دوستان من هدفون که به tv میزنم کار نمیکنه کسی میدونه قضیه چیه؟
Printable View
دوستان من هدفون که به tv میزنم کار نمیکنه کسی میدونه قضیه چیه؟
مودم dlink به tv وصل کن و باکانفیگ مودم (وایمکس)در network conection(ویندوز7)بصورت birdge conection کانکت بشونقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
در منو صدا وبعد صدای گوشی رو بالا بردی؟نقل قول:
من ایکس باکس رو که وصل می کنم(با کابل hdmi) میزنه 60 هرتز,چطور می تونم این میزان هرتزش رو بالاتر ببرم؟
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخگویی شما
ولی دوست عزیز همه که مثل شما وارد نیستن که , آدمهای بیسواد و ناشی هم مثل من به تور شما میخوره :D
لطفا کمی واضحتر و کاملتر توضیح بدید که دقیقا چطور باید این کار رو انجام بدم؟
الان کانکشن من روی public هست همین خوبه یا باید به home network تغییرش بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
سلامنقل قول:
شما mezzmo رو نصب کنید ... توی برنامه مدیاتونو شیر کنید !
راهنمای جامع تر و لینک دانلود برنامه اینجاست :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=395942
ممنونم ولی فعلا مشکل من اینه که چطور با این دو تا مودم , tv رو با pc شبکه کنم؟نقل قول:
سلام.اصلا صدا tv قطع نمیشه و انگار نه انگار که هدفون بهش وصل شده!از تو منو صدای گوشی رو هم بالا بردم ولی نه صدای tv قطع شد نه از هدفون صدایی در اومد:41:نقل قول:
صدای بلندگو های تلویزیون با کلید ولوم روی کنترل یا Mute می تونید قطعش کنید (صدا رو تا آخر کم کنید) روی صدای هدفون تاثیری نداره و صدای هدفون فقط از منو تنظیم میشه. صدای هدفون رو بذارید روی 30 و صدای تی وی تون رو ببندید اگه بازم صدا نداشتید با یه هدفون دیگه امتحان کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
مگه در v20 نبایستی 600 هرتز باشد
Intelligent Frame Creation 600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro
آیا توانستی این مشکل را درست کنی؟
ممنون:10:
فکر میکنم بستگی به سورس داره، منم تا اینجا که یادم میاد فقط 50 و 60 دیدم بالاتر مدیدم.