این ارور واسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری میکنم نمینوتم بزارمش واسه اتوران
این ارور واسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری میکنم نمینوتم بزارمش واسه اتوران
سلام
من وقتی که یک لیبل رو در برنامه به صورت فارسی به کار می برم ، موقع اجرا اون لیبل رو به صوره ناخوانا و حروف عجیبو غریب برای من نشون میده !
من باید از چه فونتی استفاده کنم که لیبل مورد نظر به صورت فارسی نشون داده بشه ؟ در ضمن تنظیمات ویندوز هم درست هست !
دوستان سلام .
چند تا سوال در مورد AutoPlay Media Studio 8 دارم .
سوال اول :
می خواستم اکشنی اشته باشم که وقتی نشانگر موس روی جای خاصی ( مثلا جایی که هات اسپت معلوم کرده ) برده میشه در جایی دیگه از صفحه تصویری نشون داده بشه . یعنی این تصویر فقط وقتی نشون داده بشه که موس روی قسمت مورد نظر باشه ، قبل و بعد از اون چیزی نباشه .
سوال دوم :
هر کاری میکنم نمی تونم برای پس زمینه پروژه موزیک بزارم . هیچ اروری نمیده ، آدرس لود و پسوند فایل هم درسته ، اوتپلی و لوپ هم هست ولی پخش نمیشه .
سوال سوم :
می خوام بعد از پایان پروژه فایل هایی مثل آیکن ها و کلا آبجکت های ساخت پروژه رو کاری کنم که قابل دسترسی نباشه . یعنی دسترسی به محتویات پروژه فقط با وجود دی وی دی امکان پذیر باشه .
و سوال آخر :
میخواستم سایتی رو برای دانلود تصاویر فلش با فرمت swf معرفی کنید تا بتونم برای زنده تر نشون دادن پروژه از اونها استفاده کنم . مثل همون افکت هایی که تو دی وی دی های لرد و کینگ استفاده میشه .
شرمنده سوالات زیاد شد . ولی واجب بود .
اگه دوستان جواب بدن خیلی بهمن لطف کردند .
با سلام
من یک اسکریپت به زبان php دارم که 4 فیلد دارد 2 تا از فیلد ها ثابت هست که خودم میخوام تعیین کنم چی باشه . 2 تا هم کاربر تعیین میکنه و بعد به اسکریپت وصل میشه و پاسخ اسکریپت یک فایل هست که قراره دانلود بشه
این کار امکان پذیره ؟ خواهش میکنم کمک کنید
ممنون میشم
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
من خیلی وقت پیش که این برنامه ورژن 3 بود باهاش کار کرده بودم ( شاید 9 سال پیش ) و دیگه نیازی به این برنامه پیدا نکردم تا همین الان . می خام برای یک جشنواره سی دی اتوران بسازم
حالا سوال من اینه که مثلا فایلهایی که قراره تو سی دی بریزم تو درایو F من هست . تو ورژن قبلی (ورژن 3 ) یادمه که اول پوشه ای که قراره روش کار انجام بدی رو انتخاب می کردی و فایلها هم تو اون ذخیره میشد . حالا تو ورژن 8 چه طوری باید اون کارو انجام بدم ؟ یعنی پوشه ای که فایلهای من توشه ( درایو F) . یعنی چه جوری به نرم افزار بگم من برای این پوشه می خام اتوران بسازم و بعد وقتی کل پوشه را رایت میکنم مشکلی نداشته باشه
ممنونم
مثل همون ورژن 3 است، کافی فایلتو انتخاب کنی تا توی فولدری که سیو می کنه کپی کنهنقل قول:
سلام دوستان من چندتا مشکل دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
1- من یک پاراگراف درست کردم که داخلش هر خط عنوان یک صفحه از برنامه هست. می خوام وقتی طرف موس رو میبره روی هر عنوان اون خط پس زمینش آبی بشه و وقتی روش کلیک میکنه بره به صفحه مربوط به اون عنوان. ولی تو پراراگراف نمیشه اصلا به قمست دلخواه لینک داد و یا با رفتن موس روش خصوصیات داد
خواهش میکنم راهنماییم کنید
مرسی
آقا یکی جوای من رو بده من واسه همین گیر موندم :(
سلام. پاراگراف واسه کاری که شما می خواین انجام بدین نیست. شما باید از لیست باکس استفاده کنید و یا از لیبلهای زیر هم استفاده کنید.
خوب با لیست باکس چجوریه؟ من با هیچکدوم نتونستم:( تو زمینه لینک دار کردن بعضی کلمات متن خیلی این برنامه ضعف داره من مجبور شدم با فلش کارم و درست کنم بیارم تو این. فقط میشه کل شی رو لینک داد این ضعف بزرگیه. وقتی هم تو فلش طراحیش میکنم باز یک مشکل دیگه هست و اون اینکه نمیشه فلش رو به صورت transparency وارد پروژه کرد و زیرش کار رو خراب میکنه. و تازه لایه بندی برای فلش هم نداره و اگر پاراگراف رو روی کار فلش قرار بدید میفرستش زیر!!