وقتی آپدیت میکنی دیگه نمی نویسه sony erricson فقط مینویسه sony!
وقتی آپدیت میکنی دیگه نمی نویسه sony erricson فقط مینویسه sony!
بچه هایی که به اندروید 4 آپدیت کردن،لطفا تجربشون رو بگن
راضی هستن یا نه ؟
سرعت گوشی . میزان حافظه آزاد تغییری کرده ؟
سلام
من چند روزه که آپدیت کردم. راضیم. بعضی چیزها قشنگتر شده. ولی تا حالا یکی دوتا ایراد دیدم.
قبلاً دکمه پاور را میگرفتی تا منو باز بشه وی یکی عکس از اسکرین بود. حالا باید همراه پارو، دکمه ولوم را هم بگیری تا اسکرین شات بگیری و این اذیت میکنه.
اگه منظور از مموری Ram باشه، که میتونم بگم حجم مورد استفاده بیشترشده. قبلاً من در قسمت application حدود 310-320 تا میدیدم؛ ولی حالا 340 تا را.
کمی هم در اجرای فرمان حس میکنم کند شده.
کند شدن طبیعیه یکم.
آندروید 4 سنگین تره .
ببخشید از مزایای ورژن 4 بگید چی هست آیا میصرفه عوض کنیم یا نه ؟ از لحاظ ساپورت نرم افزارها ، تغییرات ظاهری و امکاناتی که بهش اضافه شده بگید.
من پیش از آپ کردن، بکآپ نگرفتم. ولی اصلاً تنظیماتم به هم نخورد، همه تماسها و شماره ها سرجاش هست و هیچ برنامه ای هم مشکل پیدا نکرد.
(البته Opera mini که ورژن جدید هست کار نمیکنه؛ ولی مطمئن نیستم که ایراد از آندروید4 باشه)
خود سایت سونی میگه که ممکنه با بعضی نرم افزارها مشکل داشته باشید؛ چون با آند4 ناسازگاره.
به هرحال فکر میکنم روی این گوشی مشکل چندانی نداره. البته من زیاد شلوغش نکردم و در نصب نرم افزار خیلی وسواسی و محتاط هستم. یعنی چیزی که واقعاً نیاز داشته باشم، نصب میکنم.
ظاهر و امکانات یک بحثیه. باطن دستگاه و تغییرات و نحوه استفاده از اسکریپت ها و بهینه سازی کرنل و هزار و یک چیز دیگه که ما نمیبینیم یک بحث دیگه.
به نظرم آپدیت کردن خیلی بهتر از نکردنشه
گوشیش زیادی پهن و کلفت نیست؟:31:
بستگی داره به استفادت :دینقل قول:
جدا از شوخی نه،من که باهاش مشکلی ندارم،راحتم :دی
کلی مزیت داره که این مسئله توش گمه
از نظر ظاهری که خیلی توپ شده . همین که برند سونی رو هم داره باحاله . اما عملکردی فرق زیادی نمیبینم توش . فعلا هم همه ی برنامه های قبلی منو ساپورت کرده . حجمش هم دقیقا 204.5 مگ هست. روتیت کردن تصویر الان امتحانش کردم . کند شده . اما بروزر دیفالتش خیلی توپه