سلام دوستان برنامه اي واسه ساختن theme واسه نوكيا اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم
Printable View
wrackful جان، من فکر می کنم که حرف وحید درست باشه...چون تمام گوشی های سری N و یه سری گوشی دیگه مثله 3250 این فولدر رو داره که به طور پیش فرض hidden است....اگه شما با FileMan نگاه کنی احتمالا اون رو می بینی... البته برایه اینکه این پوشه ایجاد بشه، شما باید بری تو گالری و یه مقدار صبر کنی تا پیش نمایش تمام عکسهات بیا...اگه دقت کرده باشی توی N70 عکسها در گالری به صورت گرد و کوچک دور صفحه ظاهر میشن....رو هر عکسی که وایسی اون عکس رو به صورت بزرگتر از بقیه می کنه و اگه روش ok کنی، عکس رو برات میاره توImageViewer. واسه همین پیش نمایش ها باید تو سه سایز کوچیک(واسه عکسایه کوپیک تو گالری)، بزرگ(برای عکسی که اونو انتخاب کردی و بزرگتر از بقیه نشون میده) و خیلی بزرگ(برایه عکسی که تو imageviewer باز شده ولی هنوز زوم نشده) باشند. شما برایه این که مطمئن شی، با یه برنامه مثل fileman برو تو اون فولدر و ببین که توش سه تا فولدر دیگه هست به نام هایه "40*30" و "80*60" و "168*138" که هر کدوم معرف یه سایز از پیش نمایشه...برایه اینکه بازم مطمئن تر بشی (!!!) برو تو یدونه از این فولدر ها و یه فایل تصویری اون تو رو ببین....حتما یکی از عکسهاته ولی در سایز خیلی کوچیک...نقل قول:
موفق باشی
زیاد سخت نگیر عزیز جان نوکیا دیگه تاره این که خوب من یه 6630 داشتم هروقت در مموری شو باز می کردم پرو فایلش عوض میشد من مطمئن که این مسئله شما اصلا ویروس نیست ولی برای جلو گیری ار گرفتن ویروس بهتر یه ضد ویروس نصب کنی که چند وقت یه بار گویشتو اسکن کنه تو انجمن آ بگردی پیدا می کنینقل قول:
سلام دوست عزیز این برنامه برنامه فابریک گوشی هستش و فکر نکنم که گیر بیاری مگر اینکه از خود سایت موتورولا بخری
موفق باشی
سلام . .نقل قول:
برنامه ی ساخت تم برای گوشی های سری 60 . . با حجم 72.65 مگابایت . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام . .
دوستان گرامی . . اگه ممکنه بحث ها و مشکلات در مورد گوشی رو در این تاپیک مطرح نکنید . .
تاپیک های جداگانه هستش . .
فقط و فقط درخواست برنامه و کمک کردن به دوستان در مورد معرفیه برنامه . .
ممنون از همکاری شما . .
موفق باشید . .
سلام برو بچ
من یه برنامه می خوان برای ظبط مکالمات که موقع ظبط کردن بوق نزنه
کارم بد جوری گیره
ممنون
در ضمن گوشیم 6630 هستش
سلام . .نقل قول:
سلام برو بچ
من یه برنامه می خوان برای ظبط مکالمات که موقع ظبط کردن بوق نزنه
کارم بد جوری گیره
ممنون
در ضمن گوشیم 6630 هستش
دوست گرامی . . از برنامه ی زیر استفاده کن . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما در حالت hide قرار بده . .
موفق باشی . .
سلام ممنون از جوابتون فكر كنم همينطور كه ميگين باشه آخه ميدوني چرا چون وقتي اين فايل پاك ميكنم وقتي ميرم داخل گالري عكسها خيلي خيلي دور بالا مياد ولي وقتي اين فايل هستش عكسها خيلي سريع تر بالا ميادنقل قول:
خلاصه ممنون از جوابتون
با سلام به تمامی دوستان ...
من حقیقتش دنبال برنامه black list و call cheater برای گوشیهای جاوا میگردم
خیلی جاها رو search کردم ولی مخصوص جاوا رو پیدا نکردم ...
گفتم که از دوستان کمک بگیرم...
با تشکر