خوشا با حالت که جوابتو دادن من دو روز پیش سوالمو پرسیدم هنوز جواب ندادن بابا این سوت مانیتورم داره اذیتم می کنه باعث خون دماق شودن ن میشه چون روی سلول های عصبیم تاثیر می زاره بگید چی کار کنم خواهشا سریترنقل قول:
Printable View
خوشا با حالت که جوابتو دادن من دو روز پیش سوالمو پرسیدم هنوز جواب ندادن بابا این سوت مانیتورم داره اذیتم می کنه باعث خون دماق شودن ن میشه چون روی سلول های عصبیم تاثیر می زاره بگید چی کار کنم خواهشا سریترنقل قول:
من زنگ زدم ال جي اومدن مانيتور رو بردن يك مانيتور جديد آوردن:31: چون تحت شرايط گارانتي هم بود هيچ پولي نگرفتن ، خيلي حال داد.
سلامنقل قول:
خوبین
ببین اگه صدا ابتدا وجود داره و بعدا" كم میشه و شبیه صدایی هست كه زیر دكلهای برق فشار قوی شنیده میشه اشكال از ترانس های ولتاژ هست كه در برابر هوا خوب عایق بندی نشده و هوا در اون نفوز می كنه و به دلیل ولتاژ بالا یونیزه میشه و وز وز میكنه
اما اگه در ابتدا صدایی نیست و با داغ شدن مانیتور ایجاد میشه احتمالا" در خازنهای مادربورد مانیتور اشكال هست كه وز وز می كنن در واقع خازنش نشتی داره
اما اگه گاه گاه این اشكال اتفاق میافته علتش احتمالا" یك میدان مغناطیس مثل موبایل و بلندگوهای بزرگ (مثل اسپیكرهای میكرولب) میتونه باشه البته اغلب مانیتور شیلد مغناطیسی دارن و خیلی این مورد آخر اثری نداره
اگه جرییان بیشتری بگین كمكتون می كنم:10:
دوستان من یك مانیتور ال جی ال سی دی گرفتم كه در جهت افقی در زمینه اش به صورت محو انگار گرداب وجود داره تصویر خیلی خوبه ولی دقیق كه میشی اشكال به چشم میاد راه حلش چی هست؟
كلا" دوستانی كه ال سی دارن این حالت رودیدن؟؟؟
سلام.
من مانیتور lcd samsung مدل bw1932 دارم ولی دکمش افتاده توش . میخواستم درمورد باز کردنش توضیح بدید. چطور میتونم بازش کنم؟ اصلا جای پیچ روش نیست.!!!!
بهتره كه اصلا" بازش نكنی
با نمایندگی و خدمات پس از فروش تماس بگیر
ممكنه با باز كردنش هم به خودت آسیب بزنی هم كار مونیتورت پیچ در پیچ بشه
با سلام. مانویتور من lg f700b هست که پنج سال پیش گرفتم. حالا وقتی می خوام روشنش کنم دکمه سبز میشه ولی تصویر نمی ده. باید کلی روشن و خاموشش کنم تا تصویر بده. (حتی وقتی به کیس وصل نیست همین جوریه. پیغام no signal نمی ده.)
چه مشکلی برای مانیتورم پیش اومده و پی کار باید کنم؟
صفحعه رو اگه کامل سیاه کنی اون گردابی:31: که میگی باز معلومه؟ سیاه سیاه نیست مثل بقیه جاها؟ سفید هم که میکنی بگو که اون چطوری میشه+مدل مانیتور رو هم لطفا بگیدنقل قول:
مانیتور من ایسر هست.سی ار تی و قدیمی، امروز بعد چند روز روشنش کردم. روشن شد و تا قبل اینکه ویندوز بالا بیاد تصویر میده اما همینکه میخواد تصویر ویندوز بیاد تمام چراغاش روشن میشه و چشمک میزنه.همچنین تصویرش فقط یک صفحه سیاه است.حتی زمانی که دیسک چک میکنه(که در اثر ریستارت ایجاد شده) بازم تصویر داره همینکه میخواد تصویر ویندوز رو نشون بده همون مشکل براش ایجاد میشه که گفتم. قبلا این مشکل رو نداشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان. بی صبرانه منتظرم.
با سلام
من یک مانیتور ال جی 44i دارم که مدتی است بعد از چند دقیقه کار کردن تصویر کمی مات و تاریک میشود وبعداز مدتی دوباره درست میشود این اتفاق بهصورت نا منظم و پشت سرهم تکرار میشود در ضمن یک صدای تیک تیک از پشت مانیتور می آید
درضمن یکسری تمام لحیم هاراهم قلع زدم
لطفاً مراراهنمایی کنید که آیا از های ولتاژ است یا قسمت دیگری
با تشکر