سلام دوستان
رمان های "تا ته دنیا" و "یلدا" نسخه ای به جز پرنیان ازشون هست ؟
یکی از دوستان نمیتونه پرنیان رو روی گوشیش باز کنه ولی با اون یکی که فکر کنم توی اسمش magic داشت مشکلی نداره ! حالا این دو تا کتاب از اون نسخه _ش هست ؟
ممنون.
Printable View
سلام دوستان
رمان های "تا ته دنیا" و "یلدا" نسخه ای به جز پرنیان ازشون هست ؟
یکی از دوستان نمیتونه پرنیان رو روی گوشیش باز کنه ولی با اون یکی که فکر کنم توی اسمش magic داشت مشکلی نداره ! حالا این دو تا کتاب از اون نسخه _ش هست ؟
ممنون.
salam 2ste aziz.mamnoon az zahmati k mikeshi.age emkanesh hast az nevisadehaei mese tayabe amir jahadi,tina abdollahi,nasrine saeifi va ya tahmine karimi roman bezari.mamnoon az lotfet
آره منم یه نگاهی بهش کردم..:41: متاسفانه این جور آدم ها اسم افراد زحمتکشی مثل آقای خطیبی رو می برن زیره سوال :13: متاسفم براشون:13:نقل قول:
شاهدخت سرزمین ابدیت
نوشته آرش حجازی ( مترجم کتابهای پائولو کوئلیو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
نماد گمشده
نویسنده : دن براون
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درباره کتاب:این کتاب که چاپ نخست آن در 15 سپتامبر 2009 به بازار کتاب جهان آمد سومین رمان نویسنده است که در ایران انتشار یافته است.
وقایع رمان "نماد گمشده" پس از اتفاقات رمان "کد داوینچی" در واشنگتن رخ میدهد. این کتاب در چاپ اول در شمارگان وسیع 5/6 میلیون نسخه منتشر شد و در نخستین روز عرضه، بیش از یک میلیون نسخه آن در امریکا و بریتانیا به فروش رسید که رکورد سریعترین فروش کتاب بزرگسالان را از آن خود کرد.
در جدول پرفروشهای نیویورکتایمز از زمان عرضه به مدت شش هفته در صدر قرار داشت و پس از آن نیز همواره رتبههای بالای این جدول را به خود اختصاص داده است.
"کتابی که نمیشود آن را زمین گذاشت"، "داستانی گیرا که خواننده را در جای خود میخکوب میکند"، "موفقترین اثر سال... خواندنی و مسحورکننده... گیرا... و حیرتانگیز" تعاریفی است که نیویورکتایمز، ساندی میل و نیوز ورلد از این اثر ارائه کردهاند.
درباره نویسنده:دن براون (زاده ۲۲ ژوئن ۱۹۶۴) نویسنده آمریکایی کتابهای ژانر پرهیجان است که برای کتاب جنجالی و پرفروش خود «رمز داوینچی» در سال ۲۰۰۳ میلادی به شهرت زیادی در سراسر جهان رسید.
اثار نویسنده:دژ دیجیتالی (۱۹۹۸) - فرشتگان و شیاطین (۲۰۰۰) - نکته فریب (۲۰۰۱) - رمز داوینچی (۲۰۰۳) - نماد گمشده (۲۰۰9)
آبشار نسترن
نویسنده : پروین پژواک
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنگـــی بر قوری :20:
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک کتاب هستش به اسم شبح اپرا خواستم ببینم برای جاوا هستش
اگه هست میشه لینک دانلودش رو بدید
نقل قول:
سلام دوست عزیز من خیلی وقته دنبال این کتابم
متاسفانه دیگه چاپ نمیشه