من دوستان میخوام بازی رو جای دیگه ببینم اینا روی ماهواره های خاصی هستند ؟ چون من اطلاعاتم در این زمینه 0 است.
روی ماهواره هاتبرد مثلا هستند ؟
Printable View
من دوستان میخوام بازی رو جای دیگه ببینم اینا روی ماهواره های خاصی هستند ؟ چون من اطلاعاتم در این زمینه 0 است.
روی ماهواره هاتبرد مثلا هستند ؟
ايران با آمريکا، لهستان و روسيه همگروه شد
به نقل از سايت فدراسيون واليبال، با انجام قرعهکشي در اجلاس دپارتمان ليگ جهاني واليبال، تيم ملي ايران در ليگ جهاني 2015 در گروه دوم اين رقابتها با تيمهاي آمريکا، لهستان و روسيه همگروه شد.
در گروه يک اين رقابتها هم تيمهاي ايتاليا، برزيل، صربستان و استراليا قرار گرفتند.
بر اين اساس تيم ملي آمريکا در هفته اول اين رقابتها طي روزهاي 29 و 31 ماه مي (8 و 10 خرداد 1394) ميزبان مردان واليبال ايران است و تيم کشورمان در هفتههاي بعد به ترتيب ميهمان لهستان و روسيه است. بدين ترتيب ايران در 3 هفته ابتدايي ليگ جهاني سال آينده، 6 بازي اول خود را خارج از خانه برگزار ميکند و در 3 هفته دوم طي 6 مسابقه به ترتيب ميزبان آمريکا، لهستان و روسيه خواهد بود.
سلام . تو یکی از فرومها یکی از دوستان اینو پست زده و من نقل قول میکنم .
دوستان امشب والیبال ایران برزیل را با بالاترین کیفییت از bi n sport درماهواره بدر یا همان ماهواره استانی
به صورت فول hd و رایگان ببینین.
فرکانس پخش 11623 عمودی 27500.
چند چند ببازیم صعود میکنیم ؟! :n01:
شبکه raisport ایتالیا در هارتبرد هم با شیرینگ باز میشه کانل یک اون که پوشش میده این رقابت هارونقل قول:
اگه ----- و کارت مخصوصا بین اسپورت داری میتونی ببینی اگه نداری و شیرینگ داری میتونی از پلست لهستان ببینی اگه شیرینگ هم نداری باید بسنده کنی به کانال فید که اونم باید رسیورت اچ دی باشه در غیراینصورت شبکه 3 میزبان شماستنقل قول:
پلست که با شیرینگ باز میشه اگه شییرینگ داری بفرما تا فرکانسشو بدمنقل قول:
این شبکه دور مقدماتی رو هم پخش میکرد درسته زبانش لهستانی هست ولی حداقل از سانسور بهترهنقل قول:
نقل قول:خیر فقط یک شبکه باز هست که اونم امشب پخش نمیکنهنقل قول:
امشب بر خلاف شب های گذشته این شبکه بازی هارو پخش نمیکنهنقل قول:
سایر پست هارو ببین دوست عزیز شبکه ها قید شدننقل قول:
برای رایگان دیدن فقط فرکانس فید 7 درجه هست که با کد بیس باز میشه منتها باید رسیورتون اچ دی باشهنقل قول:
امشب این شبکه بازی هارو پخش نخواهد کرد (امشب این شبکه دوومیدانی لیگ جهانی الماس که در موناکو فرانسه هست رو پخش میکنه)فقط شبکه بین اسپورت اچ دی 5 والیبال هارو پخش میکنه که برای دیدنش باید ----- مخصوص بین اسپورت رو دارا باشیننقل قول:
خود شبکه های ایتالیایی چی ؟
rai . . . البته کارتی هستنقل قول:
حذف شود
تکراری
مسیر 13 درجه هارتبرد
این دوشبکه با شیرینگ باز میشوند و مسابقه هارو پخش خواهند کرد
Rai Sport 1/2
فرکانس:
11804
v
27500
polsat sport extra
فرکانس:
11158
v
27500
برای دوستانی هم که ----- اچ دارن میتونن از فرکانس فید 7 درجه استفاده کنن که چند دقیقه مانده به بازی فعال میشه
Eutelsat W3A 7.0° E
10996
V
7200