-
کلا دوستانی که هرجور مشکل دارن باید بگم که خودم به شخصه مجبور شدم 2بار بازی رو بخرم.اولین باری که خریدم و نصبش کردم بازی ایراد داشت و وسط بازی گیر میکرد یا میومد از بازی بیرون و error میداد و رفتم از یجای دیگه که مطمئن بود خریدم و بازی رو تموم کردم و واقعا زیبا بود
کسانی که از سیستم خودشون مطمئن هستن شک نکنن که مشکل از بازیی هست که خریدید
-
من بازی رو نصب کردم و اجرا هم شد اما گرافیک بازی اصلا مثل نسخه های8 و 7 نیست من گرافیک را از همه چیز روی آخر گذاشتم ولی باز هم کیفیت جذابی نداشت و همین طور توی صدا گذاری اصلا خوب نبود مثلا توی تیر اندازی فقط صدای تفنگ خودت بلند است وقتی دشمن جلوت وایستاده و بهت تیراندازی میکنه صدای تیراندازیش خیلی کم است مشکل از ساخت خود بازی توسط سازنده اش هست یا بازی ای که خریدم :n13:
-
برای من گرافیکش خوب بود ولی سانسور شده بود!!!!
مثلا کلماتی مثل f...u...c...k رو صداش رو قطع میکرد و زیرنویس انگلیسیش هم خرچنگ قورباغه مینوشت اون کلمه رو.یا بعضی صحنه های بازی رو تار میکرد.حالا نمیدونم قضیه چیه!!!
-
من بازی رو نصب کردم کرک هارو کپی کردم. استیم رو نصب کردم اما بازم
Error during initialization:
Unhandled exception caught
میده چی کار کنم که دیگه بازی بیاد لطفا کمکم کنید :n30:[]تروخدا
-
یه سوال اینکه استیمت آپدیت شد یا نه؟
-
یه بار موفق شدم مرحله کارما رو برم اما ریست کردم. از الان به بعد بعد لودینگ صفحه سفید میشه و میپره بیرون و اررور معروف Unhandled Expection caught رو میده. کرک فیکس رو ریختم تاریخو عوض کردم نشد که نشد :n03:
-
-
اقای MOHMMADMASOممکنه استیمم خراب باشه
؟
-
سلام
من موقعی که تو منو zombies رو انتخاب میکنم از بازی میپره بیرون دوباره باید بازی کنم دوستان مشکل از چیه؟
-
چون هنوز کرکی برای zombie ش نیومده¡
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2