]حالا نمیشه یه مرامی بزاری این دو تا سوال مارو جوابب بدی همین دوتا فقط.1یو اس بی دانگل واقعا تو ایران نیست؟از کجا باید گرفت؟اگه سایتی واسه دانلود فیلم سه بعدی سراغ داری معرفی کن؟ممنون میشم.نقل قول:
Printable View
]حالا نمیشه یه مرامی بزاری این دو تا سوال مارو جوابب بدی همین دوتا فقط.1یو اس بی دانگل واقعا تو ایران نیست؟از کجا باید گرفت؟اگه سایتی واسه دانلود فیلم سه بعدی سراغ داری معرفی کن؟ممنون میشم.نقل قول:
از دوستان کسی میدونه چرا تلفن خدمات گلدیران مسدوده؟
از این شماره تماس بگیر
02184733
دوستان ما یه تلویزیون 57000 خریدیم 47 اینج که بعد از چند روز امروز امد نصبش کرد
ولی روی کارتن اصلا نه عینک سه بعدی بود نه فیلم سه بعدی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شک کردم که شاید دستگاه کارکرده باشه از سرویس کار خواستم که ساعت کارکرد دستگاه را بیاره کلی تلفن زد بعد گفت LED ها نمیشه
الان به دلم نیست
دستگاه را زا اصفهان توی دوره جشنواره خریدم و برای اینکه هدیه ها از بین نره امروز وصلش کردم با اینکه خونه ای که قرار توش نصب بشه هنوز تکمیل نیست و کار طراحی داخلیش مونده
حالا سوالم از دوستان گل این تالار اینه میشه روی این مدل عینک اصلا نباشه ؟؟؟ حتی باطری قلمی هم برای کنترل مجیک نبود البته پلاستیکش پرس بود که اونم کاری نداره خود من هم دستگاه پرس پلاستیک دارم
و اینکه مگه میشه سرویس کار نتونه ساعت کارکرد مانیتور را نشون بده
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
برای دوستانی که حوصله ندارند همه صفحات رو مطالعه کنند !!!!!!
برای دانلود کلیپ های سه بعدی به صفحه 55 همین تاپیک برید.
و یا به لینک زیر یه سری بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان با تشکر از همه .
همه 70 صفحه رو خوندم . خیلی مفید بود.
من مدل 57000 42 رو دارم. خیلی راضیم .
2 تا سوال داشتم .
1 - فرق تصاویر سه بعدی با فرمت side by side و over / under در چی هست ؟ آیا مدل 57000 تصاویر Over/ Under رو هم نشون میده ؟ میخوام بدونم از سایتی که برای دانلود کلیپ 3D قرار دادین کدوم فرمت رو باید دانلود کنیم ؟
2 - من وقتی می خوام تصاویر رو روی هارد از ما * هو * ا * ره ضبط کنم پیغام میده امکان ضبط از ورودی AV وجود ندارد . البته بعد از فرمت کردن هارد توسط TV . هارد من از نوع اینترنال gige 1000 هست و با تبدیل و آداپتور به TV وصل کردم .کاملا هارد رو میشناسه و بعد از فرمت منوی زمانبندی رو هم باز میکنه . فقط ضبط نمی کنه .
ممنون از همکاری دوستان
چرت گفتهنقل قول:
شما دکمه home رو بزن
بعد وارد setup شو
حالا تو منوی support وارد product service info که بشی ساعت کارکرد رو نوشته
سلام بر دوستان
من یه lw 5700 چهل و هفت اینچ از بانه 1.570.000تومان گرفتم از دوستان کسی فیلم بلوری سه بعدی رو از هارد اجرا کرده؟ من بلو ری پلیر ندارم می خوام بدم سه چهار تا فیلم پنجاه گیگ بریزن تو هاردم .البته اگه از هارد اجرا بشه
سلام
یه سوال خیلی ساده
من هنوز نفهمیدم با این تلویزیون های سه بعدی هم میشه به صورت عادی فیلم دید. منظورم اینه که و قتی نخواستی بدونه عینک نگاه کنی . اگه یه توضیع ساده از کارکرد این ها واسه ما بی سواد ها بدید ممنون میشم .
با سپاس
بله میشهنقل قول:
اتفاقا تلویزیونی که سه بعدی باشه کیفیت تصویر دو بعدیش از دو بعدی همون مدل بهتره