شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجمنقل قول:
اونوقت ما حمله کنیم؟
Printable View
شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجمنقل قول:
اونوقت ما حمله کنیم؟
اما کیروش گفته بود واسه آرژانتین سوپرایز داره و میگفت احتمالا تغییراتی در تاکتیک بزنه .نقل قول:
شنیده شده، ایران با همون ترکیبی که جلوی نیجریه بازی کرده، جلوی آرژانتین بازی خواهد کرد. ( دقیقا همون ترکیب ) ولی آرژانتین با سه مهاجم
اونوقت ما حمله کنیم؟
ما بدون حمله سخته امتیاز بگیریم و خوشبینانه ترین حالت همون 1 امتیازه .
خوشبختانه جو ورزشگاه به نفع ما هست !
نقل قول:
جو ورزشگاه که اصلا به نفع ما نیست چون آرژانتینی های زیادی بلیط این بازی را خریدند و مثل بازی با بوسنی مطمئنا تعدادشون بیشتره
فکر کنم در اونصورت برای اینکه دعوا نشه تیم آرژانتین رو حدف کنند که مسبب همه این مشکلات بوده.نقل قول:
واقعا چی میشه؟! احتمالا تنها چیزائی که باقی میمونه رتبه هر تیم در فیفا هست که ایران 41 و نیجریه 43 ، یا سابقه بازی های قبلی هر دو تیم با هم که نیجریه بهتره. :n13:
ترکیب ایران دچار یک تغییر شده: حاج صفی از میانه خارج و بجاش هاشم بیگ زاده بازی خواهد کرد. معنیش اینه که تیم دفاعی تر و خشن تر بازی خواهد کرد اما نه متراکم بلکه کمی جلوتر خواهند اومد تا خطای محوطه جریمه و یا پشت جریمه نکنند. آرژانتین هم میخواد از ضربات ایستگاهی برای باز کردن دروازه و حذف لایه های متراکم خط دفاع استفاده کنه واسه همین تلاش خواهند کرد با تکیه بر تکنیک بالای فردی، خودشون رو از قلب دفاع به دروازه ایران نزدیکتر کنند و خطا و ضربه ایستگاهی بگیرند.
کیروش گفته که اما اینبار زیر توپ نخواهند زد و در ضد حمله ها با توجه به بازتر بودن نسبی کل تیم ایران، به سمت گل حریف و دفاع ضربه پذیر آرژانتین حرکت خواهند کرد. اینکار بر عهده دژاگه و گوچی خواهد بود.
فکر کنم تاکتیک خطرناکی هم برای ایران و هم برای آرژانتینه. خدا رحم کنه
نقل قول:
در این جور مواقع بین دو تیم قرعه کشی انجام میشه
قرعه کشی؟؟نقل قول:
.
به نظر من خیلی نامردیه که یه قرعه بخواد زحمات چندین و چند ساله ی یه فوتبال یا مملکتو تعیین کنه...
ایران 43 و نیجریه 44نقل قول:
بازیکنان آرژانتین قبل از بازی با ایران. (( این عکسو مسی گذاشته تو پیجش ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم جو ورزشگاه به نفع ایران باشه ! سر بازی با نیجریه که انفدر صدای تشویق تماشاچی ها میومد اگر کسی نمی دونست جام جهانی فکر می کرد بازی تو آزادی داره برگزار میشه :n02:نقل قول:
دقیقا حس ورزشگاه آزادی رو می داد انقدر صدای تماشاچی ها بلند بود :n02:
برزیلیها هم ایران رو تشویق میکنننقل قول: