متاسفانه واسه پژو پارس درجه و نوع روغن رو روی ماشین جایی ندیدم نوشته باشه. برای این ماشین چه نوعی رو پیشنهاد میکنید ( منظور مثلا SL و ... ) الان که هوا گرمه هنوز و منطقه من ( استان کرمان ) تا 2 ماه دیگه هوا گرمه باید 20-50 استفاده کنم ؟
Printable View
متاسفانه واسه پژو پارس درجه و نوع روغن رو روی ماشین جایی ندیدم نوشته باشه. برای این ماشین چه نوعی رو پیشنهاد میکنید ( منظور مثلا SL و ... ) الان که هوا گرمه هنوز و منطقه من ( استان کرمان ) تا 2 ماه دیگه هوا گرمه باید 20-50 استفاده کنم ؟
سلامنقل قول:
طبق اطلاعات بنده تقریباً همه ی ماشینهای ایرانی روغنش SL هست . اگر SL پیدا نکردین SM استفاده کنید
در مورد گرانرویِ مناسب برای کرمان , اگر مثل آبادان و اهواز و اینها هوا به شدت گرم میشه یعنی بیشتر وقتها دما بالای 40 درجه هست پس 20W50 مناسبه
اما اگر بیشتر اوقاتِ روز از 40 بالاتر نمیره پس 20W40 مناسبه
ما نفهمیدیم روغن توتال اصل چیجوریه تاحالا توتال رو با 5 بسته بندی مختلف دیدم . کسی هست که بدونه توتال اصل بسته بندیش چیجوریه و چه قیمتی داره ؟
چه حسن کچل ، چه کچل حسننقل قول:
همشون یکین :n08:
با سلام و احترام
تیبا2م 1300 تا کار کرده. موقع حرکت با دنده 1 و 2 صدای چرخ دنده های گیربکس به وضوح شنیده میشه. راه حلش چیه؟
با تعویض روغن گیربکس ممکنه حل بشه؟
سلامنقل قول:
شاید شما در تشخیص اینکه صدای چیه دچار اشتباه شدین
به هر حال بهتره اول مطمئن بشین که گیربکس واسکازین کافی داره
یعنی روی گود ماشين کاملاً افقی باشه , پیچ بغل گیربکس (Fill plug ) باز بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ازش روغن ریخت پس کافیه . اگر نریخت پس کم داره . مبتونین از همونجا روغن بریزین توش تا لبریز بشه
اگر این صدا از گیبرکس باشه , احتمال صدمه دیدن چرخدنده های 1و2 هست که علتش میتونه بی روغنی گیربکس یا فشار آوردن به گیربکس باشه
اگر با اضافه کردن روغن , صدا رفع نشد باید باز بشه و علت بررسی بشه البته اگر صدا واقعاً از گیربکس باشه
20w50 چهار فصلهنقل قول:
سلامنقل قول:
این روغن برای زمستان مناطق سردسیر مناسب نیست
برای زمستان مناطقی که یخبندان دارند دیگه اصلاً مناسب نیست چون گرانرویش زیاده و در سرمای شدید نمیتونه سریع جاری بشه و قطعات رو چرب کنه
در یخبندان شدید ممکنه اصلاً میل لنگ نچرخه و موتور روشن نشه
5W-30 / 10W-30
روغن چهار فصل مناسب برای همه آب و هوائی روغن 0W-50 هست
0w-40 هم همینطور اما اولی بهتره خصوصاً برای سفر به گرمسیر و سردسیر در همه ی فصول
با سلامنقل قول:
روغن گیربکس خوب چی پیشنهاد می کنین ؟
برا پراید ایرانول EP با درجه گرانروی 75W80نقل قول:
حجم 2 و نیم لیتر:n16: