[QUOTE=farhad moradi;6517336]64 بیتیه با آخرین آپدیتنقل قول:
Printable View
[QUOTE=farhad moradi;6517336]64 بیتیه با آخرین آپدیتنقل قول:
زیگورات تا ساعت 5 واقعا هستش. چون ما تا ساعت 5 سفارشامونو میزاریم. شمارش 27555 .نقل قول:
شرکت امرتات هم شرکت معتبریه و همه مارکی رو کار میکنه . زیاد باهاش کار نکردم ولی باز پیشنهادم اینه همون بری زیگورات چون تخصصش dell هست.
[QUOTE=Armin1370;6518061]همونطور که گفتم تا حالا این ارور رو ندیدم. اگه راهی پیدا نکری یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه.نقل قول:
[QUOTE=farhad moradi;6518978]اوه نه اصلا امکان این کارو ندارم حالا حالا هانقل قول:
[QUOTE=Armin1370;6519120]خب یکی در کنارش نصب کن یا یه مجازی نصب کن.نقل قول:
مرسی داداش امروز بردم همون زیگورات ....ولی چقدر قیمتاش سرسام آور بالاست من هر جا پرسیم گفتن LED قیمتش 120-130 تومنه ولی اینجا گفت حدودا 215 تومن در میاد تازه 15 روز هم طول میکشه :24:نقل قول:
ولی بازم به خاطر مطمئن بودنش گذاشتم بمونه حالا ببینیم چی میشه
داداش الان راجب همین تماس گرفتم. و گفتن با تعویضش اینقد میشه و گارانتی هم داره.نقل قول:
سلام دوستام میشه بگید اخرین ورژن بایوس چند هست و چطور اپدیت کنم
منم به جمع طرفداران 5110 پیوستم
امروز لپ تاپم رو از مادیران تحویل گرفتم با کانفیگ cori7
سرویس تگ دستگاه رو در سایت دل چک کردم و شکر خدا ریفر نبود و همچیز اوکی بود.:31::8:
فعلا روش ویندوز نریختم
یه سی دی درایو باهاش دادن که کمی از آخرین ورژن روی سایت عقب تره(مثل گرافیک و ...)
یه سی دی ایمیج ویندوز 7 هم روش بود
اگر به سوال من جواب بدید نصب و تست رو شروع میکنم
سوالم اینه که الان من باید چیکار کنم؟ویندوز نصب کنم و استفاده کنم یا باهاش ور برم خاموش بشه بعد بزنمش تو شارژ؟و بعد ویندوز بریزم؟
اگر میشه فورا جواب بدید الان خوجالم:31:
دوست عزیز شما میتونی باتریشو در بیاری ویندوزتو نصب کنی و بقیه کاراشو انجام بدی بعد باتریشو وصل کن و تا هر مدت که میدونی بزن به شارژنقل قول: