لطف میکنید سرعت دانلود شبانه رو هم، در صورتی که مقدوره بزارید 2 شب به بعد.ممنوننقل قول:
Printable View
لطف میکنید سرعت دانلود شبانه رو هم، در صورتی که مقدوره بزارید 2 شب به بعد.ممنوننقل قول:
نقل قول:
شب سرعت روی 500 کیلوبایت محدود میشه
دوستان کسی میدونه چجوری میشه dns مودم رو تغییر داد
راهی نداره از طریق اینترفیس مودم .نقل قول:
با گرفتن IP ثابت نت تايپ اپن ميشه؟نقل قول:
پينگ چطور تغيير ميكنه ؟
پورت فوروارديگ به چه دردي ميخوره؟
.................................
یه لیست گذاشتن وسه سایتای داخلی پربازدید که ترافیکش نیم بهاس، اما عملآ همشون مزخرفن و اصلآ جز پربازدیدها هم نیستن، مثلآ سایت آپارات و آیو که حتی همراه اول و ایرانسل هم تو لیست نیم بهاشون هست، تو لیست اینا نیست، هر چی سایت مزخرفه که کسی اصلآ بهش سرنمیزنه لیست کردن، یادمه یه دستورالعملی به کلیه شرکتا دادن بودن که کلیه سایتایی که سرور داخلی دارن ترافیکش نیم بها باشه و این کارشون عملآ خلافه که فقط یه مشت سایت مزخرف کم بازدیدو انتخاب کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان امروز میان وسه نصب، سرعت تا چقدر بود قبول کنم؟ نکته ای چیزی هست که وقتی میان وسه نصب مد نظر داشته باشم؟ ممنون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان وسه منو اومدن نصب کردن، سیگنال آبیه، اینم وضعیت سیگنال مودم و اسپید تست، به نظرتون اوضاع چطوره؟
از کجا چک کنم اپن شده یا نه چون من استفاده نمیکنم؟نقل قول:
راستش من سرویسم رو تازه گرفته پینگ و اینا رو قبل از گرفتن آی پی چک نکرده بودم ولی بعید میدونم ربطی داشته باشه. باز اگه از سرور خاصی پینگ میخواین بگید براتون پینگ بگیرم.
پورت فورواردینگ که تو مودم مبین نت گزینه اش Virtual Server درج شده به این درد میخوره مثلاً شما یه دیوایس داری که خارج از شبکه از طریق اینترنت قابل کنترل هست که شما با استفاده از پورت فورواردینگ میتونی تنظیم کنی که با زدن آی پی داخل شبکه اون دیوایس و پورت مربوط به آن از خارج شبکه بهش متصل بشید. اگر واضح نگفتم بگید با مثال توضیح بدم.