سلام
آیا امکانش هست که یک آمپ لامپی درست کنید که هم برای بلندگو استفاده بشه هم یک خروجی هدفون داشته باشه؟
Printable View
سلام
آیا امکانش هست که یک آمپ لامپی درست کنید که هم برای بلندگو استفاده بشه هم یک خروجی هدفون داشته باشه؟
salam jenab klipsch mikhastam bebinam hanooz in speakerha ra darid
سلا م خدمت دوستان و اساتید
عارضم خدمتتون که چند وقتیه میخام یه سیستم صوتی بخرم ولی چون نزدیک مراسم عروسیمه نمیتونم زیاد هزینه کنم.
از صدای سینما خانگی اصلاً خوشم نمیاد. چند وقت پیش یکی از دوستان KENWOOD j7 پیشنهاد کرد رفتم پاساژ مرکزی یه سونی داشت و j7 ،که اندازه هاشون و سبک قیافه هاشون (جفتشون تخت و زاویه داربودن، به دهه 90 میخوردن) با هم یکی بود ولی یه CD رو توو هر دوشون گذاشتم صدای کنووده واقعاً با سونی فرق میکرد.
یه سرم رفتم نمایندگی پایونیر تقاطع حافظ-جمهوری یه آمپWiFiدار داشت خیلی چشممو گرفته آخه ٌWiFi خیلی بکارم میاد(راحت از روی iPhone اهنگامو میخونه، کنترلشم میشه کرد و رادیو اینترنتی هم داره). ولی کل بودجه من 1تومنه. ولی این فقط امپش 1100. واسه باندش پولم نمیرسه! البته صداشم گوش نکردم.
شماها پیشنهاد بهتری ندارین!؟ اینم بگم که صدای خوب (نه بلند و بیس دار) واسم مهمه.
سلام دوست عزیز اگربلندگوهای فوکال را هنوز نفروختین من می خواهم من یک امپ موزیکال فدلیتی مدل A.3.5اینچ گرفتم با بلندگوی فوکال 714متاسفانه 714 برای امپم کمه فکر کنم 826شما براش مناسب ترباشه به هرحال اگه پیشنهادی هم برای تعویش اسپیکرها و یا حتی امپم دارید تا سیستم مچ شود من استقبال می کنم ضمنا یک پلیر یاماها S-300 هم دارم که می تونم بزارم وسط . اگر هم اسپیکر رو فقط می فروشید باز هم مشکلی نیست اگه قیمت منصفانه باشه من خریدارم... یا حق علی هوشمند 09123076851 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من الان میخوام یه سونی mhc rv8 بخرم بنظرتون چند میارزه
دست دوش کج گیر میاد
پایونر rs30 هم کسی قیمت داره
سلام
جناب hosh1349 اگه به جای سری 8 فوکال از بوکشلف الک استفاده کنید نتیجه خیلی بهتری میگیری
حتما تستش کن
سلام.
من از قدیم یه جفت بلندگوی پایونیر 60 وات دارم ویک آمپی کنوود.متاسفانه دک سونی ام سالها پیش عمرش را داد به شما. تو خونه سینما خانواده بوری ال جی دارم. می خوام سیستم صوتی ام را ارتقا بدم وبه نابراین وسایل ذکر شده رو از انبار ی کشیدم بیرون. اینها رو سال 1363 خریده بودم. ب نظر اساتید چه هزینه ای بکنم که هم خیلی سنگین نشه وهم کیفیت قابل قبولی بگیرم.آمپلی جدید که HDMI lمی خوره بگیرم ؟انوقت همون بلوری ال جی قابل استفاده است یا جداگونه پلیر بگیرم.مشکل بودجه ای حاد ندارم ولی چون می خوام تی وی سایز بزرگ بگیرم می خوام بیش از 2/5 هزینه نکنمالبته 500 تا جای بازی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بزرگوار
با عرض سلام و تشکر از ارائه راهکار ..دنبال دوستی میگردم تا بتوانم سیستمم را با او جابجا کنم حال فرقی نمی کنه چه امپ رو عوض کنم چه اسپیکر هارو یا حق
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان!
درسته پاسخ دادن اجباری نیست ولی خوب آدم توقع داره هرچی هم بی تجربه باشه راهنمایی دریافت کنه بخصوص که تو شهرستان هم باشی.هرچی قسمت هدفون فعال بودوآدم رو سر شوق می آورد این قسمت بی حال وشاید هم یه کم اساتید های کلاس وگرفتار بهرحال ها انده دیگه. کسی از انتقاد خوشش نمیاد ولی من نظرم رو میگم وامیدوارم سوء برداشت نشه.
من به آکوستیک سفارش مینی ها فای دنون دادم مدل(تRCD-N7 ceol (2400.البته مدل DM39 خیلی به صرفه تر وحدود 600 تومن ارزونتره ولی خوب این به روزتر و وای فای و....داره و با آیفون راحتر مچ میشه داک موبایل هم رو خودشه . دستم رسید ی رویو می زارم.
هدفون بیرداینامیک 770 pro 250 اهم هم خریدم 725 ت. البته دو تا از هرکدوم برداشتیم.
حالا یه فکری سر حوصله برای بلندگوهای پایونیر وآمپ کننود می کنم:n13:
انشاءالله این قسمت هم مثل گذشته دوباره فعال بشه.