پس فردا که 3G اومد بعدا باید بری 80.90 تومان بدی بعدن مودم معمولی قبلیتم رو دستت مونده ترشیده..........
بعدا ...دوست عزیز شما اگه دوست داری میتونید مارک گوانگ جو چین فابریکشو بخری که مارکش هم چینی باشه
Printable View
پس فردا که 3G اومد بعدا باید بری 80.90 تومان بدی بعدن مودم معمولی قبلیتم رو دستت مونده ترشیده..........
بعدا ...دوست عزیز شما اگه دوست داری میتونید مارک گوانگ جو چین فابریکشو بخری که مارکش هم چینی باشه
نقل قول:
بله حرف شما درست هست :46:
ولی حالا فعلا که از پارسال هی میگن اپراتور نسل سوم میاد 3G میاد ولی خبری نیست:27:
حالا بیاد میریم یکی دیگه هم میگیریم پول که باشه مهم نیست که:31:
چرا میزنید همو حالا:31:
در کل امکانات رو ولش کنید چون الان مودم 10 تومنی هم بود در حده ایران جواب میداد
این از این
میمونه برند ها که اونم برمیگیرده به کیفیت کار
100 درصد مثلا برندی مثله d-link (البته اصلش) کیفیت چیزی که میده بالاتره تا شرکت چینی گمنام @#%#$@^$#
بعد برمیگرده به گارانتی ایران که در حده وارانتی هست
مشکلی پیش بیاد گارانتی دی لینک باز یه حالی میده مثلا میگه فلان چیزاش باید اوکی شه یا اصلا یه جایی هست که ببریش
ولی اون شرکت چینی یا نداره یا نری از رفتنش بهتره
فزق این چیزا تو ایران از نظر تکنلوژی نیست از نظر وارانتی هست:31:
نقل قول:
ما که اصلا مشکلی نداریم چه برسه بخوایم همدیگرو بزنیم چرا داریوش جان حرف در میاری برای ما :31:
اون وارانتی هم که میگی توی ایران از هر 10 تا شرکت معتبر 1 دونش کار آدم رو راه میندازه:31:
بعد هم اگه مودم خوب باشه دلیلی نداره بسوزه که بخواد بحث گارانتی بیاد وسط الان این مودم ها فقط اگه بحث گارانتی مطرحه که اصلا هیچی من میخوام بدونم که این مودم های با پدر مادر داری که شما میگید روی سرعت هم تاثیری دارن یا نه؟
من صبر می کنم که مودم 3G اپراتور سوم بیاد
احتمالا مودمم می ده
باید قیمتشم مناسب تر باشه:20::21:
نقل قول:
آخه معلوم نیست که این اپراتور سوم کی بیاد که مبخوای منتظر بمونی؟
قشنگ زده IMEI و جلوش نوشته شمارشونقل قول:
نقل قول:
نه برای من نداره همچین چیزی
حالا به چه دردی میخوره این IMEI برای این مودم؟مثل گوشی سایتی هست که بشه IMEI این مودم رو بدی و بگه اصله یا نه؟:31:
والا نمیدونم من دیدم داره، گفتم تا اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بده!نقل قول:
همینوطری گفتم جو بدم شاید ساتوری کردید هم رو :27::31:نقل قول:
نه اکثرا معتبر ها در حده وارانتی راه میندازن گارانتی رو
خوب شما مثلا بهترین مودم رو بگیری ولی چند بار تو بارها زمین خورده باشه یا ... چند مدت خوب کار کنه بعد قاطی کنه چی؟ فلسفه گارانتی و ... برای این موقع هاس دیگه برادر! کارخونه که اونطور چیزه ناسالم خروجی نمیده تو راه و تا برسه دسته مصرف کننده یه بلایی سرش میاد
سرعت هم فرقی نداره که برادر
دوستمون sas هم گزاشت سرعتش بیشتر که نبود هیچ کمترم یه نمه بود از معمولی:31: بقیه دوستان همناز میکنن فقط سجاد عزیز گزاشته
برادر میشه یه وعده و وعید بگی که تو این 26 سال زندگیه من حداقل به موقع و درست! به تحقق پیوسته باشه؟نقل قول:
در هر صورت آرزو به جوانان زشت نیست که هیچ قباحت هم نداره:31:
اینا تو همین دو تا اپراتورشون موندن اگر میخواستن حرکتی بزنن از همینا شروع میکردننقل قول:
مثله اینه که همین یه سال دو سال پیش بود که همه میگفتن با اومدنه وایمکس و وایفای و ... adsl و ... میرن خونشون! در حالی که الان گرونتر هم شدن:27: جهانه سومه کشورمون ها! هنوز این چیزا دستتون نیومده واقعا؟