دوستان کد 272 مال کجاست اموزشی افتادم اونجا
دوستان کد 272 مال کجاست اموزشی افتادم اونجا
وای دارم سکته میکنم !!!!
چرا هرچی میگردم اصلا همچین کدی نست خدا میدونه کدوم جهنم دره ای افتادم :37::37:
272 ؟؟؟ مطمئنی؟؟نقل قول:
چنین کدی نداریم!!
والا چی بگم مطمعن ام نوشته کد مرکز اموزش :272
سلام کسی نمی دونه کد آموزشی255مال کجاست؟
نقل قول:نقل قول:
این د و کد ظاهرا جدید هستن ، چون جایی این کد رو اعلام نکردن که ماله کجاست
256 هست 270 تا 277 هست ولی 272 نیست، احتمالا مازاد هستن
یعنی چی مازاد ؟؟نقل قول:
مازاد یعنی روز اعزام ، هرجا که نیرو لازم داشته باشن ، میبرن... ( نمیدونم دقیقا مازاد هست یا نه )نقل قول:
چون این کدها جدیدن
رفیق اگه اشنا داشته باشیم میتونم بفهمم کجا افتادمنقل قول:
آشنا نمیخواد ، زنگ بزن نظام وظیفه ، یا برو نظام وظیفه شهرتون بپرس بهت میگننقل قول:
.
كسي نميدونه؟نقل قول:
خیر ، برای مدارک حضور در جبهه میتونید اقدام کنید ولی برای کسری گرفتن ، باید مشمول باشیدنقل قول:
.
آقا اين نظام وظيفه پدر منو در آورده ديگه نميدونم چي درسته چي غلطه. ميخوام سرمو بكوبم به ديوار. حرف نظام وظيفه تهرانو انجام ميدم بهم يه برگه هم ميدن ميگن مشكلت حله بعد دو ماه يه برگه مياد ميگن حل نيست ديوونه شدم به خدا !!!!!!!!!
-------
آقا من قبل از ثبت نام دانشگاه دفترچه فرستاده بودم برگه اعزام به خدمت بدون مهر غيبت اومده بود برام با اون برگه رفتم دانشگاه ثبت نام كردم البته اون برگه رو دانشگاه گفت بدم به نظام وظيفه و از نظام وظيفه تاييديه بگيرم كه اين كار رو كردم و دانشگاه ثبت نام كردم. الان كه به تاريخ 18 اذر ( تاريخ اعزام به خدمتي كه روي برگه اعزام به خدمتم بود ) نزديك ميشيم يه كاغذ اومده در خونمون توش يه تاريخ نوشته كه مثلا اون موقع بياين ببينين كجا افتادين و چيكارا بايد بكنين. الان من چي كار بايد بكنم ؟ يعني برگه اعزام به خدمت منو لغو نكردن كه اين برگه جديد واسم اومده ؟؟؟ نميشه كه لغو نكرده باشن چون من از نظام وظيفه يه تاييديه گرفتم كه ميتونم دانشگاه ثبت نام كنم. مشكل كجاست ؟؟؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين دارم ديوونه ميشم از دست اين نظام وظيفه !
سلام دوست عزیزنقل قول:
به دفتر نظام وظیفه توی دانشگاه خودتون مراجعه کنید و ببینید که آیا اسم شما در لیست ارسالی به سازمان وظیفه ارسال شده است؟ اگر این کار را نکرده باشند خودشان می توانند درست کنند و مشکلی نیست.
البته می تونه دلایل زیادی داشته باشه. ولی این یکی از دلایلش هست.
امیدوارم که مشکلتان حل شود
منم دوره کاردانی همین مشکل رو داشتم حتی نظام وظیفه تهران هم رفتم چند باری هم رفتم نظام وظیفه اصفهان هر بار هم بهم میگفتند موردی نداره درست میشه.نقل قول:
آخرش هم موقع فارغالتحصیلی رفتم نظام وظیفه گفتم من دارم فارغالتحصیل میشم هنوز نامه معافیت تحصیلی من برای دانشگاه ارسال نشده.همونجا برام برگه معافیت تحصیلی رو صادر کرد و بهم داد.:46:
فقط جهت اطلاع عمومی
کد 272 اموزشی نیرو انتظامی مرودشت هست
سلام دوستان.
قانونی که میشد قبل از 4 ترم یا 2 سال تحصیل در صورت قبولی در رشته یا دانشگاه بهتر میشه تغییر رشته داد هنوز هست؟
سلامنقل قول:
بله این قانون هستش.البته 4 ترم یا دو سالی که گفتین مربوط به مقطع کارشناسی میشه :20:
بعنی اگه الان در رشته کارشناسی مشغول به تحصیل باشم میتونم سال بعد کنکور بدم و اگر از رشته یا دانشگاه بهتر قبول شدم تغییر رشته بدم؟(مهر امسال ثبت نام کردم)نقل قول:
و این 2 ترمی که تا کنکور سال بعد باید سپری کنم از کل سنوات تحصیلی کم میشه؟
سلام
من دانشجوری ترم یک هستم.
می خواستم دو هفته از کشور خارج شم البته سفر من زیارتی یا علمی نیست.
می خواستم ببینم امکان داره این کار رو بکنم؟
باید وثیقه بذارم؟
کلا شرایطش چجوریه؟
کلا امکان نداره مگه زیارتی یا علمینقل قول:
چرا امکان نداره رفیق من رفت ترکیه با وثیقه فکر کنم 15 میلیون بودنقل قول:
خیلی هم راحت
شرایطشو نمی دونم ولی رفت و اومد همین
سلامنقل قول:
میشه از دوستتون دقیقا شرایطش رو بپرسید؟
این موضوع واقعا برای من مهمه !
لطفا زودتر خبرش رو به من بدید.
متشککر
دانشجویی یا باید زیارت باشه به سه کشور عراق، سوریه و عربستان و یا علمینقل قول:
که تحت این مسافرت ها با 15 میلیون وثیقه میشه واسه یه مدتی از کشور خارج شد
شاید رفیق شما دانشگاه شان واسش برای مثلا یه امتحان علمی برگه صادر کرده باشه
دانشگاه ما کلا نمیکرد از این کارا
فکر نمی کنم !نقل قول:
اصلا بخوای میشه این زیارتی هم مد شده ها واسه خودش
دوبی هم زیارتی کنید ما بریم پس :دی
:31:
راهنمایی کنین پلیز.نقل قول:
نه نمیشه.من خودم شخصاً دو سه بار از اداره گذرنامه و اداره نظام وظیفه سوال کردم.نقل قول:
جابشون این بود: به هیچ وجه گذرنامه داده نمیشه.فقط برای کشورهای زیارتی.
شما میتونی شرایط خروج دانشجویان رو از سایت نظام وظیفه بخونی تا مطمئن شینقل قول:
مشکلی برای ثبت نام ایجاد نباید بشهنقل قول:
اما از سنتوات کم میشه
یعنی از مهر امسال حساب میشه چون این دو ترم رو دانشگاه بودید
كسي كه اچ آي وي مثبت باشه از خدمت سربازي معافه؟
بند 8 از بيماريهاي عفوني :نقل قول:
بيماران مبتلاء به نقص ايمني سلولي اكتسابي و حاملين ويروس HIV معاف دائم.
سلام
من 1 ساعت پیش به پلیس + 10 و نظام وظیفه زنگ زدم گفتش چون دانشجو هستی میتونی 15 میلیون نقد بذاری و بری تازه اونم سالی دوبار.
خدا رو شکر:46:
معاون مشمولان و امور معافيتهاي سازمان وظيفه عمومي ناجا با اشاره به بخش دوم مصوبات كميته بررسي مشكلات دانشجويان مشمول در ارتباط با صدور مجوز خروج موقت دانشجويان از كشور،گفت: دانشجويان برا ي انجام سفرهاي علمي كه شامل ارايه مقاله در كنفرانسهاي بين المللي و فرصتهاي مطالعاتي براي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري مي باشد مي توانند با پرداخت مبلغ 50 ميليون ريال وجه نقد به عنوان وديعه، بصورت موقت از كشور خارج شوند.نقل قول:
سرهنگ حلوايي افزود: همچنين دانشجويان براي سفرهاي نيمه علمي كه شامل شركت در آزمون هاي زبان، شركت يا بازديد از نمايشگاه ها، شركت در كارگاه هاي آموزشي حداكثر يك ماهه، ثبت يا نمايش اختراعات و سفرهاي مرتبط با رشته هاي تحصيلي خاص(مانند دانشجويان رشتههاي هنر براي بازديد از آثار معماري و هنري) ميباشد، ميتوانند با پرداخت وديعه به مبلغ 50 ميليون ريال وجه نقد و 100 ميليون ريال چك ، بصورت موقت از كشور خارج شوند.
سرهنگ حلوايي تصريح كرد: سفرهاي علمي و نيمه علمي دانشجويان ميبايست به تاييد دانشگاه هاي مرجع و يا منتخب كه از سوي وزارت علوم ، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامي تعيين و معرفي مي شوند، برسد.
وي اضافه كرد: خروج موقت دانشجويان از كشور براي ساير سفرها(غير از سفرهاي علمي و نيمه علمي)، با درخواست دانشجو و تاييد واحد دانشگاهي مربوطه و پس از پرداخت وديعه به مبلغ 150 ميليون ريال بصورت نقد امكان پذير خواهد بود.
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c7616878-3b95-4f22-82c1-3e2282b4d0d9&ID=543d9cde-9493-4357-bcde-d9293ece5296
سلام دوستان
تو ارتش نحوه تقسیم نیرو بعد از آموزشی چه جوریاست ؟
این که میگن بالای دیپلم کد میخورن درسته؟ معنیش چیه ؟ تو تقسیم نیرو چه تاثیری میذاره ؟
ممنون :11:
.
تو تقسیم نیرو تنها چیزی که مهم هست پارتی هست و هیچ ربطی به مدرک تحصیلی ندارهنقل قول:
نه دوست عزیز، پارتی مهم تر هست ولی مدرک هم مهم هست، اکثر بچه های پزشکی و پیراپزشکی میوفتن اداره بهداشت و درماننقل قول:
مخابرات و برق میوفتن گروه 400 مخابرات
کامپیوتر و مهندسی ها میوفتن ستاد
البته همه باز تقسیم میشوند، دوره کد هم دوره ای هست 2 ماه مانند آموزشی ولی تخصصی در یه رشته، مثلا دوره کد توپخانه که اصفهان هست، یا دوره کد پیاده که شیراز هست و یا دوره کد تکاوری که لشگرک هست( بدترین جا)
به سری از رشته ها کد نمیخورند، پزشکی و پیراپزشکی، حقوق، کامپیوتر، عمران، معماری، زبان....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من که رشتم حسابداری هست کد نمیخورم ؟
احتمالا میفتم نیرو دریایی سیرجان بعدش ممکنه هر جایی بیفتم ؟
داداشم متالورژی بود کد خورد بعد از دوره آموزش دوم بر اساس امتیازی که از آزمونها آورده بودن ازشون میپرسیدن کجا میخاین برین و به ترتیب میومدن پایین (الان هم اینجور چیزی هست ؟)
و یه سوال دیگه
یه آشنا پیدا کردم گفتم مبخوام برم ارتش :31: گفت من سفارشت کردم و وقتی کد محل خدمتت اومد اگه خواستی میتونم جات رو عوض کنم
به نظر شما بهترین جا تو ارتش برای خدمت کجاست ؟
ممنون :11:
دوره ی کد فقط توی نیرو زمینی ارتش هست اگر نیرو دریایی یا هوایی بیوفتید دوره کد ندارید.نقل قول:
نمدونم
والله من خودم کد نخوردم ولی رفیقم که کد خورد افتاد 800 کیلومتر اونورتر از خانه، نیرو کم داشتن به نمره کاری نداشتن
من نیرو زمینی تهران هستم، من بدی ندیدم ولی خیلیا بد میکن از نراجا، نمیدونم جای خوبش کجاست!
سلام دوستان من دانشجو بودم(چون انصراف دادم) و میخوام از معافیت پزشکی استفاده کنم دفترچه مطالعه کردم دیدم معاف میشم از چشم قسمتهای معافیت پزشکی دفترچه پر کردم واکسن و.. زدم
حالا باید چیکار کنم ؟؟باید دفترچه پست کنم؟؟؟
لطفا روند کاریشو بفرمایید ممنون میشم
سلام دوستان
کسی از کارتهای پایان خدمت جدید عکسی داره ؟ (هر سه ارگان)
ممنون میشم اگه بذارین ، هرچی سرچ کردم پیدا نشد که نشد :41:
.