تو بانک های خصوصینقل قول:
اول پاسارگاد
دوم پارسیان
سوم سامان
Printable View
تو بانک های خصوصینقل قول:
اول پاسارگاد
دوم پارسیان
سوم سامان
فکر کنم بارها جواب داده شده باشهنقل قول:
از لحاظ قانونی نه!
یا باید کارمند باشید و حساب حقوقی توی بانک مذکور داشته باشید و یا جواز کسب.
البته بغیر از اینها باید معرفی در بانک مورد نظر هم داشته باشید
یه سوال تو شهر تبریز یه موسسه ی نصر وجود داره چه طوری بهش اعتماد کنم به نظرتون می تونه بعد یه ماه فرار کنه من می خواهم 9ملیون پول تو این باک بخوابونم سه ماه دیگه یک برابرشو می ده با 3%کارمزد؟
سلامنقل قول:
1- کم اهمیت ترین موارد برای افتتاح جاری "پایان خدمت داشته باشه و مدرک لیسانس" همین هاست!
شاغل بودن(مدرک شغلی شامل : جواز کسب (اصلی یا مباشری) یا اجاره نامه یا تاییدیه صنفی یا حکم کارگزینی...) و مثبت بودن جواب استعلام و ترجیحا 25سال به بالا بودن(18سال به بالا قانونا منعی ندارد) و معرف
اگه سپرده سنگین نزد بانک داشته باشین همه موارد بالا کشک می شود بغیر از سن(حداقل 18)!
2- پارسیان و سامان پیشرو ترند.
3- هیچ تفاوتی ندارد، ازحیث قانون چک بانک ملی هیچ فرقی با چک بانک انصار ندارد، و از حیث بازا ر، صادرکننده چک مهم است نه دسته چک از چه بانکیه! (اعتبار)
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
سلامنقل قول:
کد:http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
سلامنقل قول:
فعلا موسسه مهر (بسیجیان)
یه دونه بانک سامان نزدیک خونه مون تازه باز شده. اونجا حساب باز کنم خوبه دیگه ! نمی دونم چرا نسبت به پارسیان حسنقل قول:
2- پارسیان و سامان پیشرو ترند.
خوبی ندارم ولی می دونم که خیلی پیشرو هست !
راستی اگه دسته چک بانک سامان داشته باشیم، چک می تونه توی همه بانک ها پاس بشه یا اینکه فقط باید توی بانک
سامان باشه !؟
سلام
فقط برخی بانکها با هم در این مورد قرارداد دارن مثلا دی و ملی
البته از طریق اتاق پایاپای اسناد بانکی(کلر) با گذاشتن چک هربانکی سر حساب هربانکی ، چک وصول میشه
فقط بهتره زودتر از موعد سرحساب باشه تا درتاریخش پاس شه
موسسه ی نصر تو لیت نبود حالا چی کار کنم یعنی می تونه 9ملیون تومانم را که تو این بانک خابوندم را برداره وبره؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hamed malekpour
یه سوال تو شهر تبریز یه موسسه ی نصر وجود داره چه طوری بهش اعتماد کنم به نظرتون می تونه بعد یه ماه فرار کنه من می خواهم 9ملیون پول تو این باک بخوابونم سه ماه دیگه یک برابرشو می ده با 3%کارمزد؟
سلام
کد:
کد:http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx
با سلام به همه ی بزرگواران
دوستان عزیز من تا به حال حساب کارت و چک نداشتم و متاسفانه هیچ اطلاعاتی هم در اینباره ندارم.
من فقط یک کارت عضو شتاب لازم دارم برای خریدهای اینترنتی که بیشتر شامل خرید هاست و اکانتهای رپیدشیر و و///ی///پ///ی///ا///ن و...
در کل در اینترنت میگن خرید آنی و لحظه ایی با کارت , اونا منظورم هستش.(اصلا هم دسته چک نمی خوام, فقط کارت و رمز دوم لازم دارم)
سوالهام رو به صورت شماره ایی میپرسم :
1- باید چیکار کنم؟ کدوم بانک بهترینه در این زمینه؟ بیشتر بانک پارسیان رو معرفی کردند, درسته؟
2- بعد از انتخاب بانک کدوم نوع حساب رو باید انتخاب کنم؟
3- مدارک چی لازم داره؟(18 به بالا هستم)
4- چقدر طول میکشه کارت صادر بشه؟
5- کارت رو میفرستن به آدرس محل سکونت یا میگن بعد از فلان روز بیا بانک بگیر؟ یا اصلا همون موقع بهم میدن؟!!
+ببخشید این سوالات سادست ولی من بلد نیستم, منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم
بانک ملت ویزا کارت (visa card ) صادر می کند
منبع خبر : روابط عمومی
بانک ملت با بهره گیری از فناوری و دانش روز و با همکاری کارگزاران خود، محصول جدیدی را با عنوان ویزا کارت وارد بازار کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بانک با هدف توسعه فعالیت های ارزی و گسترش خدمات و محصولات نوین بانکی و نیز ارایه خدمات ویژه به متقاضیان خرید ارز مسافرتی، برای مشتریان ویزاکارت صادر می کند.
بر اساس این گزارش، ویزا کارت، کارتی است هیبرید ( مغناطیسی و هوشمند) ، با نام و دارای شماره استاندارد که با استفاده از آن امکان دریافت خدمات از طریق تمامی خودپردازها و پایانه های فروشگاهی بین المللی در تمامی کشورها امکان پذیر است.
بر اساس این گزارش، ویزا کارت ها با مبالغ ثابت سه هزار و پنج هزار یورو و با مدت اعتبار یکساله صادر می شوند و به صورت رایگان قابل شارژ هستند.
خرید از همه پایانه های فروشگاهی بین المللی تا سقف موجودی کارت، مشاهده صورتحساب در اینترنت، درخواست ابطال کارت در محیط اینترنت (در صورت مفقودی یا سرقت کارت)، دریافت وجه نقد تا حداکثر 300 یورو در روز، مشاهده مانده حساب، دریافت صورتحساب و تغییر رمز از طریق خودپردازهای بین المللی از ویژگی های ویزاکارت های صادره از سوی بانک ملت است.
بر این اساس، مشاهده صورتحساب، مشاهده مانده حساب، دریافت صورتحساب و تغییر رمز ، صرفا" از طریق دستگاه های خودپرداز و اینترنت در خارج از کشور ارائه می شود و خدمات فوق در هیچ یک از شعب داخل و خارج بانک ملت، ارائه نمی شود.
مشتریان می توانند با در دست داشتن اصل و تصویر خوانای صفحات عکسدار گذرنامه (صفحات حاوی عکس صاحب گذرنامه و همراهان)، اصل و تصویر کارت ملی، افتتاح یکی از انواع حساب های متمرکز ریالی و افتتاح یکی از انواع حساب های متمرکز یورویی شامل قرض الحسنه پس انداز ، قرض الحسنه جاری و یا سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت یورویی در شعب بانک ملت نسبت به دریافت ویزاکارت اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، در صورت دارا بودن یکی از انواع حساب های متمرکز ریالی و یورویی از سوی متقاضی، نیازی به افتتاح حساب های جدید نخواهد بود.
زمان تحویل ویزاکارت های صادره ، حداکثر 10 روز کاری از زمان ارایه درخواست از سوی مشتریان خواهد بود ضمن این که به ازای هر متقاضی فقط یک ویزا کارت صادر و از طریق پست سفارشی ، تحویل مشتری خواهد شد.
در عین حال، در صورت انقضای اعتبار کارت، موجودی استفاده نشده، در صورتی که از طریق سیستم بانکی تأمین ارز شده باشد، به نرخ روز، خریداری و معادل ریالی آن به حساب ریالی اعلام شده مشتری واریز می شود و در صورتی که تأمین ارز از سوی متقاضی انجام شده باشد، به حساب یورویی اعلام شده مشتری واریز خواهد شد.
پنج شنبه 3 آذر 1390
تعداد بازديد:253
اگه ممکنه در مورد حساب اندوخته فردای بانک پاسارگاد راهنماییم کنید یه سوال برام پیش اومده
هر ماهه سود سپرده اولیه به انضمام مبلغ اقساط واریزی و سود آنها تجمیع و حسب مدت تبدیل به سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت 1،2،3،4 ساله و یا سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت از زمان واریز تا تاریخ سررسید سپرده اندوخته فردا می گردد.
یعنی مثلا من 10 قسط 500 هزار تومانی بدم مجموع اقساط رو با سودش برای ماه یازدهم حساب میکنن و به همین ترتیب هر چی که بیشتر توش پول بریزی درسته دیگه؟؟؟میخواستم بدونم سود این حساب ابنکی بعد از 5 سال چقدر میشه؟