دوست عزیز! برای گوش دادن به موزیک با هندزفری بلوتوث میتونید از برنامه ی BTA Router استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز! برای گوش دادن به موزیک با هندزفری بلوتوث میتونید از برنامه ی BTA Router استفاده کنیدنقل قول:
قیمت 3 جی چنده؟
ارزانترین پاکت 5 مگاپیکسلی چنده؟
طاها 2 با 1 سال گارانتی 300 تومن. جی پی اس و دوربین 5نقل قول:
چطور باید input method رو تغییر داد؟ من می خوام از penreader استفاده کنم ، برنامشم نصب کردم ولی هر چی کیبوردو عوض می کنم و ok می زنم باز برمیگردم رو همون full QWERTY است. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ نه تنها این برنامه نمیشه بلکه بقیه ی INPUT DEVICE ها هم تغییر نمی کنن و همون full QWERTY می مونه.:41:
اگه منظورت از penreader کیبرد ساخت این کمپانی و فارسی سازش هست باید بگم که 2 تا ورژن داره که یکی واسه ویندوز موبایل 5.0 هست و دیگری واسه 6.0 و رو ویتدوز 6.5 و 6.1 کار نمیکنه . اگه منظورتون این نیست که من اشتباه برداشت کردمنقل قول:
یا علی:11:
فکر نکنم گوشی مالی باشه.کسی هم نخریده و چون ایرانی هستش قیمتش بالاست.حاضرم بیشتر بدم اما این رو نگیرم.نقل قول:
سلام دوستان این نرم افزار اس ام اس Apple، برای ویندوز موبایل نیست ؟ شدیدا طالبش شدم .
نقل قول:
سلام
خودتون میفرمایید اپل . پس مال ویندوز نیست.:11:
منظورم برنامه مشابه هستش مثل Sms chat ، راهی وجود نداره برنامه های اپل روی WM نصب بشه ؟ یه جور دستکاری؟
سلام
منم ویوا دارم اما خوب نمی تونم باهاش کار کنم الانم به یه مشکل بر خوردم.
اشتلاهی وارد این شدم(مسح البیانات المخزنه) و تمام گوشیم ریست شد.
حالا هم زبان گوشیم عربی شده و نمی دونم چیکار کنم.
میشه لطفا کمکم کنین ممنون.