ستاره هاي ما تو آسمون هستن و خيلي هم بيشتر از پنج شش تا هستن :19:نقل قول:
Printable View
ستاره هاي ما تو آسمون هستن و خيلي هم بيشتر از پنج شش تا هستن :19:نقل قول:
منظورت کره شمالیه دیگه نه؟ :31::31::31::31:نقل قول:
بهونه ی چی؟ من که گفتم برزیل خیلی بد بود! بالا می رفت هم فایده نداشتنقل قول:
تو چی می گی ؟ : )))نقل قول:
:40:نقل قول:
ژوکو بینو ربطی به مربی نداره!!!!!!!!!!!!!:20:نقل قول:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدین دوستان :)
پذیرای همگی هستیم.
امضا
طرفدارای منطقی برزیل : دی
لعنت این برزیل من هیچ وقت یادم نمیاد تونسته باشه بازی باخت رو برگردونه هر وقت بردیم از اول جلو بودیم
son of a chiz
براي كشوري كه مردمش به خاطر تفريح طرفدار فوتبال نيستند
براي مردمي كه تا چهار سال غم رو نفس ميكشند
براي مردمي كه تا دوره بعد كمتر ميخندند
براي مردمي كه توپ رو عضوي از خانواده ميدونن
براي كشوري كه در اون پدران فقط به خاطر بد بازي كردن فرزندانشون رو تنبيه ميكنن
و مادران فوتبال رو مهمتر از درس ميدونن
و براي ملتي كه تعريفشون از فوتبال متفاوته
عميقا متاسفم و ناراحت
براي طرفداراي ايرانيه برزيل
به ويژه خوزستانيهايي كه برزيل تيم دوم و گاهي اوقات تيم اولشونه
متاسفم
دونگا در حد اين تيم نبود به ويژه بازيكنايي كه بيشتر اروپايي بازي ميكردن تا برزيلي
مشخصا تجربه بازيخواني سرمربي هلند بازي رو تغير داد و دونگا نيمه دوم فقط يه تماشاگر بود
سرمربي هلند نيمه دوم كناره هاي برزيل رو بست
يه نفر رو جلوي دفاع هلند نگه داشت
و با همين دو حركت ساده برزيل كه نيمه اول هلند رو خوابونده بود نيمه دوم كاري از دستش برنيومد
از فوتبال اروپا بدم مياد
به همين خاطر عميقا اميدوارم آرژانتين به سرنوشت برزيل دچار نشه
عکسها رو ببینیم چی بشه:2:نقل قول:
تاسف بخوریم:19:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
شما هم برو با ستاره های آسمون حال کن:21:نقل قول:
پس به چی ربط داره؟؟!!!این مربی که در زمین استراتژی می چینه.این مربی هست که با دعوت نکردن از یه سری بازیکن که به تنهایی قادر هستن نتیجه را عوض کنن همه چیز را به باد میدهنقل قول:
تو همین تیم برزیل چندتا بازیکن فانتزی باز بود؟سیستم هم که قربونش برم همیشه مقابل هر تیم دو تا هافبک دفاعی بود.
شما یه نگاه به ویکی بنداز ببین joco bonito رو چه تعریفی کرده؟نوشته beautifull game خوب برزیل زیبا بازی کرد؟!!
بيشتر دلم به حال كاكا ميسوزه تا برزيل :)