خودم حلش كردم!
ديگه هم از تون سوال نمي پرسم
بازم خودم
جالبه هيچكي نمي دونست!
خيلي مشكل عجيبي بود
2 روز روش كار كردم!
Printable View
خودم حلش كردم!
ديگه هم از تون سوال نمي پرسم
بازم خودم
جالبه هيچكي نمي دونست!
خيلي مشكل عجيبي بود
2 روز روش كار كردم!
دوست عزیز خوب شاید کسی با اون مشکل شما روبرو نشده.منم خیلی سوالا توی این فروم پرسیدم ولی کسی نتونسته جوابی بده که راه حلش باشهنقل قول:
شما حتمن راه حل مشکلت رو که کشف کردی بنویس مطمئن باش یکروز بدرد یک عده که مثل خودت مشکل دارن میخوره و دعات میکنن:11:
با سلام خدمت دوستان
من قصد خرید 1199 دارم .می خواستم خواهش کنم اگه کسی داره درموردش یه مقایسه ای با مدلهای دیگه ی hp انجام بده. پیشاپیش ممنونم.
با سلام به همه دوستان
من مدتیه که قصد خرید 1199 دارم.می خواستم اگه کسی داره یا اطلاعات فنی خوبی در موردش داره یه نقدی هم رو این مدل انجام بده. پیشاپیش ممنون
من یکی از مشکلات سری 11xx رو عنوان کردم که تو سری های 10xxوجود نداره ... اونم وجود آشغال بین LCD و محافظ اونه که البته شانسیه ... واسه بعضیا هست واسه بعضیا نیست ... انعکاس نورش هم بیشتر از مدل های 10xx هستش ... این از معایب کلی این سری ...(من خودم dv4 1135 دارم و با این که هر جفت این مشکلا رو داره ازش راضی ام)نقل قول:
حالا نگی من گفتم 1199 تو چرا راجع به 1135 نظر می دی ! کلی گفتم ... :10:
با سلام
امروز من رفتم یه HP Pavilion DV5 1155 گرفتم با قیمت 1620 بدون گارانتی
اگه خدا بخواد براتون یه سری بنچ مارک ازش میزارم
با تشکر
چند تا سوال مهم
1- نوت بوک 1135 که گرافیک 9600 داره رم کارت گرافیکش جداست یا share میشه ؟
2- سی پی یو این مدل چطوره ؟ نسبت به بقیه نوت بوک های هم رده چی ؟
3- خروجی تلویزیون داره ؟
4- صداش چطوره ؟
5- نسبت به نوت بوک های توشیبا که گرافیک خوبی دارن چطوره ؟
6- باتریش چیه و چند سل و چطوره ؟
نقل قول:Microprocessor2.26 GHz Intel Pentium dual core processor T3200Microprocessor Cache3 MB Level 2 cacheVideo MemoryUp to 1791 MB (512 MB dedicated)
با این اطلاعات جواب دو سوال اول رو میشه فهمید.
این لپ تاپ یک پورت VGA داره و کیفیت صدای خیلی خوب و شفافس داره.
باتریش 6 سلول داره و با توجه به این که خیلی گرافیک بالایی داره مدت زمان کار با باتری کمتر از مدل های مشابه هست.
در مورد توشیبا من اطلاعی ندارم اما روی لپ تاپم (همون 1135) Need For Speed Undercover رو نصب کردم خیلی خوب کار می کنه.
نمیشه باتری بهتر براش خرید ؟ یا هر مدلی باشه باید همون باشه ؟
lcd ایش چطوره ؟ کیفیتش ؟
الان قیمتش چنده با چه گارانتی ؟
عکس با سایز بزرگ از همه طرف این 1135 لینک دارین بزارین ؟