باران کوثری توی فیلم دایره زنگی بازی کرده و من بازیش رو از سریال ...همون که ماه رمضون می ذاشت و اسمشم دینا بود نمی دونمم فهمیدی یانقل قول:
ولی علت ممنوع التصویر شدنش هم فک کنم نیازی به گفتن نداره( خلاف قوانین تاپیکه:31:)
Printable View
باران کوثری توی فیلم دایره زنگی بازی کرده و من بازیش رو از سریال ...همون که ماه رمضون می ذاشت و اسمشم دینا بود نمی دونمم فهمیدی یانقل قول:
ولی علت ممنوع التصویر شدنش هم فک کنم نیازی به گفتن نداره( خلاف قوانین تاپیکه:31:)
جدا"؟>...پس چرا من نفهمیدم..هههههههههنقل قول:
عزیز باران کوثری چند وقته که ممنوع التصویر شده تو TV.
به نظر من همبازی زن مناسب، برای حمید گودرزی، الناز شاکردوست است. اگه تو پنجمین خورشید جا شبنم قلی خانی بود، خیلی بهتر میشد! ولی ... خوب .... اینا که اصلا نمیان سریال بازی کنن... شاید هم نمیزارن...نقل قول:
_______
آقا راستی یه سوال خارج از تاپیک (شرمنده از همه!):43::
دو خواهر اکران شده یا عید فطر می اکرانه!!:31:
این سریالم که تموم شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی....من میترسم که این منوچ گند بزنه به همه چی!!:41:
اره داداش !نقل قول:
اکران شده!
سینما قدس تو ولیعصر هم گذاشتتش!
حالشو ببر!:31::46:
اسم سريال صاحبدلان بود.نقل قول:
منم همینطور! وقتی میگفت پسردایی دندوناش اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خورده هم اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشد با اون قیافه مسخره ش.نقل قول:
چرا عممممممممممه جان!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میگم تا تونستن این سریال رو پیچوندن و آخرشم خودشونم ندونستن چه جوری تمومش کنن برای همین گذاشتن تا شنبه فکر کنن ببینن چی کار کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..این منوچ هم همه چیزو خراب میکنه و هما تو 64 بر میگرده پیش خانوادش و محسن هم میفهمه و دیگه بی خیال رفتن به آینده میشه
از اینکه محسن و همایون به منوچ نارو زدن نمیشه گذشت، به هر حال اون همه برای کارای اینا وقت گذاشت:27:، دردسر کشید آخرش اومدن آبروشو بردن جلوی زنش، الآن هر بلایی سر اینا بیاد حقشونه:2:
چرا امشب پخش نشد ؟
یعنی شنبه آخرین قسمته ؟
بی صبرانه منتظرم ببینم چجوری میخوان ماست مالیش کنن و تمومش کنن . :دی