چه حوب!فرداآشنامو میفرستم بره بگیره. قیمتشم پرسیدی چند میگفت؟ لوازم اصلی بود؟ این موبایل فروشی تو همون پاساژ انتظاری هستش که گفته بودی؟نقل قول:
Printable View
چه حوب!فرداآشنامو میفرستم بره بگیره. قیمتشم پرسیدی چند میگفت؟ لوازم اصلی بود؟ این موبایل فروشی تو همون پاساژ انتظاری هستش که گفته بودی؟نقل قول:
واسه اولی اون صفحه html رو از کجا می تونم گیر بیارم؟نقل قول:
بعد کجا باید gprs رو انتخاب کنم ؟
یه دفه امتحان کردم انگار کانکت شد ولی هیچ سایتی باز نمی کرد
نقل قول:Free magic و ماتاتاي عزيز ، درخواست هاي شما در تاپيک برنامه هاي UIQ آپ کردم مي تونيد دريافت کنيد.نقل قول:
برنامه های Uiq3 به همراه توضیح:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1875465&postcount=307
اگه عجله نداري نحوه درست کانکت شدن و ساختن اکانت رو برات سر فرصت مي نويسم.نقل قول:
اينترنتش خيلي هم آش دهن سوزي نيست . يه آهنگ مي خواي دانلود کني سه ساعت طول مي کشه ولي براي چت و چک کردن ايميل بد نيست.
یه عدد سوال برام پیش اومده
چطوری میشه که قسمت البوم فیلمهارو به شکل زیر نمایش داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اره .توي همون پاساژه.
نقل قول:
اين ها فكر نكنم فيلم باشه!!!!!
به نظر من عكس البوم هاي موسيقي هستش.
خوب حالا چطوری میشه اینطوریش کرد؟
بچه ها مثل اینکه کم کم داره این گوشی میاد
09122099915 تماس بگیرید گوشی رو به قیمت240 هر چقدر بخواهید داره هم توی تهرانه و هم توی شیراز و هم توی اصفهان
حالا از من تشکر کنید:31:برید بخرید حالش رو ببرین من خودم تا چند روز دیگه یکی گیرم میاد دست دوم به قیمت200 تومان
دوست عزیز این تنظیمات از داخل کامپیوتر انجام میشه یعنی میتونی روی هر آهنگی یه عکسی بذاری که میتونی از طریق jet audio هم این کارو بکنی از قسمت edit tag بعدش هر عکس دلخواهی رو میتونی انتخاب کنینقل قول:
سلام دوست عزیز .منم امروز از یه موبایل فروش شنیدم که دوباره 950 گرامی ! داره وارد میشه. خبر خوبی بود.مرسی .راستی اسم این فروشنده و ادرسشم بگی خیلی خوب میشه.نقل قول: