پس مخابرات هم امتحان کنید بهترین قیمتهای ایران هست ولی کیفیت در هر منطقه مخابراتی قرق داردنقل قول:
Printable View
پس مخابرات هم امتحان کنید بهترین قیمتهای ایران هست ولی کیفیت در هر منطقه مخابراتی قرق داردنقل قول:
چیزی که قطعیت داره اینه که در مورد شهر کرمانشاه پیوستن به نوین نت اشتباه محضه!
دوستمون راست میگه نیاین تنها ISP که من تونستم بدون دردسر پینگ پایینی با سرورهای داخل داشته باشم ازش بدون سرو کله زدن با بخش فروش و پشتیبانی همین نوین نته :sq_13: نیاین شبکه رو شلوغ نکونین :31:نقل قول:
من از پیشگامان و پارس آنلاین و ... سایر ISP ها سرویس داشتم اما بهترین ISP واسه مرکز مخابراتی من تا الان همین نوین نت بوده :sq_5:
ظاهراً نوین نت قطعی های زیادی داره و کسی هم از یه ساعتی به بعد جوابگو نیست تو پشتیبانی شون
والا من هر وقت به پشتیبانیشون زنگ زدم حداکثر سر 1 دقیقه جواب دادن و کار رو هم راه انداختن :|نقل قول:
در مورد قطعی چند بار گفتم مشکل اصلی این قطعی ها DNS هست. مخابرات و شرکت های وابسته اش هم (مثل همراه اول) همیشه این مشکل رو دارن راه حلش اینه که DNSتون رو با یه DNS عمومی مثل 8.8.8.8 و 8.8.4.4 عوض کنین. این کارو بکنین اکثر مشکل قطعیتون حل میشه :)
------------------
در کل این چیزایی که میگین نوین نت بده و فلان من تا الان اصلا همچین نظری نداشتم و اتفاقا از اول هم راضی بودم از نوین نت. حداقل برای من از بقیه شرکت ها خیلی بهتر بوده سرویسش. به نظر بعضی از دوستان اگه من بیام از سرویس نوین نت تعریف کنم دارم واسش تبلیغات دروغ میکنم و ... هدف من اینه که اون چیزی که از نوین نت تجربه کردم رو به بقیه دوستان بگم که اگه از کیفیت پایین سرویس بقیه شرکت ها خسته شدن بیان اینجا چون فعلا نوین نت خوبه ... (احتمالا تا موقعی که مشتریاش کمه) ؛ شما مطمئن باشین آدمای زیادی هستن که تا میبینن یه شرکتی کارش خوبه واس اینکه اینم به سرنوشت بقیه دچار نشه نمیان ازش تعریف کنن و درنتیجه شما فقط نظر کسایی رو می بینی که سرویس تو منطقه اونا خوب نبوده و ناراضین. اینم در نظر داشته باشین که کسی که راضیه معمولا" نمیاد بگه سرویسم خوبه :)
کسی که قصد داره بیاد نوین نت به نظرم اول بره نمایندگی نوین نت تو شهرشون و شماره چند نفر از کاربرای شهرشون رو بگیره و سرویس رو تست کنه که ببینه کیفیت نوین نت تو شهرشون چجوریه بعد اقدام کنه تا مثل بعضی از دوستان نشه که بگیرن بعدا پشیمون شن ;)
دوستان قبل اینکه بیان به تاپیک پروایدر ها سر بزنن بهتره به نظر من تو تاپیک مربوط به شهرشون با دوستان مشورت کنن و بر اساس منطقه مخابراتی که دارن سرویس انتخاب کنن
:31:
دوستان در پیگیری خرابی اینترنت ۲ تا از مهندسین شرکت به خانه امدن و با مودم ها و لپ تاپ های متفاوت تست شد هنوز سرعت افتضاح (روزانه) روز بعد یکی از مهندس ها از طرف من به محل شرکت نوین نت رفته و توضیح خواست . با کمال احترام وادب با ایشان برخورد شد . دلیل خرابی نهایی پس از پیگیری این بود چون در منطقه ما تعداد یوزر از خیلی از شهر ها بیشتر است طول باند جوابگو نیست درخواست افزایش طول باند داده شده ۱ ماه عملی شدنش طول میکشد.
در ۲ شب گذشته هر شب سرعت ۶ کیلو بایت افزایش داشته شب اول ۶ شب دوم ۱۲ شب سوم ۱۸ قبلا حتی صفحه هم باز نمی شد اما فعلا هر شب ۶ کیلو بایت بهتر می شود.بیشتر از همه از ادب و شعور پرسنل مسرورم چون مثل شاتل منکر همه چیز نشده یا مثل پیشگامان تقصیر را به گردن من نینداختند راحت پذیرفتند اشکال از طرق انهاست عذر خواهی فراوان کرده شرایط را بهتر کردند از بابت درک فراوانشان و نحوه برخورد با مشتری بسیار راضی هستم. توصیه من به عزیزان این است که قبل از امدن به نوین اول اینجا سوال کنند مثلا کیفیت نوین نت در منطقه حافظیه شیراز چطور است ؟ در صورت گرفتن جواب دلخواه نسبت به هزینه کردن اقدام کنند چون هر منطقه با بقیه کاملا متفاوت است یکی همینجا شاکی بود چرا کمتر از ۱ گیگ داونلود می کند در حالی که من به چک کردن ایمیل یا حتی باز شدن یاهومسنجر راضی بودم که ان هم نمیشد!!! کلام اخر تحقیق قبل از پول خرج کردن بهنرین کار است
سلام شما کدوم منطقه مخابراتی هستید ممنوننقل قول:
دوستان در پیگیری خرابی اینترنت ۲ تا از مهندسین شرکت به خانه امدن و با مودم ها و لپ تاپ های متفاوت تست شد هنوز سرعت افتضاح (روزانه) روز بعد یکی از مهندس ها از طرف من به محل شرکت نوین نت رفته و توضیح خواست . با کمال احترام وادب با ایشان برخورد شد . دلیل خرابی نهایی پس از پیگیری این بود چون در منطقه ما تعداد یوزر از خیلی از شهر ها بیشتر است طول باند جوابگو نیست درخواست افزایش طول باند داده شده ۱ ماه عملی شدنش طول میکشد.
در ۲ شب گذشته هر شب سرعت ۶ کیلو بایت افزایش داشته شب اول ۶ شب دوم ۱۲ شب سوم ۱۸ قبلا حتی صفحه هم باز نمی شد اما فعلا هر شب ۶ کیلو بایت بهتر می شود.بیشتر از همه از ادب و شعور پرسنل مسرورم چون مثل شاتل منکر همه چیز نشده یا مثل پیشگامان تقصیر را به گردن من نینداختند راحت پذیرفتند اشکال از طرق انهاست عذر خواهی فراوان کرده شرایط را بهتر کردند از بابت درک فراوانشان و نحوه برخورد با مشتری بسیار راضی هستم. توصیه من به عزیزان این است که قبل از امدن به نوین اول اینجا سوال کنند مثلا کیفیت نوین نت در منطقه حافظیه شیراز چطور است ؟ در صورت گرفتن جواب دلخواه نسبت به هزینه کردن اقدام کنند چون هر منطقه با بقیه کاملا متفاوت است یکی همینجا شاکی بود چرا کمتر از ۱ گیگ داونلود می کند در حالی که من به چک کردن ایمیل یا حتی باز شدن یاهومسنجر راضی بودم که ان هم نمیشد!!! کلام اخر تحقیق قبل از پول خرج کردن بهنرین کار است
چند شبه ساعت 10 به بعد واقعاً کند میشه ... (کند میگم در حد به زحمت باز کردن صفحات...) نمیدونم فکر کنم اون مهندسای پست بالایی باید بیان شهر ما هم چک کنن!! همچین وضع پهنای باند اختصاص داده شده به کرمانشاه خیلی بده....
به نظر من بهتره شما تخلیه کنی یه سرویس دیگه بگیرینقل قول: