:د ی حالا اینا احتمالاته مهم نتیجس:31:نقل قول:
اره خو!نقل قول:
Printable View
:د ی حالا اینا احتمالاته مهم نتیجس:31:نقل قول:
اره خو!نقل قول:
دوستان من کپی برابر بقلیم زدم چون خیلی متفکرانه داشت به سوالات جواب میداد :31: الآن انگار میگن سوالات دو گروه بوده الف و ب این صحت داره ؟؟؟؟ :دی
اگه اینطوری باشه فکر کنم از اخر اول بشم :31:
ولی خوب بازم دمم گرم حضور پرشوری در جمع جوانان جویای نام داشتم : دی
حوصله کنین اینارو بخونین
ما ته سالن بودیم .در آزمایشگاه مکانیک خاک به سالن (به طرف ما ) باز میشد .هی میرفتن و میومدن
میرفتن داخل صبحانه کوفت میکردن(کادر دانشگاه)
آقا اینا نگو پنجره هارو تو آزمایشگاهه باز کردن وقتی که یکیشون کوفت کرده بود داشت میومد بیرون ، در رو که وا کرد باد از اون پنجره های باز وزید تو سالن و همه پاسخ نامه ها رفتن عقب سالن
ما هم زود دویدیم تا پاسخنامه هامونو نره دست یکی دیگه.مال یکی هم گم شد.
بعد این ماجرا یکیشون هم اومد آب بخوره از یخچال عمومیها که دیدین.بعد که شیر رو باز کرد آب تف شد تو پاسخنامه پسره بغل یخچاله
اونقد خندیدیم که نپرسو نگو
بعدش هم مراقب اصلی که کار تها رو جمع میکرد ، پاش خورد به لیوان یکبار مصرف یکی از داوطلبان . لیوانه با صدای دارامپ درومپ پرت شد وسط سالن
خیلی جالب بود
مطمینی انوجا دانشگاه ازاد بوده؟ اینطوری که میگی بیشتر شبیه مهد کودک دولتی بودهنقل قول:
اره فرق داره پس چرا مراقبا عینه بوق میشینننقل قول:
مراقبان اجرای بنده ب:31:
دوستان آیا آزاد هم مثه سراسری جوابها رو رو وب میزاره ؟
عمومیاش بد نبود ولی اختصاصیاش به جز 10 تاش بقیشو نزدم :لول چندتاش ماله پیش دانشگاهی بود که هنوز نرفتیم از دوم و اول هم که یادم نبود سومش هم سخت بود :دی
دوستان من برعکس سراسری اینطوری زدم :
ادبیات : 80%
عربی : 70 %
دینی : 95 %
زبان : 60 %
ریاضی : 20%
فیزیک : 50%
شیمی : 80%
(البته، همه رو حدود رو گفتم)
انتخاب اولم هم IT تبریز بود
شک نکن که قبولی :46: :31:نقل قول:
بله تو این برگه ما نوشته منظور از عصر، 16 هست :20:نقل قول:
نوشته شده توسط Hectorist
جالب بود :31:نقل قول:
نوشته شده توسط .:HAMED:.
امروزم اون کسی که داشت پشت بلندگو حرف میزد، هی سوتی میداد، ما مردیم از خنده :27:
اشتباه شد...
زمان اعلام نتایج کنکور آزادرئیس دانشگاه آزاد از اعلام نتایج کنکور این دانشگاه در نیمه دوم شهریور ماه خبر داد و گفت: از تعداد شرکت کنندگان در کنکور پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد 300 هزار نفر در سال تحصیلی آینده پذیرش می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله جاسبی صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی کنکور دانشگاه آزاد اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: امسال برای نخستین بار پس از 26 سال هر داوطلب بدون توجه به اینکه چه دانشگاه و رشته ای را به عنوان انتخاب اول تعیین کرده است، می تواند در شهر خودش امتحان بدهد.
رئیس دانشگاه آزاد افزود: مجموعه شرکت کنندگان در سه آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون نفر هستند که از این تعداد 635 هزار نفر در آزمون غیر پزشکی، 165 هزار نفر در آزمون علوم پزشکی و بیش از 200 هزار نفر در آزمون کاردانی پیوسته شرکت می کنند.
وی اضافه کرد: از تعداد کل شرکت کنندگان در کنکور دانشگاه آزاد بیش از 400 هزار نفر پذیرش می شوند که بیش از 100 هزار نفر در رشته های کاردانی پیوسته و 300 هزار نفر نیز در رشته های پزشکی و غیرپزشکی پذیرفته می شوند.