حتما میخوان آپدیتش کنن آخه بهترین کاره ، ولی اگه نکات کاریشو رعایت کنی ریست نمیکنه
دوست من تنها روشی که میتونی کاملا مطمئن بشی اصله اینه که با گارانتی بخری
موفق باشی
Printable View
حتما میخوان آپدیتش کنن آخه بهترین کاره ، ولی اگه نکات کاریشو رعایت کنی ریست نمیکنه
دوست من تنها روشی که میتونی کاملا مطمئن بشی اصله اینه که با گارانتی بخری
موفق باشی
ما هم خریدیم 990 معروف رو الان فقط حس میکنم درست انتخاب نکردم . شاید گزینه بهتر پ1 یا 960 بوده . این گوشی ها چنده؟ به اختلاف قیمتش می ارزه؟ فقط مشکلش بزرگ بودنشه!نقل قول:
هیچ راهی نیست که بفهمم اصله یا چین؟ به شرط اصل خریدم. 290
موقع آپدیت کردن مشخص نمیشه؟
اگر اینجوریه که شما میگید مال من فرانسه هست . کسی هست اسن اطلاعاتو تایید یا رد کنه؟نقل قول:
من اینجا رو پیدا کردم ببینید لطفا
یه سری cda رو نوشته و کشور سازندشون. طبق این جدول گوشی من World 2 هست. یعنی مال کجا؟کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
من اصلا سر در نیاوردم . اساتید با حوصله لطفا تفحص کنن ما رو در جریان بذارن
ممنون
اول از همه پیوستنتون رو به جمع p990 دار ها تبریک میگم:10::11:نقل قول:
دوم اینکه به نظرم p1 با این قیمت (510,000) الان خریدنش اصلا نمی ارزه و اگر یه مقایسه کنی میبینی از جهاتی p990 بهتره و در رابطه با w960 باید بگم دقیقا نمیدونم اومده یا نه بعضی سایت ها که هنوز میگن نیومده ولی اگه اومده باشه قیمت کذایی داره
پس نگران نباش و اگر اونا رو دوست داری ، P990 واسه 1 سال برات قابل تحمله و بعد 1 سال که قیمت ها اومد پایین اون موقع برو بخر(البته اگه بتونی دل از p990 بکنی:40:)
بازم اگه سوالی بود در خدمتم:11::10:
خوب گوشی شما بروز هست خوشبختانه:8:نقل قول:
من از اینکه p990 گرفتم پشیمون نیستم.با اینکه با گارانتی نیکاتل و تو شهرستان با قیمت 450 هزار تومن!ولی حالا تا چند روز دیگه p1 میگیرم.
همه ی اینارو رعایت می کنم ولی تاره . یعنی قبل این که عکس بگیرم خوبه ولی وقتی کلید رو فشار میدم براینقل قول:
عکس گرفتن بعضی اوقات خیلی تار میشه مخصوصا وقتی که فلاش روشن باشه:41::41::41:
ضمنا کیفیت عکسهایی که با گوشی گرفتم با شرایط یکسان تو کامپیوتر فرق داره بعضی اوقات خیلی خوبه ولی اکثرا
تاره.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟:41::41:
قرار دادم رو فون موود درست شد.نقل قول:
دست همتون بیسیار بیسیار درد نکنه.
برادر من P1 داره. آپدیت هم کرده، ولی خیلی رستارت میشه.
جهت اطلاع گفتم که فکر نکنین P1 خیلی توپه! اونم واسه خودش مشکلاتی داره.
مزیتش نسبت به P990 فقط اینا باید باشه:
1- دوربین قوی تر
2- مموری بیشتر
3- وزن و اندازه کمتر
میگم رو حالت micro نذاشتی یه وقت؟نقل قول:
قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟نقل قول:
بالاخره تموم شد:26:
نزدیک سه هفته طول کشید تا همه صفحه ها رو خوندم:20:من خیلی وقته که p990 خریدم.از گوشیمم خیلی راضی ام.آپدیتش هم کردم.
درسته که من عضو جدیدم ولی چون همه صفحات رو خوندم به یک حرفه ای مبدل شدم و اگه بزرگترها اجازه بدن منم جواب سوالات بقیه رو بدم.:11:
راستی چندتا سوال و مشکل داشتم که تو هیچ پستی نبود:
1- گوشیم در حالت phone mode وصل نمیشه (با اینکه PCsuit نصب کردم)
2- وقتی با transfer mode وصل میشم آیکون همه نرم افزارهایی که نصب کردم برمیگرده توی tools
3- وقتی یه فایل jar یا sis با بلوتوث میگیریم چه جوری میشه تو مموری ذخیره کرد؟(آخه فقط گزینه install و cancel داره)
با تشکر از همه دوستان قدیم و جدید که کلی از نظراتشون استفاده بردم.:20:
چون روو گوشی من تجربه داشتیم، همون شبش آپدیت کردیم، نمیدونم قبلش چطور بود.نقل قول:
فکر کنم حدود 500تومان گرفت. بدون گارانتی.
واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!نقل قول:
1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟
2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools :41:. من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.
3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.
نقل قول : واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!
1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟
2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.
3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.
کابلم که سالمه اگه نبود تو همون حالت transfer mode هم وصل نمیشد ولی آیکون کابل تو گوشیم تو حالت phone mode نمیاد و گوشی هم شارژ نمیشه
در مورد سوال سوم منظورم این بود که فایل نصب نشدش رو تو مموری ذخیره کنم که اگه بعدا کسی خواست بهش بدم:20:
با تشکر
راستی بروبچی که آپدیت کردین. کلا 7-8 ساعت طول کشید ( با برنامه سونی اریکسون Update_Service) یا بدون دانلود این برنامه 7-8 ساعت طول کشیده؟؟
من الان 52 دقیقه دارم دانلود میکنم و 23 درصد از این برنامه رو دانلود کردم.
عجیبه! مطمئنی همه رو درست انجام میدی؟ با فلیپ باز انجام بده. چون با فیلیپ بسته دکمه های select و done داره ممکنه اشتباه کنی.نقل قول:
واسه شارژ هم که پایین همون پنجره یه گزینه داره، allow USB charging. باید تیک داشته باشه.
واسه مورد سوم من راهی سراغ ندارم، مگر اینکه توو همون قسمت message اون فایلو بریزی توو یه پوشه.
نقل قول:
2800 تاپست رو خوندی؟؟؟ کتابای درسیت رو هم اینجوری میخونی؟؟؟؟
با پایه که وصلش نمیکنی؟؟
منظورم همون پایه استند هست. چون با اون هم همین اتفاقا میفته
کسی جواب مارو نداد. با این تفاوت که الان 1 ساعت و 22 دقیقه رفته و 43 درصد برنامه Update_Service رو دانلود کردم.نقل قول:
اینجوری نگو یهو دیدی عاشقش شدما... منم که دل نازک...نقل قول:
ممنون. خیالم راحت شد. آخه میگفتن پ1 420 تومن!!!!
قبلا یادما تاپیک810 خیلی شلوغ بود و 990 خاک میخورد. حالا برعکس شده
آقا دیگه 990 نخرین چون من خریدم. یهو دیدی خیلی خز شداا
خیلی عجیبه . مال منم خرابه. اوتوفوکوسش کار نمیکنه . البته هنگام فیلم برداری اینجوریه . هر کار میکنی انگار نه انگار که دوربین اتوفوکوس داره . هممممممش تارهنقل قول:
ولی موقع عکس کاملا دقیق عمل میکنه!!!!!!!!!!!!! چکار کنم یعنی؟
گوشیمم دیروز گرفتم.:41:
[QUOTE=metapex;1707825]به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
سلام . يه سؤال كرديم . كسي نمي دونه چطور ميشه با هندزفري بلوتوث بهآهنگ هم گوش كرد . اينمدل رو N71 هم جواب داد و آهنگ هم پخش كرد . حالا اگه ممكنه يكي بگه اين A2DP چيه و اين مونو و استريو جريانش چيه . راستي اني قابلين A2Dp رو P990 هم داره يا نه . . ممنون مي شم :41::41::41::41:.......
خوب حساب کن دیگه:نقل قول:
یک ساعت و نیم=50%
؟ =100% :31:
من چون با adsl گرفتم نمیدونم با dial up چقدر طول می کشه. تازه با adsl هم نمیدونم چقدر طول می کشه، چون شب گذاشتم رفتم خوابیدم :27:
تو هم همین کارو بکن، این برنامه رو که گرفتی ، شب بذار واسه update. چون اصلش اونه. اون بیشتر از این طول می کشه.
عزیز گوشیت سالمه. موقع فیلمبرداری اوتوفوکوس نداریم.نقل قول:
تو چه علاقه ای داری واسه گوشیت ایراد پیدا کنی!!:31:
کجای کاری؟! خز شده رفته پی کارش!!:5:نقل قول:
به اطلاع P900داران می رسانم که آپدیت جدید براش اومده. علاقه مندان آپدیت کنن:31:
cda: 162007/1
هنوز خودم آپدیت نکردم که بگم چه تغییری می کنه. هر کی انجام داد خبر بده.
آقا من اصلا فيليپ گوشيمو باز كردم اما بازم همينجوريه:41:نقل قول:
بعدشم اگه تو قسمت message بريزم توي يه پوشه كه توي مموري نميره.:13:
نه عزيز مستقيم با خود كابل وصل مي كنم:27:نقل قول:
بعدشم گفتم ديگه من از بروبچ سوال تكراري نپرسم چون ميدونم چه حس و حالي داره.(حس و حال=:2:)
بازم ممنون.:11:
[quote=Vahid A_T;1735791]راستش من از یکی شنیدم که این قابلیت رو فقط نوکیاها دارن یعنی گوشی های دیگه فقط مکالمه رو با هندزفری بلوتوث ساپورت می کنن و آهنگو حتما باید با هندزفری سیمدار گوش کرد:27::8:نقل قول:
نقل قول:
یعنی برای من که 2/162007 هست قدیمیه؟
نقل قول:
- دیگه نمیدونم باید چیکار کنی! کابلو به یه usb دیگه از کامپیوترت بزن. با یه کابل دیگه امتحان کن. با یه گوشی دیگه امتحان کن.:9:
- آره دیگه،نمیره. نگهش دار بعد بریز رو سیستمت بعد دوباره بریز رو مموری گوشی.
دقیقا نسخه قبلیشه. زیاد قدیمی نیست. اگه اینترنت پرسرعت نداری می تونی فعلا انجام ندی.نقل قول:
(جون من عکس امضاتو کوچیک کن، همه صفحه رو گرفته)
اوتوفوکوس یعنی چی؟؟؟ چه کاری انجام میده موقع عکس گرفتن؟؟؟ از کجا معلوم میشه اوتوفوکوس داره عمل میکنه یا نه؟؟؟
یه سیستمیه واسه تعیین فاصله کانونی.نقل قول:
سلام بچه ها.من وقتی بازی میریزم میره تو tools .بعد وقتی set folder میکنم و میریزم تو entertainment ولی بعد یک روز دوباره برمیگرده تو tools و دفعات بعدم که انجام میدم باز همینه.کسی میدونه دلیلشو........؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوست عزیز تبریک میگم ما جفتمون نسبتا شبیه هم هستیم چون منم مثل شما عمل کردم و میدونم خیلی اطلاعات درباره این گوشی داری چون کسی که این تاپیکو کامل بخونه 85 تا 90% کار با این گوشی و فوت فن هاشو بلدهنقل قول:
بابت سوال سومت هم بگم که کلاً فایلهای نصبی بصورت بسته داخل گوشی ذخیره نمیشن ، و فقط نصب میشن،
موفق باشی:11:
عزیز نگران نباش این قابلیت تنها در مورد عکاسی فعاله:13:نقل قول:
در پست های قبلی ذکر شده که بهتره انتقال data از طریق stand صورت بگیره :8:نقل قول:
اگه بشه اسمشو باگ گذاشت واسه ما هم اتفاق افتاده، حالا شاید در آپدیت های بعدی حل بشه:13:نقل قول:
:2:اه اه اه مردشورشو ببرن. فیلمبرداری 10000000 فریم در ثانیه هم که باشه وقتی تصویر فلو هست دوزار هم نمی ارزه. چرا تو فیلمبرداری فوکوس نمیکنه!!!!!! ممکنه تو آپدیت های بعدی حل بشه؟نقل قول:
فکر نکنم دوست من، ولی خدا رو شکر کن آخه گوشیهایی با امکانات بالا مثل 5700 اصلا فوکوس اتوماتیک ندارن این یکی لااقل تو عکاسی که داره:10:نقل قول: