-
گلزني نوندا براي رم
--------------------------
شعباني نوندا مهاجم جديد آ.اس رم در اولين ديدار تداركاتي پس از معارفه رسمي به خبرنگاران براي اين تيم مقابل تريستينا گلزني كرد.
در ديدار دوستانه اي كه شنبه شب در استاديوم نرو روكو برگزار شد رم موفق شد 2 بر يك ميزبان خود را شكست دهد.
در ابتدا كوواس در دقيقه ده با ضربه اي ديدني توانست دروازه رم را باز كند. اما كريستين پانوچي مدافع كهنه كار جالوروسي 5 دقيقه بعد بازي را به تساوي كشاند. ستارگان لوچانو اسپالتي براي رسيدن به گل پيروزي تنها 5 دقيقه ديگر انتظار كشيدند و شعباني نوندا در دقيقه 20 بازي را 2 بر يك كرد تا هم رم برنده اين مسابقه دوستانه شود وهم او كار با رم را خوب شروع كند.
در اين ديدار آنتونيو كاسانو نزديك به 90 دقيقه در زمين حضور داشت، اما هنوز بحث بر سر رفتن او به يوونتوس وجود دارد
-
مك لارن خوشحال از تساوی
----------------------------------------
ميدلزبرو در بازي اول خود در چارچوب ليگ برتر انگليس موفق شد قهرمان اروپا را در ريورسايد متوقف کند.
استيو مك لارن مربي مطرح اين تيم پس از اين تساوي ضمن ابراز رضايت از عملكرد مردانش گفت: "كسب يك امتياز در ديدار با ليورپول براي ما بسيار جالب بود. اين خيلي مهم است كه در اولين بازي فصل جديد شما بتوانيد يا پيروز ميدان باشيد و يا اين كه حداقل يك امتياز نيز كسب كنيد!
بازيكنان در برابر تيمي بزرگ چهره موفق از خود به نمايش گذاشتند، ليورپولي ها در فصل جديد بهتر از فصل قبل بازي ميكنند، ولي ما توانستيم با درايت خاصي جنگندگي و خطرناك بودن آنها را خنثي كنيم و به يك امتياز حساس دست پيدا كنيم
-
آرسنال به دنبال استفان کلوس
------------------------------------
آرسن وانژه، مربي توپچي هاي آرسنال قصد دارد تا استفان كلوس، دروازه بان گلاسكو رنجرز را به هايبري دعوت كند.
پس از ناكامي سباستين ويه را در تست پزشكي هفته گذشته باشگاه، وانژه اميدوار است تا با خريد كلوس، مشكل كمبود دروازه بان خود را حل كند.
كلوس چندي پيش پيراهن شماره يك دروازه باني را به رونالد واتريوس واگذار كرد تا به عنوان دروازه بان دوم آيبراكس مورد توجه وانژه قرار بگيرد. مربي توپچي ها قصد دارد از كلوس به عنوان ذخيره ينس لمان در هايبري استفاده كند.
-
يول:
انتظارات طرفداران به حق است
-------------------------------------
مارتين يول سرمربي هلندي تاتنهام بر اين باور است که انتظار هواداران از تيمش درست و بجا است.
مردان مارتين يول هلندي موفق شدند در هفته اول ليگ برتر با دو گل از سد پورتسموث در فراتون پارك بگذرند و سه امتياز حساس را از آن خود كنند.
يول پس از پايان بازي گفت: "فكر ميكنم كه انتظارات طرفداران در فصل جديد از ما به حق و درست بايد باشد. از بازي كه امروز مردانم در برابر حريف از خود به نمايش گذاشتند راضي و خوشحال هستم و اين يعني بازي خوب و موفق يا يك نمايش با اقتدار!
روي به ثمر رساندن گل اول خوش شانس بوديم چون مدافع پورتسموث در اين گل نقش داشت، اما روي گلي كه جرمن دفو به ثمر رساند نميتوان گفت كه شانس با ما همراه بود
-
نتايج رقابت هاي شب گذشته فوتبال باشگاه هاي هلند
------------------------------------------------------------------
نتايج رقابت هاي شب گذشته ليگ برتر اسکاتلند به شرح زير است:
آبردين 3 – رنجرز 2
داندي يونايتد صفر – هارتس 3
-
گوارديولا:
پيرس، دليل رفتن به سيتي است
------------------------------------------
گوارديولا در اين باره گفت: "از اين كه استوارت پيرس شخصاً با من تماس گرفت و دعوت كرد كه به باشگاهش بروم، هيجان زده هستم. اين خود نشان دهنده اهميت بالاي من است. به ياد دارم كه پيرس بازيكن بزرگي در دوران خود بود و حالا آماده ام كه بهترين سطح فوتبالم را ارائه دهم. مردم كمي من را فراموش كردهاند، اما من ناراحت نمي شوم كه به صورت آزمايشي راهي سيتي شوم، زيرا تواضع در خون من است. اگر بتوانم قراردادي با منچسترسيتي ببندم، عالي ميشود و اگر هم قراردادي به من ارائه نشد، از استوارت تشكر كرده و شانسم را جاي ديگري محك مي زنم. مي توانم بازنشسته شوم، اما از آن جايي كه عاشق فوتبال هستم، ميخواهم ادامه دهم
-
رنگنيک:
توپ و ميدان در اختيار ما بود
------------------------------------
شالکه در استاديوم وست فالن موفق شد با نتيجه 2 بر يک بورسيا دورتموند را شکست دهد.
رالف رنگنيک سرمربي شالکه در پايان بازي گفت: "در بيست دقيقه ابتدايي بازي مشکلاتي داشتيم و نتوانستيم آن طور که بايد و شايد بازي کنيم. به مرور بر توپ و ميدان تسلط پيدا کرده و حريف قدر خود را با شکست مواجه ساختيم.
اين پيروزي حق واقعي ما بود. چرا که شاگردانم حريف را تحت فشار قرار داده بودند. به نظرم زيباترين بازي هفته را همگان شاهد بودند
-
ندود در روياي جام جهاني و ليگ قهرمانان
---------------------------------------------------
بازگشت زين الدين زيدان و ليليان تورام به تيم ملي فرانسه، پاول ندود را هم در انديشه برگشت به تيم ملي کشورش انداخته است.
هافبک اهل چک يوونتوس و مرد سال فوتبال اروپا در سال 2003 تصميم دارد به تيم ملي بازگردد و آخرين جام جهاني اش را تجربه کند و اين در حاليست که مربيان تيم ملي چک طي 4 ديدار گذشته در مرحله انتخابي جام جهاني بارها از وي خواستار بازگشت بودند، اما ندود راضي به اين کار نمي شد.
وي قصد دارد در اين يکي دو روزه تصميم نهايي خود را بگيرد و اذعان مي کند بعد از جام جهاني آلمان رسماً از تيم ملي خداحافظي خواهد کرد.
در همين حال ستاره طلايي يووه ابراز اميدواري کرد، تيمش در ليگ قهرمانان اروپا صاحب پيروزي هاي بزرگي تا رسيدن به قهرماني شود.
وي گفت: "دوست دارم در جام باشگاه هاي اروپا به قهرماني برسيم و در ايتاليا هم شک ندارم جنگ بر سر اسکورتو بين ميلان و يوونتوس است
-
كريستين زانتي در راه رئال مادريد
----------------------------------------
اينتر و رئال مادريد همچنان رابطه خيلي خوبي در فصل نقل و انتقالات تابستاني دارند و اكنون نوبت رئالي ها است كه از تيم ايتاليايي بازيكن بخرند.
بعد از حضور 3 بازيكن به نام هاي خاوير سانتياگو سولاري، والتر ساموئل و لوئيس فيگو در اينتر 2 باشگاه در رابطه با انتقال كريستين زانتي هافبك ايتاليايي به برنابئو با هم مذاكره مي كنند.
سران اينتر قصد دارند با فرستادن اين بازيكن به مادريد، تخفيفي در مبلغ 16 ميليون يورويي والتر ساموئل بگيرند، اما هنوز توافق نهايي به دست نيامده است. در شرايطي كه يوونتوس خواهان جدي كريستين زانتي است، اينتر تنها به دنبال هدفي كه دارد، از مذاكره با يووه سر باز زده و منتظر دريافت جواب از باشگاه مادريدي است. مطبوعات ايتاليا انتقال زانتي به رئال را خيلي سخت توصيف مي كنند، چرا كه تيم اسپانيايي هافبك هاي سرشناسي در اختيار دارد
-
تشکر رسمي اريکسون از مورينيو و تبريک به وودگيت
--------------------------------------------------------------
اسون گوران اريکسون سرمربي تيم ملي انگلستان با اظهار تشکر رسمي از خوزه مورينيو مربي موفق آبي پوشان چلسي از وي به خاطر بهبود بخشيدن به نحوه عملکرد جو کول قدرداني کرد.
مربي سوئدي تيم ملي در مصاحبه اي با شبکه تلويزيوني اسکاي اسپورتس گفت: "بايد از خوزه مورينيو تشکر کنم. او باعث شد تا جو کول از يک استعداد بالقوه به يک بازيکن تمام عيار فوتبال تبديل شود. اميدوارم تا اين روند پيشرفت همچنان ادامه پيدا کند. چرا که وي مي تواند به يکي از ستارگان بزرگ استمفوردبريج و تيم ملي انگلستان تبديل شود."
اريکسون همچنين به وودگيت تبريك گفت و از او خواست با تمام وجود براي رئال مادريد بازي كند.
وي در اين خصوص گفت: "من تمام بازيهاي وودگيت را تماشا خواهم كرد و اگر لياقت بازگشت به تيم ملي را داشته باشد، حتماً اين كار را خواهم كرد. او مدافع بزرگ و ارزشمندي است و اطمينان دارم كه رئال مادريد بابت صبوري خود در مراحل درمان او پشيمان نخواهد شد.
مصدوميت وودگيت كاملا برطرف شده و آخرين بازي او در 5/2 سال پيش همچنان در خاطر من وجود دارد و من هنوز به او اميدوار هستم. وودگيت براي خط دفاعي مادريد يك مهره كليدي محسوب ميشود و رئالي ها بايد قدر او را بدانند