من که اوایل علاوه بر بازی ایشون یکم هم به خاطر داستان نگاه میکردم سریال رونقل قول:
اما الان چند شبی هست که فقط برای سکانس های بازی ایشون نگاه میکنم
که خیلی هم کمه
Printable View
من که اوایل علاوه بر بازی ایشون یکم هم به خاطر داستان نگاه میکردم سریال رونقل قول:
اما الان چند شبی هست که فقط برای سکانس های بازی ایشون نگاه میکنم
که خیلی هم کمه
eee نه بابا ؟ سریال که فوق العاده بود ، چی شد پس ؟ داستانش نو بود حالا چی شد یهو ؟ تا یه نفر انتقاد میکرد که خوب بلد بودی از این سریال مزخرف حمایت کنی حالا داستانش بد شد ؟نقل قول:
قراره امشب ساعت 22:30 پخش بشه
شما حالت خوشه داداش ؟نقل قول:
من رو با کس دیگه اشتباه نگرفتی ؟
من که خودم هم تو پست هام انتقاد بوده
من به کسانی ایراد میگرفتم که چشم بسته به کل سریال های ایرانی ایراد میگرفتن و به غلط با سریال های غربی مقایسه میکردن
هنوز هم میگم هم داستانش نو هست هم مزخرف نیست و از خیلی کارهای خزعبل شبکه های دیگه قوی تره
فقط از اواسطش افت کرده
راستی این پست مثل این که مدت ها رو دلت مونده بود که تا موقعیت گیر اوردی اینطوری زدیش اره ؟
اروم باش !!
اما من ميگم كه اين سريال و داستانش هم از همون اول گند و مزخرف بوده و با كارهاي خزعبل شبكه هاي ديگه هم هيچ فرقي نداره...نقل قول:
نظریه و قابل احترامنقل قول:
برای همین این همه تنوع هست بین خزعبلات که همه سلایق رو راضی نگاه داره
اقا یه سوال
این سعید چرا این قدر خر داره ابرویی هرچی پسره می بره
فکر کنم کارگردان میخواد تا اخرین قسمت سریال شخصیت این نقش رو همینطوری حفظ کنه و اخرین قسمت دچار تحولش کنه طزوری که خودش بمونه توش :31:نقل قول:
کلا این سریال فاصله ها یه تخته کم داره!!!!!نقل قول:
واقعا برای صدا و سیما متصفم!
هرچی بسیجی و حزب اللهی هست، آدم خوب و درستکاره، هرچی خوش تیپ هست دزد و معتاد و بدبخت و...!:2:
این سریال اوائل یک داستان داشت که رو کارای سعید می چرخید که قشنگ هم بود اما حالا بد شدهنقل قول:
قبول
اما الان داستان بیشتر رو کارای لیلا و دخترش و مخصوصا مهران که نقشش پررنگ شده و هنوزم می شود می چرخه