آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
Printable View
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
ممنون از راهنماییت error_691 عزیز راستی وایرلس قطعی نداره؟ مشکلی پیش نمی آد مثلا افت سرعت یا... ؟ چون خونه ما 2 طبقه است نظرت راجع به us robotic 819112 چیه؟
شما با چه گارانتی خریدی سرعت سری N توش چقدرهنقل قول:
من خودم مودم Wag160n رو تابستان گرفتم 150 ولی الان 135 شده خیلی عالیه و اصلا با شاتل مشکل نداره ولی پشتیبانی همش ایراد میگره ما که تا حالا از نظر قطعی مشکلی نداشتم البته اگر مبتدی باشی همون مودم های آشغالی که خود Isp ها می دند کفایت می کنه.
شما این مودم رو دیدی سلام مارو بهش برسون همون Linksys دو طبقه 150 متری رو جواب میده البته اگر مودم رو بالا و وسط خونه بگذاری بهترین حالته چون خودش جای پیچ شدن به دیوار داره .نقل قول:
مودمی که شما اسم بردی خیلی خوب بود ولی دیگه وارد نمیشه چون هم قیمتش خوب بود هم امکاناتش عالی.
دوستان کسی خبر داره که آیا تو منطقه مخابراتی ولیعصر هم adsl واگذار میکنن یا خیر ممنون.:11:
پیش شماره 7750.
سلام به همه
از نظر سرعت و قطعی کیفیت سرویس هاش چطوره؟
زنگ زدم پرسیدم گفتن منطقه ای که من میخوام نمیدننقل قول:
فقط یه چیزی اینا میگفتن به مشترکای عادی نمیدیم؟یعنی چی؟
این مودم رو تو سایتدارن میفروشن 52 ولی من امروز بعدازظهر دارم میرم ولیعصر احتمالا هموwag120n که دوستمون گفت رو بگیرم از راهنمایی شما هم خیلی ممنونمsei_pm عزیزکد:www.rayaneh.com
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی ولیعصر(7750)تونسته بگیره؟
دوستان کسی منطقه مخابراتی ولیعصر تونسته بگیره؟(7750)
سلام به همگی
من 5شنبه رفتم مخابرات منطقمون (فرد اسدی) یه 2 ساعتی طول کشید تا فرما رو پر کردیم به هر حال یه 128 گرفتم گفت شنبه وصل میشه یه cd راهنما با یوزر و پسورد داد. شنبه طرفای ظهر وصل شد سرعتش یه جوارییه!
تو سایتهای تعیین سرعت که میرم میزنه 60kb اما دانلودش روی 15 هست. به نظرتون همه چی ردیفه؟ 128 ه یا 64 ؟