دمه امير گرم.حداقل كره رو تو تهران 3 تا چپوند بهش!اما اين آقا(!)يه 1-1 با كره و 2-1 با عربا گذاشت رو دستمون!نقل قول:
دمه امير گرم.حداقل كره رو تو تهران 3 تا چپوند بهش!اما اين آقا(!)يه 1-1 با كره و 2-1 با عربا گذاشت رو دستمون!نقل قول:
البته این عربا زیاد آدمای بدی هم نیستنا.اینقدر میگید:جلوی این عربا باختیم.جلوی عربا باختیم.مگه جلوی تیمای دیگه نباختیم؟چیز خاصی هم اتفاق نیوتاده گند زدیم تو تیم ملی رفت.بریم جام جهانی چیکار؟مثل سال 2006 بریم آخر بشیم برگردیم؟اون موقع با آنگولا به زور 1-1 کردیم.الان دیگه بریم خدا میدونه چی میشه!!!!همون 1 امتیاز رو هم نمیگیریم.همین نریم بهتره.سرمون تو کار خودمون باشه.
این اخرش بود و نریم جام جهانی سنگین تریم
ای بابا من نمی دونم این تماشاچیا چرا از نیمه اول علی کریمی رو تشویق می کردن؟! یعنی مشکل تیم ملی نبودن علی کریمیه؟! بابا کار از اساس خرابه! دقیقه 79 گل خوردیم با احتساب وقت تلف شده 16 دقیقه وقت داشتن جبران کنن ولی دریغ از یک حمله! بازیکنا غیرت ندارن به قول دوستمون کاپلو رو هم بیارن به هیچ جا نمیرسیم!
اگه به لائوس 3 هیچ میباختیم بهتر از این ننگ بود
یکی پاشه بره این دایی رو مثل اون یارو کلمبیاییه تررور کنه
من كه بازي رو نديدم.
يكي زحمت بكشه تركيب تيم ايران رو بزاره تا بازي رو براتون نديد شرح بدم:دي
اره نریم بهتره پول ملتم درو نمی ریزیم
معلوم نيست اين دايي چند چنده!! از يه طرف عذرخواهي ميکنه از يه طرفم روداري!! من که چشم آب نميخوره ! به فرض اينم که با هزارتا نذر و نياز و حرص و جوش خوردن و اگه فلاني مساوي کنه فلانيم ببازه ما راه پيدا ميکنيم و ... رفتيم جام جهاني! به شرطي که تو همون بازيه اولي يه باخت مفتضحانه بديم و دست از پا درازتر برگرديم! حالا اين وسط چي شده ؟ هيچ چي يه مشت آدم با پول اين ملت رفتن اونور آب عشق و حالشونو کردن و باز برميگردن روداري ميکنن!
اخرین باری که در بازی رسمی در ازادی باختیم کی بود؟
زياد ناراحت نشين...
اينجا خيلي راحت با احساسات مردم بازي ميشه..!
انشالله به جام ملتها صعود ميكنيم..!
از نظر تاكتيك و چينش نفرات سايپا و تدارك تيم ملي براي اين بازي مشكل خاصي نبوده (بازي با كويت و تيم محلات كنيا..!)
صدا و سيما كه جمعيت 15 هزار نفري رو به 100 هزار تا رسوند،همه مقامات كشوري و لشكري هم كه به استاديوم اومده بودند پس مشكل احتمالا گردن فردوسي پور و برنامه نوده...