با تشکر از دوستان که پاسخ می دن
چند تا سوال دیگه هم داشتم
از کجا می شه فهمید آی پد تحت کدوم شبکه است؟ Verizon یا at&t روی خودش چیزی نوشته؟
اینا چی ان؟
cydia
shsh
Printable View
با تشکر از دوستان که پاسخ می دن
چند تا سوال دیگه هم داشتم
از کجا می شه فهمید آی پد تحت کدوم شبکه است؟ Verizon یا at&t روی خودش چیزی نوشته؟
اینا چی ان؟
cydia
shsh
امروز سفارش دادم بیارن واسم ipad2 wifi32 دیگه پولم نرسید 3g بگیرم. از شرکت سیب خریدم 945 تومن. خوبه؟ گرون نداده؟
فقط میشه بگین در مورد باتریش باید چیکار کنم؟ اینطور که گفتن یه مقداری خودش شارژ داره، وقتی اون خالی شد چه مدت شارژ کنیم؟ نوع باتریش چیه؟
در مورد خرید نرم افزار واینا یه توضیح کلی میدین؟ چه کارایی باید بکنم؟ نرم افزار iTunes رو نصب کردم یه گیفت کارت 15 دلاری هم خریدم.
مبارک باشه ;)
واسه باتریش هم من این عقیده رو دارم که باتریای جدید مث قدیمیا این همه شارژ اولیه و اینا نمیخوان نظر من اینه که باطری خالی شد تا 100% پر کنین و دوباره خالی شد تا 100% :دی
یه اکانت آیتونز میسازین ، می رین توی آیتونز استور و بازیای خفن که مث که حراج شدن و از بالای 7-8 دلار رسیدن به 99سنت رو میخرین :دی
سلام:31:نقل قول:
درسته که باتری های جدید نیاز به شارژ اولیه نداره ولی هیچ وقت نذارید تا آخر تموم شه چون هم عمر باتری کم میشه و هم به دستگاه یواش یواش آسیب وارد میشه.
من که آیپدم رو که خریدم همونطوری زدم شارژ (بدون اینکه خالی بشه) به 50 هم که رسید ار شارژ کندم چون نمیتونستم صبر کنم 100 بشه هیچ چیش هم نشده نه شارژخالی میکنه نه چیزه دیگه با یه بار شارژو مصرف تپل و اتصال دائمی به اینترنت قشنگ 1روز و نیم برام کار میکنهنقل قول:
تا اونجایی که می دونم باتری های لیتیوم یون فقط به حرارت حساسن و عمرشونو کم می کنه( البته از عمر ذاتی هر باتری بگدریم)نقل قول:
سلام
من علی هستم و جدیدا اپل ایپد 2 (16 گیگ) رو خریدم
ببخشید که اینجا دارم مشکلم رو میگم جای دیگه ای پیدا نکردم !
مشکلم در نصب اپ هست ایتونز رو در ویندوز 7 کامپیوتر نصب کردم منتها هر چی اپ میخوام نصب کنم synic میشه میره جلو در نهای ت این اررور رو میده
the app ,,,,, was not installed on tthe opad "....."
because an unknown error occured(0xE8008001)
خواهشا منو راهنمایی کنید .
Salm.man alan 2 ruzw ipad grftm.chetori mishe farsi type kard.
از این تاپیک استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518789
منم تازه خریدم، الان موندم توی این موضوع که چطوری باید اطلاعاتم رو بریزم توش؟
اکانت iTunes که ندارم
چطوری باید این کارو بکنم؟