شادی روحش جمیعا ...نقل قول:
خدا رحمتش كنه چه سري خوبي بود
شادی روحش جمیعا ...نقل قول:
خدا رحمتش كنه چه سري خوبي بود
p905 صفحش چند اینچه؟ اینا فکر کردن دارن فیلم هندی میسازن یا گوشی؟ یه چیزی نمیزنن که به واقعیت نزدیک باشه!!!
با T903 خیلی حال کردم. عجب چیزیه
آقا اخبار حقیقی بزارید فیض ببریم.
سلام:دي
فكر كنم هندي باشه:27:نقل قول:
خبري از هيكارو نشد:19:
هي ول من خيلي دنبالش گشتم ولي نديدم.
مرسي
هي دوست من چقدر اينجا سوت و كوره آهاي حميد كجاي:19:.
يك كانسپت جديد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش هم:
ال سيدس 3اينچ و 8مگاپيكسل دوربين
آره.معلوم نیست حمید کجاست.احتمالا امتحان داره.
تاپیک داره خاک میخوره.دی..
خداییش هر وقت هم حمید نیست خبری هم نیست!
یعنی هر وقت میاد سونی اریکسون هم یه خبری داره که حمید بیاره بذاره اینجا!
پس من یه خبر میگذارم.
ظاهرا قرار هست که سونی اریکسون همکاریش رو با HTC برای ادامه گوشی های ویندوز موبایل دارش قطع کنه و با شرکتی به نام Mobinnova همکاری کنه.این شرکت Mobinnova هم بیسش تایوان هست.دلیل این کارشون رو نگفتن.ولی من به شخصه دوست داشتم با HTC همکاری کنه.
منبع خبر:
کد:http://www.theunwired.net/?item=change-sony-ericsson-to-switch-from-htc-to-mobinnova
حالا من يه خبر ميذرم با اجازه حامد:
به نقل از وبلاگ غير رسمي سوني
سوني اريكسون مي خواد روز 16 اولين ماه سال 2009 از نتايج مالي در كوآرتر 4 سال 2008 گزارشي بده!
بعدش هم گفته شايد تو اين جلسه از توليدات آينده هم حرفي بزنه(البته به نظر خودش)نقل قول:
sony ericsson has just sent out a press release saying that it will announce its financial results for the fourth quarter of 2008. It will be rather exciting to see how they turn out, not only because of the christmas season, but also because sony ericsson’s president hideki komiyama has stated that the results should turn from negatives figures to positive figures during q4. I guess we’ll see how it turns out fairly soon though, as sony ericsson will announce the results on january 16, 2009 at 07:30 uk time / 08:30 cet, and has scheduled the usual analyst and media conference call just two hours after.