من تا تاحدودی تاپیک های bike20.ir مطالعه کردم وکمی آشنای پیدا کردم نسبت به مسائل فنی هرچند حرفه ای نیستم اما تازه کار هم نیستم تا به حال 2 چرخ البته از کارخانه اساک قوچان با قطعات شیمانو داشتم 8 سالی هست که سوار دو چرخه نشدم سخن کوتاه کنم، اصل مطلب:
-محل زندگی شهر گرگان است شهری کوه پایه ای ، جنگلی و با شیب های نسبتا تندِ خیابانهایش
-قصد من از چرخ سواری بیشتر ورزش و طی کردن روزانه مسافت جاده ای سربالا 8km و قاعدتا برگشت همان مسیر در سراشیبی و گه گداری زدن به دل کوه و جنگل است
-هزینه ای که در نظر گرفتم همان دومیلیون تومان است ولی خب اگر بتوانم کمتر هزینه کنم بهتراست و اگر هم استاید نظرشان بر بیشتر هزینه کردن باشد مشکلی ندارم
-با توجه به مطلابی که خواندم استنباطم این بود با قد 173 سانتی من سایز مناسب 18 یا 17 اینچ ویا همان مدیوم و بهترین سبک برای من در این سطح ، کراس کانتری با فنر جلو وقفل دوشاخ و ترمز دیسکی هیدرولیک و بهترین برند در این سطح فوجی با قطعات شیمانواست ( هرچند نمی دانستم شیمانوهم دسته بندی دارد )؛ و بنده چند مدل را در نظر گرفتم که در زیر اشاره میکنم.
-خواهشی که از دوستان داشتم برسی این مدل های انتخوابی من و در نهایت پیشنهاد مدل ویا مدل های برای اینجانب؛ و راهنمای اینکه اصولا انتخواب بهتری در برند های معتبر با شرایط و رنج بوجهِ من حال کمی بالا و پاین وجود دارد؟ یا خیر؟
-البته بنده به غیر از تعداد دنده و قیمت :n02:تفاوت های میان این مدل هارا متوجه نمیشوم آیا همه این مدل های ترمز هیدرولیک دارند؟ و به طور کلی این قصه چین و تایوان چگونه قابل تشخیص است؟ آیای شرکت گارانتی کننده معتبر وجود دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تومانA.FUJI NEVADA 1.6......................2014..................... 1,570,000
تومانB.FUJI NEVADA 1.4......................2014..................... 1,850,000
تومانC.FUJI NEVADA 1.3......................2014..................... 2,100,000
تومانD.FUJI NEVADA 1.3......................2013..................... 2,180,000
تومانE.FUJI NEVADA 1.1......................2014..................... 2,650,000
تومانF.FUJI NEVADA 1.1......................2013..................... 2,680,000