نقل قول:
نوشته شده توسط Sam Fisher 10
نقل قول:
نوشته شده توسط Gam3r
نقل قول:
نوشته شده توسط Sam Fisher 10
دلیلش بارها ذکر شده ماهیت اون انجمن طوری نیست که بشه شمارش پست رو فعال کرد+میثم هم همیشه مخالف فعال کردن شمارش پسته!
ميثم كه فعلا حظور درست و حسابي نداره بي خيالش !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم ، اطلاع دارم كه اونجا پر از اسپمه ولي شما تاپيك هاي بزرگي كه 50 هزار پست اسپم دارند رو به يك انجمن كوچك تر به نام بايگاني بازيهاي آنلاين منتقل كن و يه انجمن جديد بزن با همكار فعال تري !! ( ميشه گفت مثلا تاپيك تريبال از 50 هزار پستش ، 4 هزار پست مفيد داره كه نبايد از بين برن چون تجربه ي مفيد بازي هستند )
مثلا اين علي توي كدوم يكي از بازيهاي آنلاين حظور داره ؟؟ الان فقط داره تاپيك هاي تكراري رو قفل ميكنه در صورتي كه توي تاپيك هاي بازيهاي ديگه كلي اسپم رد و بدل ميشه !
نظرت چيه حسين ؟
هر کسیو بذاریم همکار بخش آنلاین و مسئول رسیدگی به اون وقت سر خاروندن هم پیدا نمیکنه چه برسه به فعالیت!
در ضمن در آینده تفکیکی صورت میگیره در اون شاید یه بخشی رو فعال کردیم که شمارش درش باشه.
فعلا...
نه حسين جون دقت نكردي به حرفهام
قبلا صفا بود كه واقعا كه ابرهمكار بود و به شخصه خيلي دوستش دارم ولي همونطوري كه باهاش قبلا صحبت كردم گفتش كه ديگه فعاليتي توي بخش بازيهاي آنلاين نخواهم داشت
علي هم كه توي
هيچ كدوم از بازيهاي آنلاين نيستش ! مثلا حسين جان الان برو توي تاپيك بازي نمكسيا
ببين من و هادي و چاقال چقدر اسپم داديم !! البته چاقال پستاي مفيد خيلي خوبي داده ، بقيه ي بچه ها هم دادن ولي ببين نصف تاپيك اسپم هستش
بچه ها هم كه ميبينن نه نظارتي هستش نه شمارش پستي همينطور اسپم ميدن !
حسين جان من فقط ميخوام بخشي كه توش فعاليت ميكنم ارزش فعاليت رو داشته باشه !
همين من تا حالا كلي آموزش براي بازي تريبال وارز نوشتم ولي نه ميشه تشكر كرد نه پست مفيد دادش !