نقل قول:
یه توصیه دارم براتون. اینکه تا به مشکلی توی یه سوال برخوردین، پا نشین سوال رو آپلود کنید و این جا بنویسین و این همه وقتتون گرفته بشه! من قبلا این عادت رو داشتم که تا جایی گیر می کردم زنگ می زدم دوستام. ولی پارسال که یه شرایطی پیش اومده بود که کسی نبود جواب سوالام رو بده، خیلی به نفعم شد. باعث شد این ذهنیت برام شکل بگیره که من خودم باید حتما این سوال رو حل بکنم و این ذهنیت باعث می شه از قدرت درونیتون بیش تر استفاده بکنید و فکرتون بیش تر به کار بیفته و خلاقیتتون هم بالا بره. سر جلسه ی کنکور هم در برخورد با سوالات جدید آشفته نمی شید...
پس انقدر فکر بکنید تا حلش بکنید. این اتلاف وقت سر فکر کردن زیاد روی یک مسئله خیلی ارزش داره. و این که حتی اگه جوابش رو هم در دسترس داشتید، تا حسابی روش فکر نکردید به جواب نگاه نکنید...
موافقم. منم خیلی وقتا رو بعضی مسائل شاید یک ساعت فکر می کنم. ولی اون دیگه هیچ وقت یادم نمی ره. الان اون سوالی که پرسیدم هم به خاطر اینه که اصلا نمی دونستم چطور می شه حلش کرد.( الانم می بینم که مربوط به هندسه تحلیلیه )
نقل قول:
هندسه تحليلي فصل خط و صفحه رو خوندي يا نه؟...اين اونجا اثبات ميشه به اين صورت كه فاصله ي هادي خط از يك نقطه از فرمولي بدست مياد كه اينطوريه نقطه ي A به مختصات (x,y,z) از خط D با هادي U ...فرض كنيد نقطه ي B روي خط D قرار دارد و نقطه ي H نقطه اي است كه از نقطه ي A بر خط u عمود ميشود و آلفا زاويه بين خط هادي و خط AB است در اينصورت داريم: ABH=SIN=AH/BH==>AH=BHSIN
در نتيجه:AH=|BA.u|/|u در اصل فرمولي كه شما نوشتيد تعميم يافته ي اين فرمول هست!!! كه در آن اندازه ي بردار u در مخرج كسر به صورت راديكال در اومده!
تو هندسه 2 مبتکران جوری گفته بود که باید مثل فاصله دو نقطه از هم بلد باشیم!!!