سلام دوست من ، ولی ظاهراً شما مدل داخل گوشی میخواید بگیرید ! ولی من هدفون فول سایز میخوام ...
و همچنین میخوام که بی سیم باشه !
Printable View
سلام دوست من ، ولی ظاهراً شما مدل داخل گوشی میخواید بگیرید ! ولی من هدفون فول سایز میخوام ...
و همچنین میخوام که بی سیم باشه !
نقل قول:
به نام خدا/سلام دوست من ،میشه وسیله ای که با اون آهنگ گوش میگیرید رو به من بگید،سورس پلیر رو عرض میکنم.
و باید بگم اگر هدستی 100 دلار باشه کافیه یه اسم بی سیم روش بیاد تا بشه ۱۸۰$ ،حالا غیر از این که بلوتوث باعث کاهش کیفیت صدا میشه و معمولا از اون به عنوان یک مورد حرفه ای یاد نمیشه.
البته میتونید به مواردی مثل sennheiser px360 bt با قیمت ۴۷۵ هزار تومان هم فکر کنید که علاوه بر حالت بلوتوث ،با سیم هم میشه استفاده کرد.
البته باز هم میگم که اگر شما صفحات آخر رو نگاه کنید جواب اکثر سوالات خودتون رو از پست های مفید آقا سالار بدست میارید.یا علی.
ببخشید که سوالم مبتدیانس:31:
ولی فرق بین هدفون-هدست-ایرفون-هندزفری تو چیه؟
از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو یا کلا برا فول سایز هاردکیس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم وظيفمه
Ex600 رو نميشه براحتي با px200 يا k518 مقايسه كرد چون اختلاف بينشون خيلي زياد هست ولي اگه بين اين دو هدفون بخواين انتخاب كنين بدون در نظر گرفتن نوع دو هدفون فقط از لحاظ صدا حتما انتخاب با px200 خواهد بود(k518 صدايي متفاوت از دو هدفون ذكر شده داره)
در مورد burn in بله نياز داره ولي زمانش بستگي به شخص استفاده كننده داره و اينكه چقدر قدرت تشخيص جزييات صدا رو داشته باشه.
قيمت ex600 تا جايي كه تو سايتهاي خارجي ديدم از ١٧٠ تا ١٩٠ دلار متفاوت بود كه با احتساب دلار ٢٠٠٠ قيمت معقولش حداكثر حدود ٤٠٠ قابل قبول خواهد بود در غير اين صورت طبق فرمايش شما تهيه ex1000 عاقلانه تر خواهد بود .در صورتي كه وارد شدن به اين قضيه در اين شرايط صلاح نيست و ميشه انتخابهاي بهتر و مناسب تري انجام داد مثل px200 II
سلامنقل قول:
خوب هستين؟ متاسفانه اخيرا نه ولي قبلا پايتخت طبقه همكف ديده بودم و جديدا هم دوستان با مبلغ بالاي ٤٨٠ روييت كردن .
من بیشتر از کامپیوتر استفاده میکنم ، ولی به آیپد و تلویزیون هم میخوام وصل کنم و شاید به موبایل هم وصل کنم . فقط میخوام ببینم آیا مدلی وجود داره که کارت صدای داخلی داشته باشه یا نه !؟نقل قول:
مدل RS 160 رو هم خوشم اومده که شما میگید بی سیم خوب نیست ...
به نام خدا/سلام دوست عزیز،از این نظر به سوال اول شما جواب دادم که تمامی مواردی که ذکر کردید کاملا مشابه وضعیت خودم بود.نقل قول:
۱.من مدل فول سایز دوست داشتم ولی با کمک دوستان متوجه شدم که با سورس پلیرهای من و شما،فقط میشه از حدود ۶۰% توانایی دستگاه استفاده کرد،مگر از آمپلی فایر استفاده بشه که حتی اگر از قیمت بالی آمپ و سختی تهییهی اون بگذریم، ولی باید توجه داشت که کسانی مثل ما که موارد بی سیم میپسندن خواستار راحتی در استفاده از هدست هستند که آمپ یه دستگاه دست و پا گیره
ولی شما از تمام توانایی یک هندزفری داخل گوشی حتی با گوشی موبایل استفاده خواهید کرد.
۲.بی سیم بودن هم که علاوه بر افزایش بیش از حد قیمت ،کیفیت رو هم کاهش میده و روشی هم برای ایجاد حالت بیسیم با پلیر بلوتوث گفتم که اگر بیشتر نیاز دارید بگید که کامل توضیح بدم .
۳.مورد آخر هم سورس های ما هست که هر دو از یک نوع سورس استفاده میکنیم.
البته یک نوع از فول سایزها که ایرپد گفته میشه و اندازه ی کوچکی دارن هم برای سورس مورد نظر مناسبه مانند مدلی که اکثر اساتید این سایت بر روی اون اتفاق نظر دارند sennheiser px200ll.
در مورد کارت صدای داخلی هم فکر نکنم چنین چیزی باشه ولی در این موارد باید از اهل فنش بپرسید که تو این مجموعه کم نداریم،یا علی.
سلام آقا سالار،در نهایت نظر شما اینه که اگر ex600 گیرم نیومد px200 بگیرم?نقل قول: