جناب vasell_30 سرعت شما درست شد يا نه؟
Printable View
جناب vasell_30 سرعت شما درست شد يا نه؟
بابا مخابرات گنده سراغش نرید من سرویس اسا تک به مخابرات ترجیح میدم
خیر قربان. 2 ماه تمام منتظر شدم بلکه مخابرات سر عقل بیاد سرویس های نامحدود شون رو درست کنه ولی نشد. دیروز از روی اجبار رفتم سراغ سرویس محدود مخابرات. اینهم خیلی تعریفی نیست!نقل قول:
سرویس پر سرعت اقتصادی مخابرات استان قم سرعت 128 با ترافیک 2 گیگ در ماه به قیمت 5000 تومان و پرداخت هزینه از طریق قبض تلفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس پر سرعت اقتصادی مخابرات استان قم سرعت 512 با ترافیک 4 گیگ در ماه به قیمت 13000 تومان و پرداخت هزینه از طریق قبض تلفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ping یعنی چی ؟؟؟ بلا باشه خوبه یا پایین؟
نقل قول:
پینگ یک ابزار برای چک کردن در دسترس بودن کامپیوتر مورد نظر و همچنین ابزاری برای اندازه گیری زمان رفت و برگشت بسته داده ای ! وقتی شما از IP خاصی پینگ میگیرین، یک بسته داده ای به کامپیوتر مقصد ارسال میشه. کامپیوتر مقصد دقیقا همون داده ای که به صورت تصادفی ایجاد شده رو برمی گردونه. (منبع: سرچ گوگل)
بالطبع با توجه به پست بالا ، هر قدر پینگ کمتر باشه ؛ بهتر هست.
پینگ خارجی مخابرات قم افتضاح است،سرویس برای دانلود مناسب است.
پینگ داخلی خوب است و زیر صد است.
سرعت 128 نامحدودش دانلود رو چنده؟ ارزش داره از شاتل بیام مخابرات؟
مخابرات که تعریفی نیست من خودم از سرویس نامحدود اسیاتک استفاده میکنم خدایش راضی کنندست البته قیمت سرویس های نامحدود آسیا تک از حجمیش بهتره سرویس فعلیم 256 1 به 8 هست ماهی 15 تومن ماه بهد میخام 512 شارج کنم ماهی 22500 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ داخلی مخابرات مثل عکس شما میشه ولی پینگ خارجیش افتضاحه.نقل قول:
تست سرعت شما با سرور داخلیه یا خارجی؟
پینگ با یک سرور در دبی گرفتم 1004ms شد،رسما تعطیله.اگر speedtest بخواد نتیجه تست خارجی را محاسبه کنه چند دقیقه طول می کشه.صبر کردم تا نتیجه بده نتیجه دانلود و آپلود نداد.
در تاپیک آسیاتک نگاه کردم اونجا نوشته بودند پینگ آسیاتک دو برابر پینگ مخابراته.البته بدتر از مخابرات بعید می دونم جایی باشد.در بدترین حالت شبیه مخابرات میشه.