حالا چرا شما اصل متنو ول کردی اثتلاه منو گذاشتی زیر ذره بین؟:41:نقل قول:
"کسی که زیاد درس می خونه ولی موفق نمی شه":5:
Printable View
حالا چرا شما اصل متنو ول کردی اثتلاه منو گذاشتی زیر ذره بین؟:41:نقل قول:
"کسی که زیاد درس می خونه ولی موفق نمی شه":5:
تقریبا با نیلگون موافقم برای درسای ریاضی و بخشای غیرحفظی فیزیک اول جزوه رو می خونم و یاد می گیرم بعد متن آموزشی کتابو یه دور می خونم (البته برای فیزیکو یه کم با دقت تر از ریاضی :31: و همون طور که گفتم بخشای آموزشی و حفظیشم که کلا باید کامل از رو کتاب خوند) ولی مثالای کتاب درسی و تمرینا رو حتما کامل کامل حل می کنم و حتی بهتره این کارو چند بار انجام بدیم (خودم که سعی می کنم این کارو بکنم) ولی برای شیمی و درسای عمومی حتما حرف اولو کتاب درسی می زنه(البته قواعد عربیو گرامر زبان فرق می کنه و من مثل ریاضی و فیزیک اول جزو رو می خونم بعد می رم سراغ کتاب)نقل قول:
دوستان میگم برای مسائلی که چندین فرمول براشون هست مثل فصل آیینه های فیزیک 1 که براش روش کلاسیک، نیوتونو... هست. به نظرتون یک روش رو کار کنیم یا همه ی روش ها رو سعی کنیم بفهمیم؟
///
یه سوال دیگه. من نگران 15 درصد معدل پایینم هستم که نکنه کارم رو خراب کنه؟! مشاورها میگن خیلی کم اثر هست ولی من آخر روش دقیق محاسبه اون رو نفهمیدم در ضمن میگن امسال کلا سطح معدل ها پایینتر بوده؟!؟!
زبان فارسی 2 تو کنکور میاد؟
سال 87 یکی از رتبه بین 1-10 معدل 17 بودهنقل قول:
منبع سجاد فولادی
من ادبیات رو کامل معنی ها رو ندارم. چه کتابی پیشنهاد میکنید استفاده کنم؟ گاج؟!
/
ادبیات معانی تمامی لغات مد نظره یا فقط آخر کتابی ها؟
برای حل کلیه ی سوالهای آینه و عدسی کلا لازم است 4 فرمول با فوانیم مثبت و منفی گذاری آنها بلد باشید.همین و بس.نقل قول:
1) بزرگنمایی
2)رابطه ی f وpو q (توجه شود که علامتها باید رعایت شوند)
3)فاصله ی جسم تا کانون ضربدر فاصله ی تصویر تا کانون = فاصله کانونی به توان دو (برای تسرسع کار لازم هست که حفظش کنید)
4)توان عدسی (به علامت و واحدها توجه شود)
ذکر این نکته مهم است که فاصله ی بین جسم و تصویر حقیقی آن در عدسی همگرا همواره برابر 4f می باشد.
فرمولهای عدسی همگرا = فرمولهای آینه مقعر
فرمولهای عدسی واگرا = غرمولهای آینه محدب
و دگر هیچ
همینجا می گم که اگر عزیزان در درس فیزیک مشکلی داشتن در خدمتم
گاج سبز عالیه.نقل قول:
کلیه ی معانی لازم است که بلد باشید:21:
این نظر شخصی من بوده:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
به طور مستقیم نمیاد ولی به نظر خودم چون پایه زبان فارسی هست باید یادش گرفت .