك DX9 رو ساپورت مي كنه. اين كارت براي اجراي بازيهاي جديد ضعيف هست. به فكر ارتقاي سيستم باشين اگه مي خواين بازي كنين:46:نقل قول:
سلام
من چند وقت پیش بازی Meet The Robinsons رو گرفتم دفعه اول که بازی رو نسب کردم توی بازی رفت ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش کردم دوباره رفتم توی بازی این پیام رو می داد :
تو دی وی دی این بازی یه فایل به نام ORG بود اونو توی جایی که بازی رو نصب کردم ، ریختم بازم جواب نداد چی کار کنم ؟؟:19:
دوست عزیز منم چندباری این مشکلو با بازی های مختلف داشتم و برای رفع اون بعد از نصب بازی و کپی کرک تو پوشه نصب سیستمو خاموش می کردم و کابل برق کلیه درایوهای CD و DVD رو ازشون جدا میکردم و بعد سیستمو بالا می آوردم و به کمک Daemon یا بدون نیاز به اون (بسته به بازی) با DVD مجازی ساخته شده با Damon بازی اجرا میشد.نقل قول:
شما كه مشكل كابل داريد ميتونيد از Easy Setup ها استفاده كنيد . مثلا شركت م.د.ر.ننقل قول:
دوست عزیز منم چندباری این مشکلو با بازی های مختلف داشتم و برای رفع اون بعد از نصب بازی و کپی کرک تو پوشه نصب سیستمو خاموش می کردم و کابل برق کلیه درایوهای CD و DVD رو ازشون جدا میکردم و بعد سیستمو بالا می آوردم و به کمک Daemon یا بدون نیاز به اون (بسته به بازی) با DVD مجازی ساخته شده با Damon بازی اجرا میشد.
نه دوست عزیز
من مشکل کابل ندارم و گاهی اوقات دقیقا پیغام مشابه بازی دوستمون برام پدیدار شده بود. این عمدتا به DVDهای جدید برمیگرده که نوعی قفل حفاظتی محسوب میشه و به کابل ربطی نداره.
ضمنا این روش کلی هست و در بیشتر موارد جواب میده و همه شرکت ها هم که Easy Setup ندارن.
راستی یادم رفت بگم توی dvd بازی هیچ کرکی نبود مشکل از اووووون نیست ؟
اگه به همون ارورت دقت میکردی میدیدی که ارور واسه سی دی میده.ربطی به کابل و اینا نداره خوب...نقل قول:
به احتمال زیاد سی دیت مشکل داشته.(البته به نظر من)
من مخلص کسی که گفت کابلت خرابه هم هستم:2: :11: ا..بهش بر نخوره!!:41: :31: :13:
آقایی Pc Games جان. اما شما هم مانند اون دوست خوبمون گمان کردی من میگم کابل خرابه. نه تو سیستم خودم و نه تو سیستم دوستمون کابل خراب نیست و من منظورم این نبود. من عین همین مشکلو تا به حال با Dvd بازی ماتریکس و یک بازی دیگه (که الان خاطرم نیست) داشتم و با خارج کردن موقتی درایو بازی راحت اجرا شد.
علاوه بر این اگر دوستان به پیغام توجه کنن با توجه به اینکه هیچ کدوم از Dvdهای بازی موجود اورجینال نیستن (!) گمون نمی کنم اشکال از این قضیه باشه (دلیل دیگه اینکه بازی بدون هیچ مشکلی نصب شده و تازه بار اول هم اجرا شده)
حالا این راه ما رو هم امتحان کنین. نهایتش اینه که کار نمی کنه دیگه!
من یه نتیجه جالب گرفتم از اونجایی که این بازیه خیلی قشنگ نبود نمی ارزه که دلوو روده کامپیتر رو سفره کنم !
از کمکتونم خیلی خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اینه که بازی یه درایو مجازی درست کرد.نقل قول:
چرا من خودم از شرکت یو بی سافت یک دی وی دی ارجینال خریدم اما متاسفانه دی وی دیه خراب بود و..:41: :31: :20:نقل قول:
راست میگه آقا علیرضا.این کارم امتحان کن شاید...نقل قول:
اگرم نشد ری اینستال کن.0این کارو در آخر که دیگه هیچ راهی نبود بکن!!)
ببخشید من این تایپیک رو ندیددم اگه لطف کنید و به سوال من تو این تایپیک جئتب بدید خیلی ممنون میشم.
ببخشید من این تایپیک رو ندیددم اگه لطف کنید و به سوال من تو این تایپیک جواب بدید خیلی ممنون میشم.
جواب داده شد.