با درود به دوستان عزیز. یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم باید چجوری حلش کنم از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم کمکم کنند . راستش از اوایل پاییز تا حالا به دونبال یه مغازه مناسب مخصوص فروش بدلیجات می گردم که چند مورد هم تا بستن قولنامه پیش رفتیم که مالک هایش هر کدوم یه مشکلی داشتند یکی پول لازم بوده که می خواست بفروشه مغازه اش رو که با خودم فکر کردم اگر بمونم تا بیام خاکش و بخورم و جا بیوفتم طرف بخواد بفروشه دوباره الاخون و والا خون میشم باز یه جای دیگر رو دیدم که با طرف قرار گذاشتیم و روزش و تایین کردیم اما طرف بویی از جوانمردی نبرده بود و بخاطره چند میلیون بیشتر به عنوان پول پیش با کس دیگه قرار داد بسته بود خلاصه تمام مناطقی رو که برا این کار مناسب بود زیر پا گذاشتم و گشتم اما یا مناسب نبود یا جای خلوت و سوت و کور بود یا جوازش مناسب این کار نبود هر شب هم همشهری رو زیرو رو می کنم اما دیگه خسته شدم از طرف خانواده هم تحت فشار م که یه جا رو بگیرم هر چه زودتر .با خودم میگم بزار بزنم تو یه کار دیگه مثل سوپر مارکت که لااقل بتونم چند سال سرمایم رو که 20 میلیون هست رو افزایش بدم بعد بیام تو کار اصلی خودم که همون بدلیجات هست اما خانواده میگه شان این کار برای تو پایین هست و از این حرفا . من با خودم میگم بالاخره در میارم و زندگی خودم و میگزرونم حالا جواهرات بدلی نبود چه اشکالی داره سوپر مارکت باشه دربیاد زندگی بگزره بعد دوباره میرم تو کار خودم ، دیگه اصلا گیج شدم ممنون میشم اگر از دوستان که تجربه دارند و اطلاع دارند یاریم کنند و از این ذهن پراکنده نجاتم بدهند . منتظر نظراتتون هستم