برای browser میتونین hebrew/arabic browser patch رو نصب کنین.نقل قول:
برای browser میتونین hebrew/arabic browser patch رو نصب کنین.نقل قول:
سلام.
مهدی جان ممنون از راهنمایی هات.
اسمارت رو نصب کردم. تنظیماتی که فرمودی رو ست کردم. حتی زبان فارسی هم جزشون هست. اما موقع ارسال اسمس کیبورد مجازی که نمایش میده انگلیسی هست.
برای سایت های فارسی هم با توجه به راهنمایی جناب johnypersian1656 پرشین برازر نصب کردم و مشکل رو حل کرد.
الان جینجربرد دم دستم نیست ، ولی توی همون تنظیمات کیبورد ، یه گزینه به اسم Input Method باید باشه ، اون رو روی Smart keyboard بزارین تا اسمارت کیبورد به عنوان کیبورد استفاده بشه...
سلام.
همین کارو کردم و درست شد. اومدم این جا بگم که دیدم شما توضیحش رو فرمودی.نقل قول:
سلام.
بالاخره با توضیحات و راهنمایی های آقا مهدی و آقا پارسا و سایر دوستان و همین طور اطلاعات سایر انجمن ها مشکلات گوشی حل شد.
یه بکاپ از رام اوریجینالش گرفتم.
یه رام دی ادکس و روت و بهینه شده که برای فارسی کردن گوشی لازم بود (که به سختی پیدا شد) جایگزینش کردم.
فارسی سازش رو ساختم.
برنامه Smart Keyboard رو برای ارسال اسمس فارسی نصب کردم.
arabic_browser_patch رو برای پچ کردن برازر برای نمایش صحیح فونت فارسی هنگام وب گردی نصب کردم.
الآن گوشی روت شده هست و رام دی ادکس داره که دست آدم رو برای انجام بعضی کارها باز میکنه.
اسمس های فارسی رو بدون مشکل نشون میده. همین طور امکان ارسال اسمس فارسی و حتی حروف گچ پژ وجود داره.
برازر بدون مشکل سایت های اینترنتی رو نمایش میده و میشه با خیال راحت وبگردی کرد.
بازم از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر ویژه میکنم.
دوستان چه انتي ويروسي رو براي اين گوشي پسشنهاد ميكنيد؟
در لكه روي صفحه گوشي من با اسكرين كپچر قابل سيو شدن نيست چوت لكه روي ال سي دي يا روي شيشه است و نرم افزاري نيست كه كپچر بشه
آنتی ویروس هم سرعت گوشی رو پایین میاره و هم مصرف باتری رو زیاد میکنه. با این حال به نظر من کاملترینش avast هست که یک internet security تمام عیاره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اصلا آنتی ویروس پیشنهاد نمی کنم ! نیازی نیستنقل قول:
با سلام دوستان
از دوستان مشهدی که گالاکسی نوت داشتن هر مشکلی تو زمینه آپدیت و فارسی سازی و نرم افزار و .......داشتن میتونم کمکشون کنم
قیمت امروز علاالدین 1050 بدون کیف
1070 با کیف