اگه قرار باشه به این فکر کنیم که تا چند ماه دیگه زندگی تموم میشه ، اونوقت برای زندگی هیچ تلاشی نمیکنیم .
همون بهتر که ندونیم کی قراره این دنیا تموم بشه .
Printable View
اگه قرار باشه به این فکر کنیم که تا چند ماه دیگه زندگی تموم میشه ، اونوقت برای زندگی هیچ تلاشی نمیکنیم .
همون بهتر که ندونیم کی قراره این دنیا تموم بشه .
به نظر من وضع دنیا بدتر میشه امسال(نه جغرافیایی و نجومی) ولی آخرالزمان و اتمام دنیا و سیل و چیزی نیست.اومدم رای هم بدم اشتباهی بله رو زدم : دی
یکی از بله کم کنید بدید به خیر : دی
آقا جان اگه انسان بخواد به همه این پیش گویی ها بگه واقعیت دارن پس انسان تاحالا 1000 بار مرده و زنده شده دیگه :دی
اینا فقط پیشگویی هستن یعنی یه نوع نظر بزرگ! که دانشمندان این نوع فرضیه هارو کشف میکنن!
اگه 2012 پایان دنیا بود تا الان لااقل یک آثاری از قیامت دیده می شد دیگه!
ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه! با این پیشگویی هاشون ... غیر ممکنه که واقعیت داشته باشه!
من که خودم دیگه مخالفشونم چون بی خود وقت ملت و میگیرن و دستپاچشون میکنن!
بابا یکی به این پیشگو ها بگه ملت بیکار نیستن بشینن شاهد چرندیات دروغ باشن!:3:
بعضی از صحبت ها رو خوندم و چند تا نکته بگم:
اول اینکه مایا ها توسط اسپانیایی ها نابود نشدن . وقتی اسپانیایی ها حمله کردن مایا ها نابود شده بودن و نتونسته بودن که تقویم شون رو تکمیل کنن. اما اسپانیایی بعضی از آثار و اسناد مایا رو از بین بردن.
بعضی ها می گن گذشته ها علم چندانی داشتن ، سر همون چند تا معماری که از دوران قدیم باقی مونده معمارها و دانشمندهای امروزی با اینهمه تکنولوژِی هنوز انگشت به دهن موندن و خیلی چیزها رو در موردشون نمی تونن توضیح بدن.
این مسایل رو هم چندان با دین و مذهب قاطی نکنین. اگه با علم ادیان پیش می رفتیم هنوز فکر میکردیم که ما مرکز جهانیم!
من خودم به این پیشگویی ها باور ندارم اما خیلی برنامه های مستند و مناظره های عالی سر این موضوع شده . بهتره کمی از اون بحث های جدی رو هم تو این تاپیک کرد و شوخی نگرفت همه چیز رو .
"بررسی کردن پیشگویی از نظر علمی" ؟؟!
این جمله کلا پارادوکسه...
پیشگویی از نظر علم امکان پذیر نیست
اونوقت چیزی که علم میگه امکان پذیر نیست رو بیایم با خود علم بررسی کنیم؟!:31:
با وجود نظریه هایی مثل "اصل عدم قطعیت"،"آشوب" و ...
پیشگویی کردن امر غیر علمی و غیر ممکنیه...
البته "پیش بینی" درست و امکان پذیره... ولی درصد خطا داره و با "پیشگویی" زمین تا آسمون فرق داره...
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
بله درسته... با این بحران اقتصادی پیش رو مطمئنا اوضاع بدتری رو تجربه خواهیم کرد...نقل قول:
به نظر من وضع دنیا بدتر میشه امسال...
شما مثلا میتونین اهرام پر رمز و راز مصر رو در نظر بگیرین، یا دیوار چین رو، کارهای عظیم و بزرگی بودند ولی علمشون بسیار بسیار ناچیز بوده...نقل قول:
حتی اگه صد و پنجاه سال اخیر رو هم در نظر بگیریم باز علم در اون دوره در حد همون علوم دبیرستانی فعلی (با کمی اغماض) هست.
پس به دو نکته توجه کنین:
1. منظور از علم بیشتر علم در معنای مدرنش هست:
2. بیشتر مطالبی که شما به عنوان علم در نظر گرفتین نه تماما ولی اغلب جزء باورهای کاهنی و رمالی و پیشگوئی هستند...بله کسائی مثل دانشمندان یونان باستان، منجمین و ریاضیدانان و پزشکان هند و ایران و ... مطالب علمی داشتند ولی میزان مثلا کارهای رازی تازه ابتدای علم شیمی هست، اونم بخش مهمی از مکتوباتش کیمیاگری بوده تا علم، برای دهه ها و شاید صدها سال عملا علم شیمی محدود به همین کارهای رازی باقی موند، بعد رنسانس بود که کم کم علم شکل گرفت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Science (from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] scientia, meaning "knowledge") is a systematic enterprise that builds and organizes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the form of testable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] about the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا کارهای خوارزمی رو توی ریاضیات (جبر) در نظر بگیرین...خوب مطمئنا علمه و چقدر از دانش ریاضی بود؟ جالبتر اینکه همین علم که توسط بزرگی مثل خوارزمی توسعه داده شده، تا صدها سال پیشرفتی نمیکنه!!
ریشه ی این بحثها همون دین هست، دوست ندارین دلیل نمیشه بهش اشاره نکنیم...نقل قول:
این مسایل رو هم چندان با دین و مذهب قاطی نکنین. اگه با علم ادیان پیش می رفتیم هنوز فکر میکردیم که ما مرکز جهانیم!
من خودم به این پیشگویی ها باور ندارم اما خیلی برنامه های مستند و مناظره های عالی سر این موضوع شده . بهتره کمی از اون بحث های جدی رو هم تو این تاپیک کرد و شوخی نگرفت همه چیز رو .
فکر میکنین که نظریه پردازان آخرالزمانی و پایان جهانی بستر فکریشون کجاست؟ درد علم دارن؟ یا درد انسان؟
پ.ن: برای تاریخ علم هم اینجا جای خوبیه (متن فارسی پیدا نکردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بزارین چون این مسئله علمی هست ، علمی پاسخ داده بشه :46:
متاسفانه در موقعیتی نیستم که نحوه کارکرد تقویم چرخشی مایایی رو توضیح بدم.نقل قول:
اون موقع متوجه میشدید که تمام علم گاه شماری مون حداقل از گاه شماری مایایی بسیار کمتره.
دبیرستان و دانشگاههامون که جای خود دارد.
به سنگینی بلوکهای اهرام ثلاثه و جرثقیلی که بایستی اونا رو از زمین بلند میکرد هم فکر کنید.
ناسا: ۲۰۱۲ آخرالزمان نیست!
گروه جهان- سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) بر روی وبسایت خود توضیح داده است که چرا سال 2012 آخر دنیا نیست.
به گزارش قانون به نقل از گلوبالپست، در تقویم باستانی مایاها آمده است که 21 دسامبر 2012 میلادی روز آخرزمان استو مقامهای ناسا تلاش دارند تا ادعاهای شبه دانشمندانی که اعلام کردند زمین در آن روز نابود میشود را خاموش کنند.
دانشمندان ناسا بر روی وبسایت خود نوشتهاند: "سال 2012 میلادی هیچ اتفاق بدی به وقوع نمیپیوندند و سیاره ما برای چهار میلیارد سال دیگر به حیات خود ادامه خواهد داد."
در ادامه این یادداشت آمده است: "هیچ یک از دانشمندان معتبر در سراسر جهان درباره تهدیدی در سال 2012 میلادی اظهارنظر نکردهاند."
بنا بر این گزارش، تئوریهای زیادی درباره چگونگی ویرانی زمین در سال 2012 میلادی عنوان شده است. به عنوان مثال، یکی از این تئوریها احتمال برخورد شهاب سنگ با زمین است.
این که خود ناسا همچین چیزی گفته کاملآ درسته و حدود یه سال پیش که ناسا این مطلب رو توی سایتش گذاشته بود من و بعضی از دوستان هم ترجمش رو گزاشتیم.نقل قول:
و لینک مستقیم به اصل مطلب به وبگاه ناسا هم اشاره کرده بودم.
فقط من به یک چیزی معتقدم
اگه خطر واقعی زمین و زندگی روی اون رو تهدید کنه، و مجامع علمی مثل ناسا واقعآ بدونند زمان دقیقش رو، هرگز خبرش تا آخرین ساعات وقوع حادثه به بیرون درز نخواهد کرد.
و این رفتار کاملآ منطقی ه.....