من هم دنبالش بودم ، ولی نتونستمنقل قول:
اگه پیدا کردی به من هم بگو
برای من هم عجیب بودنقل قول:
از ارتباط ad-hocنقل قول:
Printable View
من هم دنبالش بودم ، ولی نتونستمنقل قول:
اگه پیدا کردی به من هم بگو
برای من هم عجیب بودنقل قول:
از ارتباط ad-hocنقل قول:
کمک خواهشن کمک
بچه ها من سرعت اینترنتم حدود 12 هستش اما دوستم از همون شرکت هستش ولی سرعتش 23 هستش
زنگ زدم پشتیبانی گفت برو تو مشخصات مودمت(البته مودم من justec هستش و گفت ما توصیه نمیکنیم) بعد گفتش Downstream چنده گفتم 47 گفت زیاده احتمالا عیب از توئ می خواستم بدونم عیب از کجاس
ممنون
Downstream
Upstream
SNR Margin 47.0 31.0
Line Attenuation 25.0 13.5
به نظر شما راهی هست که من از دو کانکشی که برای اینترنت در دانشگاه دارم بتونم با هم تلفیق بکنم و از پهنای باند بیشتری بهره ببرم؟!! یکی با شبکه داخلی و lan هست و دیگری با وایرلس هست .البته هر دو از یک سرور هستند و اینترنت بصورت sharing در اختیار کاربران قرار می گیره
مگه سرعت چقدره ینی از 100 MB/S بیشتره! :18::18::18::18:نقل قول:
اگه کارت شبکه هوشمند باشه کار می ده منم قبلا امتحان کردمنقل قول:
دوستان کسی الگوریتم پیاده سازی شده کنترل ازدحام توی Tcp/ip (یا اینترنت) رو داره؟
لطفا کمک کنید پروژه درسی ام هست:41: تا شنبه می خوام
با سلام وخسته نباشید
من تو یه شبکه وایرلس دو تا اکسس پوینت دارم که هیچ مشکلی هم نداره اما برای بزرگ کردن شبکه میخوام یه اکسس پوینت از همون نوع رو وارد شبکه کنم از خاصیت Wds استفاده مکنم اما وقتی سومی را وارد میکنم یکی از اکسس پوینتا دی سی میشه به نظر خودم وارد کردن مک آدرس تو منوی Wds ترتیب خواصی داره که من نمیدونم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید./
آهانقل قول:
شاید
من دو تا نوت بوک رو به هم وصل کردم . . .
سلام به همه اساتید محترم
من تقریباً دو هفته پیش یه تاپیک باز کردم و در اون تاپیک یه راهنمایی خواستم ولی هنوزم که هنوزه جوابی داده نشد.شاید من نباید تاپیک جدا باز می کردم و مشکلمو اینجا مطرح می کردم.
اما مشکل من:
من برای اینترنت اداره ای که در اون کار می کنم یه --- Server(وی پی ان)درست کردم و برای اکانت دادن به کاربران از برنامه Nttacplus استفاده می کنم.یه گروم تشکیل دادم که ساعت معینی از روز بیشتر نتونن کار کنن.اما دیدم که بعد از موعد پایانی اونها باز هم در اینترنت هستن.از Kill Line استفاده کردم جواب نداد.تو اینترنت سرچ کردم یکی از اساتید برنامه ای رو برای این منظور تهیه کرده بودن که باید درون برنامه Nttacplus کپی میشد،از اون برنامه هم استفاده کردم باز هم جواب نداد.حالا می خوام بدونم راهی هست برای حل این مشکل؟یا برنامه دیگری هست که به مانند Nttacplus قدرت داشته باشه و این مشکل رو هم نداشته باشه؟
در ضمن می خوام بدونم کسی هست که کاملاً با این برنامه کار کرده باشه آخه چند تا سوال دیگه هم دارم و آیا برنامه ای قویتر و بهتر از این برنامه برای مدیریت شبکه وجود داره؟
ممنون
آیا کسی می تونه در مورد سطوح دتسرسی و تنظیمات User در سیستم عامل ناول منو راهنمای کنه؟