gsm فکر کنم قاط زده، قیمت رو ببینین. میگه 800 اونم با گارانتی متفرقه!
فکر کنم قضیه چشم و هم چشمیه:18:
نقل قول:
کد:http://gsm.ir/phone.php?id=2044
Printable View
gsm فکر کنم قاط زده، قیمت رو ببینین. میگه 800 اونم با گارانتی متفرقه!
فکر کنم قضیه چشم و هم چشمیه:18:
نقل قول:
کد:http://gsm.ir/phone.php?id=2044
این قیمتا هیچ کدومشون واقعی نیستن و یه خورده زمان میخواد که این گوشی ثبات پیدا کنه
در جواب اون دوستمون که x10 و desire رو کنار هم گذاشتن باید بگم
نه خدا وکیلی خودت به دیزاین دو گوشی نگاه کن این از این بعدشم اون با صفحه ال ای دی و 16 میلیون میخوای از این بدنتر باشه؟؟؟
در ضمن اینم با اپدیت بی شک صفحش رو به راه تر میشه
باید بگم زیر نور افتاب و فضای باز هم یه چند تا عکس میزاشتی دیگه :31:
در پایانم بگم کسی مجبورتون نکرده اگه از desire خوشتون میاد خوب اونو بگیرید نیاز به این کارا نیست
آخه دوستتون فرمومدن که سامسونگ الکی از اسم استفاده میکنه و در عمل هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
پس قبول کردین که amoled یه چیز دیگست :27:
مگه سامسونگ AMOLED رو درست کرده ؟
lol !
سامسونگ مثلآ Super AMOLED درست کرده ! که اونم بیادببنیم تو عمل چیه ! همیشه سامسونگ روی کاغذ عالی بوده ولی تو عمل برعکس بوده !
جالتر اینه که ریویووها خیلی عالین ولی یوزر ریویووها افتضاحن ! نمیدونم چرا اینطوریه :دی
من بازم میگم X10 :دینقل قول:
آخه دیزاین ها رو مقایسه کن :دی مثل اینکه داری پیکان رو با RD :دی مقایسه میکنی .
این همه AMOLED نکنین :دی فقط S AMOLED .
کف کن الجی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم.
خوشم میاد دارین همه چی رو به نام سامی میکنید اصلا هم به رو خودتون نمیارید. رو که رو نیست آجر لندنیه!!!نقل قول:
آخه دوستتون فرمومدن که سامسونگ الکی از اسم استفاده میکنه و در عمل هیچ تاثیری نداره
عزیزم بزار آپدیت بشه. بزار بشه 16m بعد ببینم اصلا این طرفا پیداتون میشه برا گذاشتن همیجین مقایسه ای.
سعید عصبانی نشو :دی
بابا اینقدر سر 2 تا گوشی بهم تیکه نندازین .
بیخیال این همه کل کل شد آخرش تاپیک بسته میشه .
مخلصیم .
حسن جون گوشی رو 3 روز پیش گرفتم.:31::31:رنگش هم مشکیه.:46:قیمتش هم 680 تومن.نقل قول:
ولی متاسفانه من الان تهران نیستم و گوشی الان تو خونه آکبند مونده و منتظره تا بازش کنم.:31::27:
به به !
بزن کف قشنگرو :دی
کی میری تهران نینی جون :دی ؟؟
ریویوو میخوام ازت در حد المپیکا :دی
اخه ادم عاقل x10 ميخره خودش خونه نميمونه؟؟؟من چي به تو بگم؟؟؟:18:(شوخي بود)نقل قول:
انشالله مباركت باشه باهاش ماشين سوار شي...:31:
از كجا خريدين؟؟؟مغازه يا اينترنت؟؟؟
ريويو يادت نره!!!