سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت همون x8 گرفتم 170 تومان:10:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت همون x8 گرفتم 170 تومان:10:نقل قول:
آقا چرا ج مارو نمیدین؟ بین جیو و HTC wildfire s کدومو پیشنهاد میدید؟چرا؟
دوست عزيز داخل تاپيك مشاوره اين عنوان را مطرح كن دوستان وارد زيادي كمكت مي كنن .نقل قول:
ولي شما كه مي خواين تا 330 تومان هزينه كني چون نوشتين HTC wildfire s كه قيمتش 335 هست .
گزينه هاي مثل galaxy ace با همين قيمت هستش كه خيلي بيشتر ارزش خريد داره .
و با 30 تومان اضافه تر مي توني گوشي htc Google Nexus One را بگيري كه از همه اينها بالاتره ساپورت عالي پردازنده 1 گيگ حافظه 512 دوربين 5 با فلش صفحه 3.7 اينچي و خيلي امكانات ديگر قيمت 360
ولي اگر حتما مي خواهي بين اين دو گوشي كه گفتي انتخاب كني از نظر من htc بهتره هم كلاسش و هم دورينش و اينكه مي دوني اچ تي سي دسته . ولي چيو 200 هرتز بيشتر اوركلاك شده اينم بايد مد نظر داشت . ولي در كل htc
عزيز براساس نيازهاتون وگوشي مورد نظرتون را انتخاب كنيد .
موفق باشيد
htc Google Nexus One قیمتش 90-380 هست به نظرم همون ایس بگیری بهتره
مرسی قیمت HTC wildfire s اومده پایین ، شده 300 هزار تومن اما در مقابل نکسوس وان که گفتی با قیمت 360 تومن چینی هستند و اصلشو بخوای بخری 420 تومنه!!! گلکسی ace عالیه اما من دنبال گوشی مینی می گردم
رام فارسی 2.2.1 اورجینال جیو.منبع هم ---------.ir.برای دوستان هم مستقیمش کردم.لذت ببرید:
کد:http://gamekhor2007.s109.rapidbaz.com/premium/0bf9f9be3a5f68537e4d4a624578d634/4e3d30e3/s109.eu./21215041?S5660+Froyo+2.2.1.rar
سلام دوستان ، من چند هفته ای هست جیو گرفتم یکی دو روزه call log + sms ها بهم ریخته و موارد جدیدو نشون نمی ده !
notifi... میده اما خوده اس ام اس یا زنگ رو نشون نمی ده
چی کار کنم؟
-------------
حل شد ، مشکل از تاریخ بود بهم ریخته بود
اتفاقا واسه منم دقیقا همینجوری شده بود اونم از تاریخش بود .نقل قول:
ممنون عزیز. میشه آموزش ریختنش رو هم بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من 2.2.1 انگلیسی هست ممنوننقل قول:
آقا دستت درد نکنه.نقل قول:
بقیه نرم افزار های فارسی ژوبین برای اندروید رو از کجا میشه دانلود کرد؟