اون 2 تا 4 گیگ رو آره منظورم ساعات رایگان فعلی بودنقل قول:
که اگه بخواد نامحدود بشه حالت دوم پیش میاد، به فرض محال که اصلا شیر نشه !
Printable View
اون 2 تا 4 گیگ رو آره منظورم ساعات رایگان فعلی بودنقل قول:
که اگه بخواد نامحدود بشه حالت دوم پیش میاد، به فرض محال که اصلا شیر نشه !
بعد این 2 تا 4 گیگی که شما میگی واسه چه سرویسیه؟نقل قول:
من هم 128 و هم 256 و هم 512 امتحان کردم هیچ کدوم تو بهترین حالت رو 100 نرفت :13:(پارس انلاین)
یعنی اینجا همه شبی 2تا 4 گیگ دان میکنن؟:18:
خوشبحالتون.نقل قول:
من 256 دارم کلا 4 گیگ تو ماهه. سرعتم هم تو روز از 50 بالاتر نمیره. شب که کلا بیخیال.از 4 بالاتر نمیره. اصلا از لحاظ برق مصرفی کامپیوتر نمی صرفه روشن بمونه برای دانلود.(isp فن اوا) البته پینگم برای بازی نسبتا خوبه.
128 پارس انلاین هم دارم تو روز سرعت دانلود 144 پایینتر نمیاد (3 گیگ ماهی) ولی شبانش از 6 بالاتر نمیره:41:
قبلا هم شاتل 128 داشتم 3 گیگ. سرعت روزانش 16.4 بود . شبانش که صفحه هم نمی اورد.
حتما منطقه شما خیلی خلوته؟ ؟؟؟؟
دوستان عزیز :
لطفا رعایت کنید.نقل قول:
-7استفاده از رنگ های تند و فونت درشت مجاز نمی باشد و در صورت ارسال پست های بدین شکل با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا کریمی - مدیرعامل پیشگامان کویر
مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات درباره اعمال تخفیف ۲۰ درصد مصوبه رگولاتوری گفت:«۲ مورد ۲۰ درصد است. ۲۰ درصد اول مخصوص شرکتهای PAP و ۲۰ درصد دوم که برای همه ISDP ها باید اعمال شود.»
محمدرضا کریمی -مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات- در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به تحقق ۲۰ درصد اول فقط از طرف زیرساخت و عدم همکاری مخابرات گفت: «پس از چند ماه دوندگی ۲۰ درصد تخفیف مخصوص PAP ها را توانستیم اعمال نماییم آن هم نه برای تمام پورتها و باندلها بلکه رگولاتوری با شمارش تمام پورتها با اعمال ضریب اشتراک یک به دهی خودشان این تخفیف را اعمال نمودهاند.»
وی افزود: «تا کنون که با هم صحبت میکنیم هیچ وقت نتوانستیم این تخفیف را از شرکت مخابرات بگیریم و صرفاً از شرکت زیرساخت اگر نامه رگولاتوری را داشتیم و پهنای باند را مستقیم از زیر ساخت گرفته بودیم توانستیم ۲۰ درصد تخفیف را بگیریم.»
به گزارش ایتنا، کریمی در مورد ۲۰ درصد تخفیف همه ISDP ها برای شرکتهای PAP اظهار داشت: «به دلیل قیمتگذاری خدمات نهایی که سازمان تنظیم مقررات انجام داده ۲۰ درصد دوم برای تمام شرکتها باید اعمال میشد، علاوه بر آن ۲۰ درصد شرکتهای PAP که این محل مناقشه بین زیرساخت و شرکتهای PAP بود.»
وی اضافه کرد: «زیرساخت معتقد بود که آن ۲۰ درصد اعمال شده اولیه، ۲۰ درصد دوم را میپوشاند و بیش از یک ۲۰ درصد برای شرکتهای PAP وجود ندارد؛ اما سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که منظورش ۲۰ درصد دومی بوده که متأسفانه نتوانستیم آن ۲۰ درصد را بگیریم.»
مدیرعامل پیشگامان توسعه ارتباطات پیرامون تأثیر اعمال ۲۰ درصد ثانویه توسط زیرساخت و اعمال هر دو ۲۰ درصد توسط مخابرات بر هزینه اینترنت کاربران به خبرنگار ایتنا گفت: «۱۰۰ درصد مؤثر خواهد بود.»
کریمی ادامه داد: «در بازار رقابتی که ۱۱ شرکت PAP با هم رقابت دارند و رقابت واقعی است، اگر تخفیفی در سرویسها داده شود، رقابت ایجاب میکند که به کاربر نهایی نیز این تخفیف برسد.»
هرچند اعتراض مخالفین و تشویق موافقین راه به جایی نخواهد برد .نقل قول:
ولی دلمون رو خوش میکنیم به اعلام نظر شما بعد از 1 ماه (جالا فایدش چی میتونه باشه من که نمیدونم ولی ما که الکی تو این مملکت دلمون خوشه اینم مثل اون )
ولی جسارتا سوالی از شما این معیار شما از حرص دانلود کردن رو متوچه نمیشم یعنی چی برای روز مبادا خوب یکی مثل من به فیلم دیدن علاقه داره و دوست داره قیلمها رو با بهترین کیفیت نگاه کنه خوب وقتی قیلم مورد علاقش رو با کیفیت HD پیدا نمیکنه . دانلود نکنه که میشه جزو قشر بیفرهنگ جامعه و از حق دیگران دزدی میکنه .
به نظر شما بهتر نیست جای اینکه به یوزرها گیر بدید که چرا دانلود میکنن برید به شرکتهای خدمات دهنده گیر بدید که چرا کیفیتشون رو بهتر نمیکنن .
امیدوارم این طرح جدید برای شما سودمند باشه ما هم برای دانلودمون یه راه دیگه پیدا میکنیم .
هر چند که امیدی به بهبود نیست و روز به روز داره کیفیت افتضاج تر میشه .
اینترنتم 2 مگابیت هست و می تونم لاگین شم فقط به خاطر latency نمی تونم توی progress HC شرکت کنم:(نقل قول:
از وایمکس استفاده کنی جواب میده ؟ حایی رو نمیشناسی که بری اونجا و از اینترنت پر سرعتش وارد اکانتت بشی؟ یا اگه بتونی از یک برنامه استفاده کنی که بتونه پینگ بازی تو رو بیاره پایین ولی متاسفانه باز اگه توی بازی رد بدل اطلاعات و پهنای مورد نیاز بالا بره ممکنه که از اکانتت بیرون بیفتی پس ممکنه نرم افزار پایین اوردن پینگ هم اونموقه بدردت نخوره سرعت 128 هم بدرد اینکار نمی خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط میمونه خود اینترنت که باید جایی رو پیدا کنی که بتونی از اونجا کانکت بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه برای کاهش پینگ هم از wowtunnels استفاده می کنم.
وقتی کاربر ببینه دانلود یک فیلم 7-8 ساعت طول می کشه براش با خودش میگه بزار الان دانلودش کنم که یه وقت بعدا معطلش نشم...و باز هم همان آش و همان کاسه اینترنت شبانه....نقل قول:
سلام
بله دقیقا همینطوره چون فکر می کنن حقی ازشون ضایع میشه اگه دانلود نکنن!
فقط هم بخاطر حرص دانلود هستش همین.
ولی وقتی کل روز کاربر بتونه دانلود کنه دیگه حرصی در کار نیست(حداقل بعد از یک ماه این قضیه صدق می کنه)
ببین اگه حجمی هارو حذف نکنند که دیگه بدتر هم می شه.میگی چرا؟نقل قول:
شما میگید اینطور نمیشه؟ اوکی ولی بگذارید قانون اجرا بشه اصلا ببینیم وضعیتش چی میشه. اگه بد بود من خودم میام این تاپیک و میگم بده(البته بعد از یک ماه استفاده). حقیقت رو باید گفت ما هم چشم بسته حرف نمی زنیم.
بعدشم حجمی ها هستند و حذف نخواهند شد. دلیل من:
چون هیچ وقت شرکت ها نمیان کل سرمایه شون رو برای یک طرح "تجربه نشده" بگذارن چون ریسک بزرگیه و اینا(شرکت ها) به فکر خودشون هستن.
چون شرکت ها اینترنت بدون محدودیتو با کیفیت بد به کاربرا می دن تا خود کاربرا بیخیال اینترنت نامحدود بشن و برگردن به اینترنت محدود.در اینصورت هیچ پیشرفتی حاصل که نمیشه هیچ اینترنت کسانی که از قبل نامحدود داشتن هم بدتر از قبل می شه.
از طرف دیگه اگه فرض کنیم سرویس های محدود باشن هم به دلیل دانلود زیاد سرویس های نامجدود و ترافیک بالا کیفیت خطوط کاهش پیدا می کنه
تعداد نه چندان زیادی هستن که شب ها می تونند اینقدر دانلود کنند(یه جورایی ناخواسته حق بقیه ضایع می شه)نقل قول:
الان شبی 2 تا 4 گیگ می شه دانلود کرد. یعنی سرعت بین 100 تا 200 کیلو بایت رو اکثریت دارن
دلیلشم باگ داشتن سرور چندتا از مراکز مخابراتی هست که یه جوری می تونند محدودیت سرعتی که براشون اعمال شده را دور بزنن.
اگر فرض کنیم که کسانی که پهنای باند بینشون share هست بتونند با همدیگه ارتباط برقرار کنند(فرض محال)از کجا معلوم که تمام اون نفرات به قرارداد پایبند باشن و توی روز های دیگه دانلود نکنند؟حالا بازم فرض کنیم که پایبند باشند.چه طور می شه 7 روزه هفته را بین 8 نفر تقسیم کرد به طوری که عدالت برقرار بشه؟بارم فرض کنیم که اینکار هم شدنی باشه.اینکه فقط حق دانلود در یک روز مشخص رو داشته باشن خیلی سیستم مسخره ای هست.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
اولا بخاطر اینکه اگه تندی کردم که منظوری نداشتم ببخشین
ولی مورد اصلی با حرف دوستان موافقم نه 100% درست میگن ولی نمیشه چون یه سری حالا کاری بقیه مساءل نداریم بقیه هم تا آخر به این وظعیت ادامه بدن
دوستان حتما بخونید
برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
در نتیجه این راه اصلا...اصلا ممکن نیست.
دوست عزیز منظور ایشون کسایی هستن که فایل بدون استفاده ای رو دانلود می کنند.نقل قول:
ولی جسارتا سوالی از شما این معیار شما از حرص دانلود کردن رو متوچه نمیشم یعنی چی برای روز مبادا خوب یکی مثل من به فیلم دیدن علاقه داره و دوست داره قیلمها رو با بهترین کیفیت نگاه کنه خوب وقتی قیلم مورد علاقش رو با کیفیت HD پیدا نمیکنه . دانلود نکنه که میشه جزو قشر بیفرهنگ جامعه و از حق دیگران دزدی میکنه .
نمونش دوست من،سریال هایی که سال پیش دانلود کرده رو هنوز ندیده!هر شب هم 2-3 گیگ دانلود می کنه.
فک کنم دانلود هامون هم باید هدفمند بشه :31:
والا به همینش مونده که برای اینترنت و دانلود از این نظرات و تفکرات استفاده بشه مومن این شد نظر یعنی شما واقعا کارت به جایی رسیده که حاضری از این سیستم استفاده کنی جیره بندی که نیستنقل قول:
برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
از این نظریات ندید بده یهو دیدی یه مسول اومد اینجا نظر رو دید یهو اعمال کردند
سلامنقل قول:
دوست عزیزم جناب saeed_devil گفتند دانلود برای روز مبادا. من هم تایید کردم. شما دو تا پست رو خوندین ترکیبی جواب میدین؟
من هم امیدوارم که هم شما دانلود کنی هم بقیه. من برای منافع یه فرد(خودم) نمیام که الکی دفاع کنم.
برای این میام که همگی با هم بتونیم وضعیت اینترنتمون رو یه کم بهترش کنیم(که البته باید از هفت خان رستم رد بشیم با این وضع)
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
هاردشون چند بوده 2-3 گیگ هر شب دانلود می کردن؟:31:نقل قول:
من که هاردم 640 هستش بعضی وقتا کم میارم واسه ذخیره اطلاعات.
در ضمن، از توضیح مجددتون ممنونم.