قبل از پنلشون جدیدشون 4 گیگ شارژ کرده بودم الان که پنل جدید ریختند دوباره پول گرفتند تکلیف 4 گیگ من چی شد ؟؟
کلاه بردارن دیگه
Printable View
قبل از پنلشون جدیدشون 4 گیگ شارژ کرده بودم الان که پنل جدید ریختند دوباره پول گرفتند تکلیف 4 گیگ من چی شد ؟؟
کلاه بردارن دیگه
سلام دوست عزیزنقل قول:
فرصت نمیکنم برم زنگم زدم اصلا خیلی هولهولکی گفتند ثبت نام نداریم تعرفه ها مشخص نیست
یه نامه مینویسی میگی من اینقد گیگ و اینقد زمان خریدم که به پانل جدید منتقل نشده ، که خدا بدونه کی منتقل کنن ، یا مثل من درخواست جمع آوری خط میدی و پولت رو با عصبانیت پس میگیری
یه نامه مینویسی میگی من اینقد گیگ و اینقد زمان خریدم که به پانل جدید منتقل نشده ، که خدا بدونه کی منتقل کنن ، یا مثل من درخواست جمع آوری خط میدی و پولت رو با عصبانیت پس میگیرینقل قول:
در باب خدمات اینترنت پرسرعت مخابرات و شرکت پیمانکار
پشتیبانی : مزخرف
پاسخگویی : مزخرف
پیگیری : مزخرف
سامانۀ مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) : مزخرف
تعرفه ها و قیمت گیگ : مزخرف به معنای واقعی کلمه !
من نمیدونم واقعا دل شما به چی خوشه که هنوز دارید از مخابرات استفاده میکنید ! یحتمل پول کلانی دارید
من نه کارمند سرویس دهندۀ دیگه ای هستم ، نه از کسی پول میگیرم اینا رو بنویسم
پنج سال از مخابرات سرویس گرفتم ، از زمانی که هنوز هیچ CRM وجود نداشت و اینترنت مخابرات بدون نام کاربری و کلمۀ عبور توزیع میشد ، تا الان که تعرفه ها اینقد گرون شده و هیچ کس ( حتی سازمان محترم تنظیم مقررات ) پاسخ درستی به شاکی ها نمیده
سه ماه تحمل این وضعیت واقعا از کشش اعصاب من یکی که خارج بود ، شما رو نمیدونم
شاتل به هر دری میزنه رضایت مشتری رو جلب کنه ، همینطور پارس آنلاین ، همینطور آسیاتک و ... ولی مخابرات 100 درجه زیر استاندارد یک سرویس دهندۀ واقعی داره به شما سرویسی با کیفیت افتضاح و پکت لاس بالا میده و شما در کمال تعجب حاضرید این وضعیت رو تحمل کنید ؟!
توصیۀ من اینه : به فکر جمع آوری باشید، چون نه تنظیم مقررات طرف مشتری رو میگیره نه مخابرات از رو میره
بعضی از ماها مثل خود من تنها گزینه ای که دارن مخایرات هست بخاطر پیش شماره. چاره ای نیست جز سوختن و ساختن.نقل قول:
آره مشکل پیش شمارست وگرنه که خیلیا رفته بودن مثلا فن آوا
مبین نت هم که هم گرونه هم دیگه آشغال شده
20 بار بهشون گفتم هنوز درست نکردننقل قول:
از کجا میخوای بگیری نت ؟شبانه داره ؟
کسی از سریع سیستم نداره ؟
دوستان مخابرات اصلا نگیرید بنده شارژ انلاین زدم به پشتبیان می گه هیچ پولی نیامد 3 روز گذشت پول نه تو حسابم اومد و نه ترافیک فعال کردند برام
افت شدید سرعت و کانشکن دائما time out میشه. کسی این مشکل رو داره؟