تموم شد یک کلمه ختم کلمات فوق العاده .
محتوای مخفی: مخفیه دیگه..دی
Printable View
تموم شد یک کلمه ختم کلمات فوق العاده .
محتوای مخفی: مخفیه دیگه..دی
یه دو سه روزی هست دارم بازی میکنم ولی سعی میکنم خیلی هر روز بازی نکنم که زود تموم نشه :31:
فعلا رسیدم به ACT III باید بگم تا اینجا بازی فوق العاده بوده ... یعنی اصلا انتظار نداشتم این قدر بازی خوب بشه ..
از لحاظ جلوه های بصری که انصافا خیلی پیشرفت کرده ... البته یه سری هستن که کلا از موتور و بافت بازی و به طور کل بیس گرافیک بازی خوششون نمیاد .. که اونها جای خود دارن ..
گیم پلی بازی فرقی نکرده .. البته من خودم کلا با عوض شدن گیم پلی تو هر نوع بازی مخالفم .. اینم به همون شکل ... من به شخصه ارتقایی هم توی گیم پلی ندیدم .. یعنی نکته ی جدیدی نبود ..
مهم ترین بخش مورد تغییر یافته ی بازی بدون شکل داستان بازی هست .. که بدون شک فوق العاده شده ... صحنه های احساسی توی بازی بیشتر شده .. خیلی بیشتر .... واین عالیه ...
در یک کلام به قول G4TV بهترین و تاثیر گذار ترین فرنچایز این نسل از بازی ها ...
من هم بازی رو یه مقدار انجام دادم البته یکی از دوستان بازی رو گرفت که خوب یه مقدار تونستم بازی کنم باید بگم بازی بسیار زیباست کلا شماره دوم هم عالی بود این دیگه کلا زیباتر شده بود گرافیک بازی از رنگ های جالبی استفاده کرده که مخاطب رو جذب میکنه و البته جزئیات خیلی خوبی هم داشت مناطق البته مراحل اول بازی...
یه سری مکان ها ولی به نظر میاد میشد بهتر هم روش کار بشه یعنی کمبود آبجکت داشت ولی در کنار اون طراحی های عالی میشه گفت چیزی نیست که به چشم بیاد.
مارکوس هم که کلا استایل خودش رو داره و چیز جالبی که تو این شماره دیدم این بود که اسلحه مارکوس اینبار اره و شلیک و شمشیر هست! یعنی جالب بود که میشه به عنوان شمشیر هم از بازی استفاده کرد که یکی از لوکاست ها رو میگیری میزنی بعد با اسلحه شبیه شمشیر سرش رو میزنی! : دی
سیستم کاور بازی هم که کلا مثل شماره های قبل بسیار زیبا بود... این روند بازی هم طوری هست که مثل شماره قبل واقعا میری تو حس مناطق خیلی خوبه من هم یه مقدار بازی کردم واقعا عالی بود حالا باید بریم بقیه رو هم بازی کنیم چون داستان بازی بهتر از شاره قبل بود و همینطور افکت های صدا تو بازی کیفیت خوبی داشت ...
قبل از اینکه برم سفر دستگاه رو به همراه 20 تومن دادم به یه بنده خدایی که ببره برای LT، آخه گفته بود یکی دو روز اینا ممکنه طول بکشه منم از این موقعیت استفاده کردم. امروز هم با عجله رفتم هم دستگاه رو گرفتم هم اولین کاری که کردم GEOW 3 رو گرفتم...
یکم رفتم جلو نکاتی که سریع به ذهنم رسید رو بهتون میگم.
اولین چیز گرافیک فوق العاده بازیه که نسبت به بازیه های دیگه کنسول یه سرو گردن بالاتره، مخصوصاً نور پردازی و کیفیت بافت ها و بعضی از افکت ها که تو بیشتر جاها قشنگ کار شده، DD بازی هم جلوه خاصی داره، یه نکته ای هم که متوجش شدم اینه که فضاهای بازی مثل نسخه های قبلی زیاد خشک به نظر نمیرسن و نسبتاً متنوع تر شدن، دیر لود شدن تکسچرها و افت فریم ها هم تا حدی نسبت به شماره دوم بهتر شده ولی هنوز هم بعضی جاها شاهد این مشکلات هستیم، مخصوصاً دیر لود شدن تکسچرها.
گیم پلی بازی هم نسبت به 2 نسخه قبلی خیلی سریع تر و اکشن تر شده، ولی به نظرم از سختی بازی کم شده و مثل قبل نیست، این لترو لنسر هم واسه خودش راکت لانچریه لا مصب :| ! D:
داستان بازی هم همونجور که از دیالوگ ها و کاتسنس ها مشخصه نسبت به شماره های قبلی خیلی حماسی تر و جذاب تر شده از نظر من، البته فعلا اولای بازیم...
در کل فعلا که بازی با اکشنی که داره و گرافیک بی نظیرش خیلی داره میچسبه، فقط امیدوارم مثل نسخه قبلی از وسطاش به بعد تکراری نشه که به نظرم نمیشه.
نسل جدید کنسول های خانگی جدید و کنسول کمپانی بزرگ ماکروسافت با عرضه کنسول محبوب Xbox 360 خود نگرشهارو تغییر داد و سازندگان و ایدهلوژی های متفاوتی رو برای ارائه ایده های نو ایجاد کرد در همین روزها بود که جلسه ای بین روئسای ماکروسافت و افرادی که طرح ساخت بازی Gears of war رو داشتند که با موافقت ماکروسافت روبرو نشد شب همان روز طی یک گفتگوی تلفنی دلیل موضوع این گفته شده بود که مبلغ درخواستی برای ساخت بازی بسیار بالا بود اما فقط یک جمله باعث شد که ما امروز تغییر رو ببینیم ان هم این که به مسئول ماکروسافت گفته شد شما با ارائه چند میلیون دلار چند میلیارد سود خواهی کرد این بود که باعث شد بهترین بازی سال 2006 ساخته بشه و لقب بهترین سوم شخص بهترین گرافیک و بهترین گیم پلی رو از ان خود کنه این شروع کاری بود برای کارگردان که الان بسیار نامی شده کلیف بیلزینسکی که کارگردان بازی بود سبکی نو برای خود و بازی و جامعه گیم ارائه کرد او به محبوبیت بسیاری دست یافت و این محبوبیت در نمایشگاه سال 2007 که با ارئه برقی خود وارد صحن سن شد تا قسمت دوم بازی رو معرفی کند بسیار زیاد شد
Gears of war سیستم عالی کاور گیری رو بنا نهاد البته بنا نه این که قبلا نبود ولی ایده لوژی کاورگیری رو به بهترین شکل که تا اون لحظه نبود و هنو زهم بازی نبوده که به این خوبی این سیستم رو با گیم پلی همراه سازه و کنار هم بزاره امسال هم بعد از 2 سال انتظار نسخه سوم Gears of war منتشر میشه و با فروش بی نظیر حتی در پیش فروش ها در تاریخ ثبت میشه و پیشی میگیره از همه بازی ها
گیم پلی..:
یک سیستم کاملا اشنا که حتی بدون تغییرات و نواوری ارائه میشد باز جذابیت همیشگی خودش رو خواهد داشت از بحث کاورگیری و سبک خاص تیراندازی بازی بگذریم که نیاز به توصیف ندارد و المان های خاص یک شوتر سوم شخص رو دارا هستش و این بار یک سیستم بسیار خوب به بازی اضافه شده که سرعت عمل بالا هستش واقعا سرعت بازی افزایش یافته و گیمر داخل درگیری ها سرعت عمل رو به خوبی درک میکند این موضوع حتی باعث میشه که همکاری های بسیار موثری فی مابین دوستان داخل بازی ایجاد بشه و بازیباز همیشه در حاشیه امنیت تصمیم گیری های خودش رو برای پیش برد هر چه بهتر حرکات خودش انتخاب میکنه ما همچنان سیستم بسیار موثر و ناب تعویض خشاب رو داریم که منحصر هستش این سیستم نیز در داخل پارانتز سرعت قرار گرفته و لذت بخش هستش این بار تجهیزات و سلاح هامون دو برابر نشده چند برابر شده کلکسیونی از متفاوت ترین سلاح های حاضر سبک سنگین که هر کدوم با توجه به بازه مرحله ای خود به خود به گیمر داده میشه وجود سالح جدید رترو لانچر مینی شاتگان جدید + امکان همراهی کردن مراحلی با مینی ماشین های جنگی که بسیار عالی و فوق العاده ساخته شدن ما میتونیم این بار مینی ماشنی هایی رو سوار بشیم که قدرت تخریب بیشتری دارن و میتونن مینی باس فایت های سخت رو به راحتی از پیش رو بردارن
برمیگردیم به سیستم کاور گیری که کاملا به فیزیک و گیم پلی وابسته هم هستند مدت زمان زیادی نمیشه پشت کاور های نا امن ایستاد و باید هر چه سریع تصمیم خود مبنی بر تعویض مکان رو اتخاذ کنیم چه بسا که در موقعیت های حساس و نبود یک مکان مورد قبول حساسیت کار بالا رفته و این حس رو میده که به دل دشمن زده و از سیستم های Mele خاص چرخ دنده ای استفاده کرد مثل همیشه حر سلاحی حالت خاص mele خود رو دارن که این بار + اره مخصوص ما میتونیم با یک جهش سریع با اسلحه Retro Luncher سرنیزه محکمی که روی سر این اسلحه هستش رو وارد بدن بخت برگشته لوکشت ها کرده و دو متری از زمین بلندشون کنیم تا خشم خودمون رو بهتر نشون بدیم این حالت با سلاح های متفاوت یک فینیشر جالب نیز برای خود دارن لوکست هایی که روی زمین نیمه جان افتادن و التماس میکنن میشه فینیشر هایی به زیبایی فینیشرهای Undertacker زد که واقعا حس خشونت جالبی رو القا می کنن
امتیاز..: 9.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Luncher
این سلاح جز بهترین سلاح های دوران بازی های شوتر هستش که دارای سیستم کاملا خارق العاده ای هستش
قدرت تخریب بالا تعویض خشاب سریع و هدف گیری بسیار بالا که به هنگام تیراندازی بسیار به ندرت به دور از هدف شلیک میکند
بنابراین اکثر گلوله های پر شماری که در خشاب پرتعداد او قرار میگیرد در هدف قرار میگیرد
مهمترین اولویتی که این سلاح رو متمایز کرده وجود یک سیتم اره مانند جلوی این سلاح هستش که جز حالت دوم به شمار می رود
که به هنگام کار می توان دشمن بخت برگشته رو قلو قم کرده و به چند تیکه تبدیل کند و بسیار برنده هستش
Medic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موزیک و صدا..:
یکی از بهترین صداگذاری هایی که تا به حال وجود داشته هم رده با اثار بزرگ صداگذاری ،صداگذاری نه تنها عالی هستش بلکه با استفاده از افکت های نو و کاملا جدید همراه هستش میشه گفت اکثر افکت های صدا در قسمت قبلی کنار گذاشته و المان های نو با بهترین کیفیت ممکن در بازی قرار گرفتن دوبله بازی و شخصیت های ان نیز بسیار تحسین برانگیز شده و دیالوگ های ردو بدل شده اون حس واقعی موضوع رو به حد کمال میرسونن در این میان موزی بازی نیز بهینه شده از موزیک منو گرفته تا درگیری های میان بازی نسبت به محیط و تغییر ان بنا به تفاوت هر سانس که ایده ال هستش توانایی برانگختن احساسات گیمر به بهترین شکل ممکن که باعث میشه بهترین امتیاز ممکن رو از ان خودش کنه
امتیاز..: 10
گرافیک ..:
اولین چیزی که نمایش های اولیه بازی به چشم خورد وجود رنگ پردازی های فوق العاده بود این بار با توجه به تکراری بودن لوکیشن ها و استفاده بیش از حد از رنگ های سیاه و قرمز تغییر صورت گرفته و شادابی خاصی توام با درد و عذابی که لوکست ها وارد سرزمین سرا کردند هستش لوکیشن های متعدد در هر مرحله به وضوح دیده می شود و یک نواختی مراحل به کلی وجود ندارد مراحل زیر اب مرحله میان کوهستان پر از درخت و گیاه که شادابی خاصی رو به بازی بخشیده است
موتور اشنای انریل این بار بهینه تر شده و تمام و کمال در اختیاز این بازی قرار گرفته در همون وحله اول نورپردازی زیبا به چشم می خورد استفاده از نورهای با کیفیت بالا بازی رو همرده با بهترین های این زمینه قرار میده بافت های بازی با بهترین سیستم طراحی شده اند چند برابر نسبت به نسخه قبلی افزایش یافته و این موضوع در کنار طراحی چهره ها نیز دیده می شود حتی می توان گفتچهره شخصیت براد از خود مارکوس هم با جززیات و زیبا طراحی شده استفاده از تکلونوژی بهینه شدن بافت ها باعث شده که این بار بسیار کم شاهد بازگشتن بافت های با کیفیت باشیم که بعضا عذاب اور بودن + وجود قدرت بصری و زیبای بازی فیزیک نیز بسیار پیشرفت کرده و اثارش با گیم پلی بازی ترکیب شده و لذت بخش هستند ستونی که تکه تکه میشه و موانعی که با چند تیر خورد می شوند اما در این میان بعضا تکسترهای نامرغوب و بافت های بی کیفیت د رکنار باگ هایی وجوددارند رفتن بازوی مارکوس داخل سینش یا داخل دیوار شدن دوستان همراه بعضا باگ هایی رو به ندرت دیده می شوند بافت های اتش در برخی مراحل دقت کافی نشده و بیشتر بافت هایی که بازیباز باهاش درگیر هستش عالی کار شدن
نماهای دور زیبا و فضای بزرگ بازی رو به زیبایی تمام به رخ می کشند
امتیاز..:9
Brother to the end
داستان و هیجان..:
داستان بازی روایت تکراری که پیش زمینه اکثر بازی های کامپیوتری بوده رو داره انسان ها در معرض حمله موجودات فضایی یا مافوقی قرا رمیگیرند و در صدد از بین بردن انها هستن اما در این میان شاخ و برگ بخشیدن با داستان بازی و نحوه روایت ان نیز از اولویت خاصی برخوردار هستش Geow 3 این المان رو د رحد قابل قبولی رعایت کرده که مخصوصا در قسمت سوم به حد علای خودش رسانده پدر مارکوس که پروفسور فینیکس هستش بعد از سال ها پیدا شده و این بار راز از بین بردن لوکست ها و جبه سومی که تشکیل شده رو در دست دارد باید او را یافت و این راه موانعی رو دارد که..
همه شخصیت های بازی این بار گرد هم اومدن و حتی یک مرحله از بازی نیز با شخصیت دیگری که ول هستش ادامه پیدا میکنه و روایت ساعت های درگیری رو از طری دیگر بیان میکند وجود بار احساسی و ترکام سانس های رفتاری بین شخصیت ها و روابطی که با بازیباز ایجاد میکند از نقطه عطف های این قسمت به شمار می رد مخصوصا که این بار دو شخصیت زن نیز با ما همراه شدن و روابط موجود خالی از لطف نیست در این بین مثل همیشه مد انلاین و مولتی بازی به بهترین شکل ممکن با مد هایی که تازه وارد و از قبل بهینه شده روش های نوینی رو ارائه میدن وجود بخش های team deathmatch وking of the hill که در میان وجود قسمت های انلاین و افلاین horde و بست که هر بار لول هایی جذاب در اختیار گیمر قرا رمیدهد که لذت دو چندانی رو ایفا میکند کاش باس فایت brumak حضور پررنگتری داشت ولی دریغ شده بود برخلاف قسمت قبل که باس فایت اخر بازی بسیار پوچ بود اینبار جنگ با باس فایت اخری بسیار لذت بخش و جذاب بود
امتیاز..: 9
ممکن هستش که این قسمت دیگه وداعی باشد با سری بازی های چرخ دنده که در این نسل مارو با رویکردهای بسیار لذت بخشی روبرو کرد و اشنا ساخت که بیشتر باید مدیون کارگردان این اثر کلیف باشم
امتیاز کل...:9
تصاویر زیر هم سایز خوبی دارن زیبا هستن
حامد دستت درد نکنه نقد خیلی خوبی بود
فقط حیف شد نسبت به کیلزون 3 که 9.5 داده بودی به اون 0.5 نمره کمتر دادی و با این اوصاف کلیف بنده خدا دیگه هیچ شانسی نداره که تو بازیش رو به عنوان بهترین شوتر سال انتخاب کنی :دی
با وجود امتحان های فراوان (و نمره کم آوردنای فراوان :|) اصن نمیتونم بیخیال این شم :دی 2 روزه گرفتمش ، خودمو نصف کردم باهاش :دی
کامـــلا شاهکار بود ، کامــــلا :دی
محتوای مخفی: اسپویلر >:)
راستی یه سوال : (من الان Act 3 چپتر 3 هستم اگه جواب سوال اسپویل میکنه چیزی رو خواهشا جواب ندین :دی)
محتوای مخفی: دینگ دانگ :دی
اگه بازی رو بدونه اینکه بدم برام آپدیتش کنم بزارم تو دستگاه چی میشه؟
نقل قول:محتوای مخفی: اسپویلر........
اگر به اون مرحله جنگل رسیدی بخون :
محتوای مخفی: اسپویلر...........
من که Xbox ندارم ولی شنیدم از دوستام پیغام میده آپدیت کنم یا نه اگه بزنی آره فاتحش خوندس!(فکر کنما!)نقل قول:
اگه بازی رو بدونه اینکه بدم برام آپدیتش کنم بزارم تو دستگاه چی میشه؟